Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun yıllardır transferlerin zamanında yapıldığını hatırlamıyorum. Ayrıca satışlar ancak yapıldı! Bir organizasyonluk var ortada bu yönetimle olacağı buydu. Yapacak bir şey yok.
Ben istifa etsin veya apoyu seviyorsun dedim mi? Ben adamin vucut dilinden, aglamakli konusmasindan yalan soylediginin anlasildigini soyluyorum. Ha gene Alan ve pato gelmez mi gelir. Taraftar baskisi nedeniyle 1ken 2 verirler, menajerlere para verirler gelir. Ha gelsin mi gelsin a.. parasi umrumda degil artik. 6 aydir bir tane forvet bulunamaz mi yaw? Bu kadar mi malsiniz sezon baslayinca butun calismalari durdurup transfer sezonu baslayinca tekrar mi baslattiniz. Tahminimce oyle. Her gun yeni bir isim ortaya cikiyor. Bu nasil is? Bu adamlarin neyini savunayim neyine inanayim.
Santrafor transfer yapmazsa dönem sonuna kadar beklemesine gerek yok ki zaten dönem sonu gidecekse. Bari beceriksizliğinin bedelini o koltukta daha fazla oturmayarak ödesin.
Gitmesi bir şey getirmese de kalması da getirmiyorsa durmasının anlamı yok. En azından yeni gelecek yönetim için mayısa kadar olan dönem bir hazırlık süreci, ısınma süreci olur. Bir sonraki sezonun hem teknik anlamda(kadro yapılanması) hem de ekonomik anlamda hazırlığını yaparlar.
kendi dilini konusamayan adamı dubaiye gönderdik
Tamam ama yapmaya calisiyorlar iste, yapma ihtimalleri de var. Neden bugun yollayip sezonu yakalim?
Videoyu yeni gördüm yine yalan söylüyor :/
@Hamza GölbaşıSa beyler bu forumu yıllardır takip ederim.Hakkaten makarası cok iyi,egoyla sismis olmayan cok güzel insanlar var ,transferi falan bosverin ,net ortamında hepimizin aradığıda bu zaten. ilk defa mesaj yazıcam böyle olmasını istemezdim.ama olucak...
Çükrü denen andaval orda gözümle gördüm.Arkadan yılan gibi sürünüyodu. Apo denen göteleğede güvenmeyin. Kendisinin yıllardır iletişimle alakalı tek bildiği sonsuz teşekkür etmektir. O Aponun tüm sonsuzluk taşlarını zütüne sokim sonrada parmağımı şıklatim.