Abdullah Avcı: "Savunma seni şampiyon yapar"

Adamların forveti adebayor ve bajic.stoperleri epureanu. Bizde santrafor yok stoperler evlere şenlik.sonra neymiş efendim mütevaziymiş :)

Diğer nefret ettiğim konu da "proje takımı" denmesi. Takımın yaş ortalaması 31. Takımın 11'inde 23 yaşındaki İrfan Can dışında 28 altı oyuncu yok. Emre olsaydı muhtemelen o da yedekti.

Her yönüyle nefretlik bir takım.

yorumlarımızı yaparken lütfen oporturist olmaya dikkat edelim.
ii frmlar

Övdüğün donku terim diriltti ondan önce çöp muamelesi görüyordu aynı şekilde gary de terim gelmeden önce bi hiçti. Serdar terimden önce de müzmin sakattı.fernando geçen yıl terimin geldiği ilk maçta büyük bi kas sakatlıği yaşamıştı yani o da sürekli sakatlanıyordu. Katıldığım tek nokta bu takımın kondisyoneri kötü iyi yükleme yapmamış. Ayrıca sene başından beridir iddia ediyorum bu takıma ortalama üzeri bi forvet ve stoper alınsaydı ş.liginde de ligde de zirvedeydik rahat bi şekilde ama fatih hocaya büyük kazık attı yönetim şimdi zorluğunu o çekiyor. Ama devran dönecek inşallah

neden top class bir kondisyoner ekibi talep etmedi o halde? Koşu mesafeleri ve tempo ya baktığınızda 9.5 kişiyle filan oynuyoruz sanki. Hasan şaş'a antrenörlük yaptırmanın damadı ekonominin başına tayin etmekten ne farkı var? Torpille mi işleyecek GS'da bu işler. Muğdat, ömer, hatta Emre'de ısrar etmektense takımın eksiklerini kapatsana. Kulübün anahtarı elinde zaten. Sneijder geldi diye başkan'la kavga edip giden adam nasıl oluyorda santraforsuz sezon açmayı kabul ediyor?

oyuncuların iyi performanslarını Terime yazabiliyoruz da, kötü performanslarını neden yazmıyoruz? Geçen sezon çok daha dinamik bir takım bu sezon meyhaneden çıkmış gibi. Bunun nedenini Terimden başka kime soracağız? Binbir türlü rezilliğe imza atan Belhanda dalı ısrara ne diyeceğiz? Bu sezon yaşanan hezimetler sadece forvet ve stoper transferiyle açıklanabilir mi?

o kadar yanlışa rağmen Terime bu derece sevgi beslenmesi bana müthiş birini hatırlatıyor. Ülkemizde bazı insanların anlamsız ve sonsuz bir tartışılmazlığı var malesef.

terimi bugunde rte ye benzetip elitlik kastığımıza göre günü bugun sonlandırabiliriz
darısı yarına

Besiktas sempatizanlari sanki yetmiyormus gibi bir de basimiza IBB sempatizanlari türedi.

Beşiktaş' ı yermeye gelince, Q7 nin en az 5 maçta (Sadece Bursa maçında 3 kez olmak üzere) kırmızı kart görmesi gerektiği sezonu kırmızı kartsız tamamlayabilmesine öfke kusanlar, Q7 ve BJK o derece kollanmamış olsa kim şampiyon olurdu zannediyorlar acaba?. BJK ın son şampiyonluğu çok net BŞ in hakkı idi.

Maliyet konusu; Clichy-Adebayor-Arda dışında büyük para alan yok ki bonservis ödenmedi bunlara (Aynı şartlarla Adebayor ve Clichy bize gelseydi, demeyeniniz var mı?, ben isterdim şahsen). Biz ise geçen yıl 40 milyon Euro sadece bonservis için ödedik, yıllık aldıkları ücretler de onlardan az değil, kadroda önceden bulunanlar da keza...

TD olarak beğendiğim Abdullah Hocanın antipatik davranışlarını ben de eleştiriyorum, babamın oğlu değil. Belediye destekli taraftarsız takımlardan hiç mi hiç hazzetmeyenlerdenim. Bunlar saha içi konulardan ayrı tutulmalı; birçok kişi tam bu noktada çuvallayıp saçmalıyor maalesef...

Şunu da eklemeden geçmeyeyim; kulüplerin ana gelir kaynağı TV yayın gelirleridir. Stad hasılatı, taraftar ürün satışları filan bunun yanında faso fiso. İşi bilene bu para gayet yeterlidir. ''Büyük'' kulüpler böyle berbat yönetilmeye devam ederse böyle sezonları sıkça yaşarız; bugün BŞ, seneye başkası...

Son düzenleme:
Başarı? Ne gibi başarısı var ki şimdilik ?

Ne kupası var nede ciddi derecesi mevcut Avrupa maçlarında.

Dandik ligimizde ilk 5 içinde olmanın başarı olarak değerlendiriyorsak ok...
Taraftarsiz olduklarını düşünürsek yıllardır karakterli futbol oynatıyor. Bu başarıdır.
Her ne kadar belediyeden finanse edilseler de.
29 tane sponsoru vardı geçtiğimiz yıl basakin. Buyuksehirde ince işleri olanı kulübe sponsor yaptirtmislar.

