Beşiktaş' ı yermeye gelince, Q7 nin en az 5 maçta (Sadece Bursa maçında 3 kez olmak üzere) kırmızı kart görmesi gerektiği sezonu kırmızı kartsız tamamlayabilmesine öfke kusanlar, Q7 ve BJK o derece kollanmamış olsa kim şampiyon olurdu zannediyorlar acaba?. BJK ın son şampiyonluğu çok net BŞ in hakkı idi.
Maliyet konusu; Clichy-Adebayor-Arda dışında büyük para alan yok ki bonservis ödenmedi bunlara (Aynı şartlarla Adebayor ve Clichy bize gelseydi, demeyeniniz var mı?, ben isterdim şahsen). Biz ise geçen yıl 40 milyon Euro sadece bonservis için ödedik, yıllık aldıkları ücretler de onlardan az değil, kadroda önceden bulunanlar da keza...
TD olarak beğendiğim Abdullah Hocanın antipatik davranışlarını ben de eleştiriyorum, babamın oğlu değil. Belediye destekli taraftarsız takımlardan hiç mi hiç hazzetmeyenlerdenim. Bunlar saha içi konulardan ayrı tutulmalı; birçok kişi tam bu noktada çuvallayıp saçmalıyor maalesef...
Şunu da eklemeden geçmeyeyim; kulüplerin ana gelir kaynağı TV yayın gelirleridir. Stad hasılatı, taraftar ürün satışları filan bunun yanında faso fiso. İşi bilene bu para gayet yeterlidir. ''Büyük'' kulüpler böyle berbat yönetilmeye devam ederse böyle sezonları sıkça yaşarız; bugün BŞ, seneye başkası...