Abdurrahim Albayrak: "10 futbolcu ile görüşüyoruz, bunlardan birkaçını alacağız"

Şükrü de gelmismi bununla ? Zira hiç inanmadım apo resmen panikle yalan konuşuyor

Alan'ın hem kendisi hem kulübü ile anlaşma sağlandıysa KAP nerede Apo? At yalanı .....yim inananı!! Şerefsiz herifler, yalancı tosbağalar!!

7 gün var diyoruz.

7 gün sonra transferler olmazsa dar ağacını o zaman kuralım!

7 gun daha beklenir ama Goztepe macinda olasi bir kayip ve puan farkinin 8-9'a cikmasi gelecek oyuncunun anlamini yitirmesi demek.Bu oyuncularin kampa yetisip takima alismasi lazimdi.

7 gun daha beklenir ama Goztepe macinda olasi bir kayip ve puan farkinin 8-9'a cikmasi gelecek oyuncunun anlamini yitirmesi demek.Bu oyuncularin kampa yetisip takima alismasi lazimdi.

Uzun yıllardır transferlerin zamanında yapıldığını hatırlamıyorum. Ayrıca satışlar ancak yapıldı! Bir organizasyonluk var ortada bu yönetimle olacağı buydu. Yapacak bir şey yok.

Bunu ihbar kabul edip KAP a şikayette bulundum. Anlaşma var KAP yok ??

Ee ne yapsin hemen bugun istifa mi etsin? Benim Apo'yu sevdigimi nereden cikariyorsun?
Ben istifa etsin veya apoyu seviyorsun dedim mi? Ben adamin vucut dilinden, aglamakli konusmasindan yalan soylediginin anlasildigini soyluyorum. Ha gene Alan ve pato gelmez mi gelir. Taraftar baskisi nedeniyle 1ken 2 verirler, menajerlere para verirler gelir. Ha gelsin mi gelsin a.. parasi umrumda degil artik. 6 aydir bir tane forvet bulunamaz mi yaw? Bu kadar mi malsiniz sezon baslayinca butun calismalari durdurup transfer sezonu baslayinca tekrar mi baslattiniz. Tahminimce oyle. Her gun yeni bir isim ortaya cikiyor. Bu nasil is? Bu adamlarin neyini savunayim neyine inanayim.

Evet de mesela bu tepki dun neden yoktu? Bardagi tasiran son damla ne oldu?

Yazin santrafor gelmemesi skandaldir bunun icin de ozur diledi. Simdi yine belirli sozler verdi. Yine olmazsa donem sonu gider zaten. Oyle aciklamalar yapti ki basariyla sonuclanmazsa iki santrafor transferi kesinlikle kulube bir daha giremez.

Simdi su an gitmesinin artisi nedir?

Santrafor transfer yapmazsa dönem sonuna kadar beklemesine gerek yok ki zaten dönem sonu gidecekse. Bari beceriksizliğinin bedelini o koltukta daha fazla oturmayarak ödesin.

Gitmesi bir şey getirmese de kalması da getirmiyorsa durmasının anlamı yok. En azından yeni gelecek yönetim için mayısa kadar olan dönem bir hazırlık süreci, ısınma süreci olur. Bir sonraki sezonun hem teknik anlamda(kadro yapılanması) hem de ekonomik anlamda hazırlığını yaparlar.

Bildirim nerede diye sorarlar adama madem ki hem oyuncu hemde kulübüyle anlaşma yapıldı ise

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alan la anlaşıldı. Kulubuyle anlaşıldı. Pazarlık konusu hiç birşey kalmadı diyor!!

Eeeee , o zaman neden Alan gelmedi ?

Sesi ağlamaklı, resmen sıçmışlar!!

Geri
Üst Alt