Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok çekimserdim anadolu çöpü gözüyle bakıyodum am bu maçta ışık verdi

Konya kompakt oynuyo diyemi afallamadı ona iyi bakmak lazım

Tam sol stoper "yedeği"

İyi futbolcu zaten. Forumda kankası olduğunu iddia eden arkadaşa karakterini sormuşluğum bile var :). Bir stoper için oldukça hamleli olduğunu söyleyebiliriz. Gelişimini geç tamamlayanlardan; yıllarca ordan oraya kiralık gönderilmiş...

Babasını kaybettikten sonra sigaraya basladıgını söyleyenler var. Konyada cafelerde orda burda içerken görenler vs. İlginç bir performans ona rağmen

2 yıldır ligde istediğim tek yerli stoper .. Belki gelince o da çop olacak ama uzun süredir herşeyi orta üstü olan bir yerli stoper yoktu ligde sözleşmesi de bitiyorsa kesinlikle denemek lazım alparslandan falan çok daha temiz topçu ..

2 yıldır ligde istediğim tek yerli stoper .. Belki gelince o da çop olacak ama uzun süredir herşeyi orta üstü olan bir yerli stoper yoktu ligde sözleşmesi de bitiyorsa kesinlikle denemek lazım alparslandan falan çok daha temiz topçu ..
Luyindama'dan kurtulup almak lazim.

Dünkü maçtan sonra forumda bu kadar övüleceğini tahmin ediyordum, dün ilk kez alıcı gözle izledim.

Rezalet bir stoper, ayağı da iyi falan değil.

Ha Alpaslan kadar oynar bu da işte, en azından Fenerli değildir Alpaslan gibi.

Sene sonu 5 milyon maaşla yedek stoper olarak alırsın, takımda bulunur anca, Işık Kaan ve Emin Bayram değerlendirilse daha iyi.

Dünkü maçtan sonra forumda bu kadar övüleceğini tahmin ediyordum, dün ilk kez alıcı gözle izledim.

Adminim gozukmuyorsun fazla

Adminim gozukmuyorsun fazla

Forumdaki toksik ortam bana göre değil, okumaya veya içinde bulunmaya katlanamıyorum artık.

Küçüklüğümüzde kahvede maç izlerdik, herkes önüne gelene laf atardı, her şey yanlış, her şey rezaletti. Korona sonrası bu tayfa forumlara ve sosyal medyaya indi, bu seviye tahammülsüzlüğün olduğu bir ortama dayanmak zor.

Zerre beğenmiyorum.isik kaani kullanamadik daha,ayrica basaksehirden gelen potansiyelli stoper mehmet aslanboga şu an u 19'da oynuyor,izleyebilirsiniz

bu arkadaştan sol bek olur mu bize kariyerinde sol bek oynadığı maçlar var
1635944282180.png

Sene sonu 5 milyon maaşla yedek stoper olarak alırsın, takımda bulunur anca, Işık Kaan ve Emin Bayram değerlendirilse daha iyi.

Admirim ilk elin günahı olmazmış denk gelirsen şöyle 4-5 maç alıcı gözle izlemeni öneririm.. Resmen ligin gediklisi Ahmet Çalıkın gotunu topluyor geçen yıl defalarca şahit oldum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt