Abdurrahim Albayrak: "10 futbolcu ile görüşüyoruz, bunlardan birkaçını alacağız"

Uzun yıllardır transferlerin zamanında yapıldığını hatırlamıyorum. Ayrıca satışlar ancak yapıldı! Bir organizasyonluk var ortada bu yönetimle olacağı buydu. Yapacak bir şey yok.

Orasi dogru ama forvet konusu gecen donemin eksisi.En azindan maddi durum anlatilsaydi bu kadar velvele olmazdi.

Tetteh burada dedikten sonra arkasından bişeyler daha demek istiyor ama vazgeçiyor gibi yani o cümlenin bi yarısı gibi.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben istifa etsin veya apoyu seviyorsun dedim mi? Ben adamin vucut dilinden, aglamakli konusmasindan yalan soylediginin anlasildigini soyluyorum. Ha gene Alan ve pato gelmez mi gelir. Taraftar baskisi nedeniyle 1ken 2 verirler, menajerlere para verirler gelir. Ha gelsin mi gelsin a.. parasi umrumda degil artik. 6 aydir bir tane forvet bulunamaz mi yaw? Bu kadar mi malsiniz sezon baslayinca butun calismalari durdurup transfer sezonu baslayinca tekrar mi baslattiniz. Tahminimce oyle. Her gun yeni bir isim ortaya cikiyor. Bu nasil is? Bu adamlarin neyini savunayim neyine inanayim.

Yalan soyluyor da olabilir ama oyle aciklamalar yapti ki kaliteli iki santrafor gelmedigi anda sonu da gelmis olur. Ben bu durumdan hosnutum. Her turlu uzun vadede kazaniyoruz. Iki kaliteli santrafor gelirse ne ala zaten, gelmezse de bu ve bunun gibi adamlardan sonsuza kadar kurtuluyoruz.

Santrafor transfer yapmazsa dönem sonuna kadar beklemesine gerek yok ki zaten dönem sonu gidecekse. Bari beceriksizliğinin bedelini o koltukta daha fazla oturmayarak ödesin.

Gitmesi bir şey getirmese de kalması da getirmiyorsa durmasının anlamı yok. En azından yeni gelecek yönetim için mayısa kadar olan dönem bir hazırlık süreci, ısınma süreci olur. Bir sonraki sezonun hem teknik anlamda(kadro yapılanması) hem de ekonomik anlamda hazırlığını yaparlar.

Tamam ama yapmaya calisiyorlar iste, yapma ihtimalleri de var. Neden bugun yollayip sezonu yakalim? Transferle sezonu kurtarma sansini yitiriyoruz giderse hemen simdi.

Sadece Albayrak’a değil,inan edin diyen ele başına da tepki göstermek lazım.

güzel açıklama sessiz kalacağınıza şöyle adam gibi cevaplar verseniz tepki falan olmayacak. ama bu size olan güveni yerine getirir mi kocaman bi hayır.

Sa beyler bu forumu yıllardır takip ederim.Hakkaten makarası cok iyi,egoyla sismis olmayan cok güzel insanlar var ,transferi falan bosverin ,net ortamında hepimizin aradığıda bu zaten. ilk defa mesaj yazıcam böyle olmasını istemezdim.ama olucak...

Çükrü denen andaval orda gözümle gördüm.Arkadan yılan gibi sürünüyodu. Apo denen göteleğede güvenmeyin. Kendisinin yıllardır iletişimle alakalı tek bildiği sonsuz teşekkür etmektir. O Aponun tüm sonsuzluk taşlarını zütüne sokim sonrada parmağımı şıklatim.

kayseriye bir kac saat sonra ucak vardir oraya gitde bari bir adet bulut getir bize napalim

Alan'da hiç pürüz yok ama kulüpten bi açıklama var mı, emin değil kendisi.İlginç.

üzgün olması hastası varmış ondan transferle alakası yok ona üzülecek değil,yalnız en son tetteh gündemde var mı sorusuna yok tetteh burda cevabı verdi buna anlam verebilecek biri var mı aramızda??
diğer dikkat çeken ayrıntı alan,pato ve iki çin kulübüne özellikle teşekkür etmesi bu ne anlama geliyor??
bide şu diğer işe yaramaz eleman şükrü döndü mü orda mı hala bilen var mı??

Tamam ama yapmaya calisiyorlar iste, yapma ihtimalleri de var. Neden bugun yollayip sezonu yakalim?

Bugün yollamayalım zaten, forvet getiremezlerse gitsinler. Bence artık getirseler de gitsinler çünkü ikinci yarının 2. Haftasına 2 gün kalmış o forvet gelecek de takıma uyum sağlayacak da ölme eşeğim ölme... Şampiyonluk için de en kritik dönem 2 deplasman ardarda. 6 puan yapsak Başak’tan daha şanslı hale geleceğiz ama yine kampa yetişemeyen hatta maçlara yetişmeyen transferler.

Şu anda şampiyonluğu veriyorlar büyük ihtimal ama haberleri yok. Taraftar bunun farkında ama yönetim değil.

Sene başında forvet almayarak CL’de gruptan çıkmayı çöpe atıp ekstra 10-15 milyon euroyu bıraktık. Bu sene şampiyonluğu bırakıp 35-40’ı bırakıyoruz önümüzdeki sene için.

Sa beyler bu forumu yıllardır takip ederim.Hakkaten makarası cok iyi,egoyla sismis olmayan cok güzel insanlar var ,transferi falan bosverin ,net ortamında hepimizin aradığıda bu zaten. ilk defa mesaj yazıcam böyle olmasını istemezdim.ama olucak...

Çükrü denen andaval orda gözümle gördüm.Arkadan yılan gibi sürünüyodu. Apo denen göteleğede güvenmeyin. Kendisinin yıllardır iletişimle alakalı tek bildiği sonsuz teşekkür etmektir. O Aponun tüm sonsuzluk taşlarını zütüne sokim sonrada parmağımı şıklatim.
@Hamza Gölbaşı

Geri
Üst Alt