- 17 Ağustos 2009
- 41.758
- 30.153
- 3.448
Alpaslan'dan iyidir.Gereksiz transfer. Umarım performans verir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpaslan'dan iyidir.Gereksiz transfer. Umarım performans verir.
Alpaslan'dan iyidir.
Bardakçı geçtiğimiz sezonun parlayan isimlerindendi ama. Yani Aytaç ve Alpaslan sınıfına koymamak gerekiyor. Bir de yerli rotasyonu açısından daha nitelikli isimlerle doldurmak gerekiyor bir çok mevkiyi. Sezon içinde eli kolu bağlayan bir durum oluşturuyor çünkü.Yanlis anlama ama bu düsünce bizi yerin dibine cekiyor zaten.
X'den iyidir, Y kadar kötü olamaz, Z oynayacagina bu oynasin dedigimiz bütün futbolcular elimizde patliyor birer birer.
Alpaslan'i ben de sevmiyorum ve begenmiyorum ama Alpaslan'in maliyeti cücük kadar Abdülkerim'e kiyasla. Konusulan rakamlar dogruysa 2,8 Milyon bonservis ve yillik 17 Milyon TL. Alpaslan'in 3 yillik toplam maliyeti (16,5 Milyon TL) Abdülkerim icin konusulan tek bir yillik maasina tekabül ediyor.
Helal ŞevkBişey demeyeyim diyorum da olmuyor işte
Yılın stoperi seçilen adama çöp işe yaramaz bilmem ne saçmasapan konuşanlar var
Ya anladık profesörsünüz izleyince anlamıyorsunuz o derece profesör yani bir zahmet açıp bakın profesyoneller, bu işi bilenler bu adam hakkında ne diyorlar ne düşünüyorlar.
Allahın marcaosu küme düşen takımdan geldi üstelik 4,5 milyon euro verdik şuan ki durumu ortada
Kendi aşağılık psikolojilerini Türk kimliği taşıyan yerli olan herkese herşeye yansıtıyorlar.
@Furkan Korkmaz ben kefilim diyor. Kötü çıkarsa Furkcock'u ihraç edeceğiz artık...Alpaslan rezalet bir herifti gelmeden de söylemiştim.
Bunu pek alıcı gözle izlediğim söylenemez.
Bana Ali Turan gibi vasatı aşamayacak gibi geliyor
Tjknin yedigi golde de asisti yapmisti ama sankiAlpaslan tjk'nin sampiyon oldugu macta penaltiyi yaptiran isimdi herholf @Uğur İz unutmamistir
Bu gözler her hafta Maguire ile kanıyor zaten bir ikincisini kaldıramam.Alpaslan'dan iyidir.
kelimesi kelimesine katılıyorum.Yanlis anlama ama bu düsünce bizi yerin dibine cekiyor zaten.
X'den iyidir, Y kadar kötü olamaz, Z oynayacagina bu oynasin dedigimiz bütün futbolcular elimizde patliyor birer birer.
Alpaslan'i ben de sevmiyorum ve begenmiyorum ama Alpaslan'in maliyeti cücük kadar Abdülkerim'e kiyasla. Konusulan rakamlar dogruysa 2,8 Milyon bonservis ve yillik 17 Milyon TL. Alpaslan'in 3 yillik toplam maliyeti (16,5 Milyon TL) Abdülkerim icin konusulan tek bir yillik maasina tekabül ediyor.