FB de Gs de yok bu sponsor desteği. Taraftar açıklarını bu şekilde kapatıyorlar.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş' ı yermeye gelince, Q7 nin en az 5 maçta (Sadece Bursa maçında 3 kez olmak üzere) kırmızı kart görmesi gerektiği sezonu kırmızı kartsız tamamlayabilmesine öfke kusanlar, Q7 ve BJK o derece kollanmamış olsa kim şampiyon olurdu zannediyorlar acaba?. BJK ın son şampiyonluğu çok net BŞ in hakkı idi.

Maliyet konusu; Clichy-Adebayor-Arda dışında büyük para alan yok ki bonservis ödenmedi bunlara (Aynı şartlarla Adebayor ve Clichy bize gelseydi, demeyeniniz var mı?, ben isterdim şahsen). Biz ise geçen yıl 40 milyon Euro sadece bonservis için ödedik, yıllık aldıkları ücretler de onlardan az değil, kadroda önceden bulunanlar da keza...

TD olarak beğendiğim Abdullah Hocanın antipatik davranışlarını ben de eleştiriyorum, babamın oğlu değil. Belediye destekli taraftarsız takımlardan hiç mi hiç hazzetmeyenlerdenim. Bunlar saha içi konulardan ayrı tutulmalı; birçok kişi tam bu noktada çuvallayıp saçmalıyor maalesef...

Şunu da eklemeden geçmeyeyim; kulüplerin ana gelir kaynağı TV yayın gelirleridir. Stad hasılatı, taraftar ürün satışları filan bunun yanında faso fiso. İşi bilene bu para gayet yeterlidir. ''Büyük'' kulüpler böyle berbat yönetilmeye devam ederse böyle sezonları sıkça yaşarız; bugün BŞ, seneye başkası...
Basaksehirli 5-6 oyuncunun gazeteciyi darp ettiği ve ödüllendirildiği sezondan mi bahsediyorsunuz mustafa bey. Başakşehir sandığımız gibi masum değil aslında bazı şeylerin kaymağını kepçeyle yediler sonuçta

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizim kadro mu başaktan iyi :) kadromuz resmen çöplük. kaliteyi geçtim santrafor yok takımda stoperde de alternatif yok 18 yaşında ozanı oynatıyoruz. feghouli,maicon,belhanda zaten transfer edildiklerinde futbolu kafasında bitirmiş adamlardı isimlerine bakma geldikleri ilk günden beridir katkı sıfır.serdar ve fernando sürekli sakat

Bizim kadro Basaktan iyi, kotu ayrı bir tartışma konusu, ama bizim kadro Basakdan daha pahalı.. Transfermarkt e gore bizim takımın piyasa degeri 95mEuro, Basak 52mEuro.. Ve bu takım Basakdan 4 puan geride..

Fegouli, Maicon, Belhanda transfer edildiklerinde futbolu kafasında bitirmiş adamlardı diye yazmışsın.. Katılmıyorum.. Burada bu 3 adamın transferi için gunlerce gece-gunduz nobet tutuldu.. Senin dediğin dogru olsa bile, Basak gitti Adebayor'u aldı.. Bu adam futbolu kafasında bitirmemiş miydi? Hatta Basak'a gelmeden once bir ara bizim forumda da tartışılmıştı, bize gelse faydalı olur mu diye? Genel kanı olmazdı.. O Adebayor'un Basak da neler yaptığını, tek basına bizim defansı nasıl dagıttığını, goller attığını biliyoruz.. Buradan çıkan ders : Bizim takım iyi calışmıyor, çalıştırılmıyor.. Bizde barbeku partisi olurken Basak çalışıyor. Netice ortada..

Bizim kadro başakşehirden 3 gömlek kötü net söyleyeyim o kadar. Kağıt üzerinde iyi olmakla olmuyo işler.

Adamlar geçen sene hucum oynuyo iken bu sene iyi bi şekilde atletico madrid'e evrildiler neden bunu yaptılar çıta seviyelerini biliyolar. Bizim ona yakın bi modeli bu sene oynanamız lazımdı kadromuz super ligde hucum oynamaya en uzak kadrolardan biri. Def ortasaha arasında ki bağlantı bile 20 30 saniyeye kuruluyo topu alan süremiyor bile. Yatsın kalksın fatih terime ve taraftar desteğine dua etsinler ben hala geçen sene nasıl şampiyon olduk inanamıyorum. O şans bize bu senede lazım bu kadro ile nasıl olucak bilmiyorum ama şampiyon olamaz isek bu herifleri elden cıkarıp takviyede yapamayız.

Abdullah avcının milli takım karnesini filan es geçin bu adam selcuğun çöp olduğunu anlayan ilk adamlardan'dı kafası calışan bi teknik direktör.

Bu artis uyuzada o kadar kılımki.Kendini bır bk sanıyor denyo.Görende çok kötü bir kadroyu şampiyonluğa oynatıyor sanacak.

Bu adamdan neden nefret ediyorsunuz yav
dünyanın en iyi stoperi eprüyano
real madrid menşeeyynli visca,mossoro
porto alt yapılı mert,volkan babacan

gibi topçularla ebemde bu futbolu oynatır diyorlar sanırım

avcının dokunup adam ettiği topçu sayısı çok sayıda
yaşıtlarının bastonla gezdiği emre bile avcının elinde level atladı

büyük hoca

Geri
Üst Alt