Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun bence kötü bir transfer değil. İşimizi görür diye düşünüyorum ama oyuncunun kendisinde de bitiyor tabi bu iş.

Marcao'yu satarsak tabi ki Marcao-Nelsson ikilisi kadar güvenilir olmaz Abdülkerim-Nelsson tandemi. Fakat takımın kalitesini yükseltecek diğer hamlelerle -özellikle ortasaha- ligimizde gayette iş yapabilirler açıkçası.

Alpaslan'dan iyidir.

Yanlis anlama ama bu düsünce bizi yerin dibine cekiyor zaten.

X'den iyidir, Y kadar kötü olamaz, Z oynayacagina bu oynasin dedigimiz bütün futbolcular elimizde patliyor birer birer.

Alpaslan'i ben de sevmiyorum ve begenmiyorum ama Alpaslan'in maliyeti cücük kadar Abdülkerim'e kiyasla. Konusulan rakamlar dogruysa 2,8 Milyon bonservis ve yillik 17 Milyon TL. Alpaslan'in 3 yillik toplam maliyeti (16,5 Milyon TL) Abdülkerim icin konusulan tek bir yillik maasina tekabül ediyor.

X'den iyidir, Y kadar kötü olamaz, Z oynayacagina bu oynasin dedigimiz bütün futbolcular elimizde patliyor birer birer.

Alpaslan'i ben de sevmiyorum ve begenmiyorum ama Alpaslan'in maliyeti cücük kadar Abdülkerim'e kiyasla. Konusulan rakamlar dogruysa 2,8 Milyon bonservis ve yillik 17 Milyon TL. Alpaslan'in 3 yillik toplam maliyeti (16,5 Milyon TL) Abdülkerim icin konusulan tek bir yillik maasina tekabül ediyor.
Bardakçı geçtiğimiz sezonun parlayan isimlerindendi ama. Yani Aytaç ve Alpaslan sınıfına koymamak gerekiyor. Bir de yerli rotasyonu açısından daha nitelikli isimlerle doldurmak gerekiyor bir çok mevkiyi. Sezon içinde eli kolu bağlayan bir durum oluşturuyor çünkü.

Bişey demeyeyim diyorum da olmuyor işte

Yılın stoperi seçilen adama çöp işe yaramaz bilmem ne saçmasapan konuşanlar var

Ya anladık profesörsünüz izleyince anlamıyorsunuz o derece profesör yani bir zahmet açıp bakın profesyoneller, bu işi bilenler bu adam hakkında ne diyorlar ne düşünüyorlar.

Allahın marcaosu küme düşen takımdan geldi üstelik 4,5 milyon euro verdik şuan ki durumu ortada

Kendi aşağılık psikolojilerini Türk kimliği taşıyan yerli olan herkese herşeye yansıtıyorlar.

Bişey demeyeyim diyorum da olmuyor işte

Yılın stoperi seçilen adama çöp işe yaramaz bilmem ne saçmasapan konuşanlar var

Ya anladık profesörsünüz izleyince anlamıyorsunuz o derece profesör yani bir zahmet açıp bakın profesyoneller, bu işi bilenler bu adam hakkında ne diyorlar ne düşünüyorlar.

Allahın marcaosu küme düşen takımdan geldi üstelik 4,5 milyon euro verdik şuan ki durumu ortada

Kendi aşağılık psikolojilerini Türk kimliği taşıyan yerli olan herkese herşeye yansıtıyorlar.
Helal Şevk

Alpaslan rezalet bir herifti gelmeden de söylemiştim.

Bunu pek alıcı gözle izlediğim söylenemez.

Alpaslan tjk'nin sampiyon oldugu macta penaltiyi yaptiran isimdi herholf @Uğur İz unutmamistir

Iyidir iyi. Hele yerli stoper ve sol ayaklı olması bizi rahatlatacaktır. Hayırlı olsun.

Alpaslan'dan iyidir.
Bu gözler her hafta Maguire ile kanıyor zaten bir ikincisini kaldıramam.

kelimesi kelimesine katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt