Abdullah Kavukcu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Nabion birader hala milanodamisin? Simit tarifi mi bakıyorsun ne iş yaparsın?

Bir yönetici transfer için yurtdışına gidiyorsa alır gelir pazarlık için gitmez. O işi öncesinde yaparsın aracilarla..

Defol git. Biz size sezon başı dedik. Yedek kulübesi yetersiz dedik. Şl lige benzemez dedik. Siz ne dediniz yeter dediniz!!!!! Şimdi yedek yok hala transfer yok. Şimdi ŞL de gitti ve ligi de bitirdin. Senden bir şey olamaz yol yakınken istifa et!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Simitçiden transfer yapmasını beklersek böyle olur. Az bile bu yönetim varken başımıza gelenler. Gardi ve erden timur sayesinde başarılara imza attılar.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstifanı ver ve bu kulüple ilişkini kes arkadaş.

Söylenene göre kasada para var, ama parayla bile transfer yapamaz haldeyiz. Bu çok acıklı bir durum.

Guendouzi bize önerilmişti 20 civarı, sie çektik, karşı tarafa gitti. Çünkü ne transfer edeceğimizi bilmiyoruz. Futbol aklımız yok. Oysa guendouzi en çok bize lazımdı. O kadar kibirliler o kadar akılları başında gitmiş ki, Kocaeli yenilgisini unutup lig kupa süper kupa maçlarını kazanacaklarını sanıyorlardı ve büyük laflar edip 28 ocaktan sonra şampinlar ligi için transfer yapıyorlardı. Gördünüz süper kupa gitti ve bugün ligde gitti.. bu kadar aptallar işte bizi yönetenler… bunu da akıllılık sayıyorlar.

30 milyon gidip oulaie verirseniz direk istifa edin beceriksizler. Hicbir oyuncuyu ikna edemeyin sonra gidin son gun kulubun paralarini trabzon tayfasina yedirin

30 milyon gidip oulaie verirseniz direk istifa edin beceriksizler. Hicbir oyuncuyu ikna edemeyin sonra gidin son gun kulubun paralarini trabzon tayfasina yedirin
Niye, Oulai gayet iyi oyuncu ve 30 da eder. Keşke bunlara hep para verseler. Çocuk daha 19 yaşında ve potansiyeli çok yüksek. Komedi olan, gidip değnekle gezen ne idüğü belirsiz adamı 3,5 ay için kiralamaları.. adam koltuk değneği ile geliyor bildiğin.

Ne yaptı şimdi bu transfer döneminde diye sormak isterim. 5 günlük Milano gezisi hariç.

Cenk Ergün de zamanında o ülke senin bu ülke benim gezip duruyordu.

Oh ne güzel dünya.

Adami tanimiyorum etmiyorum. Kisisel basarilarini kucumsemek istemem. O pozisyona soyunmak ta bir cesaret isidir. Takdir ederim. Ammavelakin gorundugu uzere prof futbol klup yoneticiligi, transfer isleri ayri bir beceri ve yetenek gerektiriyor. Yaz dineminden de bir aeyler ogrenmedigi belli oldu.

Bu adamların alameti ikna ve pazarlık kabiliyetleri ile ölçülür.

Bu yönde şu ana kadar pozitif anlamda izlenim vermedi.

Hatipe yeğlerim ama o da kıstas olamaz sınıfta kalmıştır

Yav lookman firsari varken neden ilgilenmiyorsunuz herifle!!

Geri
Üst Alt