- 18 Mayıs 2011
- 49.865
- 52.852
- 4.398
ispanyolca cevap vermek istiyorum1. Si kimmiş
Si Kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ispanyolca cevap vermek istiyorum1. Si kimmiş
Hala anlamadılar.
Kapanmaya alışmış Anadolu kulüplerinden stoper alınmaz hele ki 28 yaşına kadar sadece 1 sene kendini göstermiş stoper hiç alınmaz.
Biz baskılı ve önde oynamaya alışkın bir takımız bu herif ileride oyun kurmaya kalkarsa 5 maçta Oğlan ederler.
Herkes dalga geçer hele birde Marcao yerine düşünülüyorsa komple kulübü kapatın.
Olan yine bizim 127 milyon( 3.3 m€ bonservis senelik 1 m€ maaş 4 sezon) liramiza olur.
Borç alacak farkımızin 2.5 milyar olduğu söyleniyor o paranın % 5' ini böyle rezil bir adama nasıl harcarız!!??
Ne yerlisi yav Emin falan filan oynasın işteMarcao gitti bardakçı geldi diyelim
Bardakçı-nelsson arkası yedek kim bekleyecek. Ben bi tane daha yerli hamlesi bekliyorum. Hatta belki 21 yaş altı 14e takılmayacak bi yabancı bile alınabilir. Emini de rotayona dahil edersek 4-5 kişi yeterli olur gibi
Emin oynar da bi kişi daha lazım gibi admirim. Oldu ki biri sakatlansa eminden başka bi ışık kaan var sanırım. bi de metehan geldi ama nasıldır anca kampta görürüzNe yerlisi yav Emin falan filan oynasın işte
aynen o maçı unutmak mümkün değil.Zaten fatih terimin fişini direkt o maç çekmek gerekiyorduŞunu da eklemek isterim; Konyaspor hiç de burada ezbere söylendiği gibi ''Kapanmaya alışmış Anadolu takımı'' hüviyetinde değildi sezon boyunca. Mesela ilk yarıda Konyasporu yendiğimiz maç, bütün sezon boyunca futbol olarak en çok ezildiğimiz maçtır; öyle ki her maçtan sonra olmadık bahaneler üreten muhterem Hocamız bile ''İyi futbolu da başka maçlarda oynarız'' demek zorunda kalmıştı. FB-BJK-TS ile oynadıkları her maç zor oldu rakipleri için. Kadrosu biraz daha geniş olsaydı, şampiyonluk bile mümkündü. İlhan Palut çok iyi iş çıkardı. Emeğe saygı lütfen...
Aynen. Bosa bosa para saciyoruz. Cok buyuk miktarlar bunlar bugunun kuruna gore. Orta saha en onemli ve 3 transfer gerekiyor. Gidiyor sacma sacma isler yapiyoruz. Hatta orta sahaya 3 adam gibi biri alinsin, diger bolgelere alinmasin, yine raziyim.Hala anlamadılar.
Kapanmaya alışmış Anadolu kulüplerinden stoper alınmaz hele ki 28 yaşına kadar sadece 1 sene kendini göstermiş stoper hiç alınmaz.
Biz baskılı ve önde oynamaya alışkın bir takımız bu herif ileride oyun kurmaya kalkarsa 5 maçta Oğlan ederler.
Herkes dalga geçer hele birde Marcao yerine düşünülüyorsa komple kulübü kapatın.
Olan yine bizim 127 milyon( 3.3 m€ bonservis senelik 1 m€ maaş 4 sezon) liramiza olur.
Borç alacak farkımızin 2.5 milyar olduğu söyleniyor o paranın % 5' ini böyle rezil bir adama nasıl harcarız!!??