Abdülkerim Bardakcı'nın Sakatlığı Hakkında Bilgilendirme

Nelson davinson ikilisi hic denenmedi daha once. Umarim uyum saglarlar birbirlerine. Apo takimin olmazsa olmazlarindan. Cooook gecmis olsun apo hemen iyiles

2. Derece çoktq buyuk bir yirtik degil. Seks yaparken kac tane kasimiz yirtiliyor bilseniz sasirirsiniz.

Kart yirtilip yenileniyor bu iyi birsey
İşte anlayacağımız dilden bir anlatım 😍 Resmi sitede de pompalı anlatım hatta konusuz video olsa kimse Apo ne zaman geri dönecek diye sormayacak birbirine, idareci abilerimizden empati bekliyoruz. Pompalı günler 🙏❤️

Önceki sakatliktan sonra biraz performansi düşmüştü tam iyilesip tam performans döner inşallah

Bu tip açıklamalar için forumda log tutulmasını öneriyorum. Örneğin 2. Derece zorlanma 3 hafta, tendon yırtdığı 3 ay, çapraz allah rahmet eylesin şeklinde, böylelikle bu haberler bir anlam ifade edebilir. 😁

Nelsson sezon başında oynamıyorum diye dertleniyordu. Bu gidişle sezon boyunca takımda en çok maça çıkan stoper olacak.

normalde 3 yerlinin iki bankosu idi kerem aktürkoğlu ile.

ancak nazar değmesin, bay, kaan ve demirbay öyle vites arttırdılar ki, apo olmasa bile 4 yerli ile oynayabiliyoruz.

Son düzenleme:
Demirbah, Aktürkoğlu, Barış, Kaan farklı mevkilerde gözün kapalı oynatabileceğin yerliler. Yerliden yana sıkıntımız yok.

Tr liginde topçular daha fazla sakatlanıyor gibi geliyor bana.

Gecmis olsun

Yerli oyuncu sorunumuz yok

Önemli olan sanchez ve nelsson’un bu dönem form da olmalari

Sanchez e pamuklarla bakıp tahterevanla taşımalıyız..

Kaan Ayhan'ın 3-4 pozisyonu idare ettiğini düşünürsek Emin Bayram'ın kiradan çağrılma durumu varsa değerlendirilmeli.

Geri
Üst Alt