- 4 Ağustos 2009
- 83.713
- 62.375
- 5.093
Aynen 10 yildir demedigimi birakmadigim bir adami bir tranferle kral yaparim. Tassagina yazdigimiz seyleri gercek saniyorsunuz herhal.Pato gelince kral cekersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen 10 yildir demedigimi birakmadigim bir adami bir tranferle kral yaparim. Tassagina yazdigimiz seyleri gercek saniyorsunuz herhal.Pato gelince kral cekersin
@Hamza Gölbaşı
Videoyu baktim, ana avrat soverim dedim. Ama sanki adam dogru soyluyormus gibi geldi bana ne dusunuyorsun
Şükrü de gelmismi bununla ? Zira hiç inanmadım apo resmen panikle yalan konuşuyor
Aynen 10 yildir demedigimi birakmadigim bir adami bir tranferle kral yaparim. Tassagina yazdigimiz seyleri gercek saniyorsunuz herhal.
Şükrü de gelmismi bununla ? Zira hiç inanmadım apo resmen panikle yalan konuşuyor
7 gün var diyoruz.
7 gün sonra transferler olmazsa dar ağacını o zaman kuralım!
Yalar inananıAt yalanı..
7 gun daha beklenir ama Goztepe macinda olasi bir kayip ve puan farkinin 8-9'a cikmasi gelecek oyuncunun anlamini yitirmesi demek.Bu oyuncularin kampa yetisip takima alismasi lazimdi.
Ben istifa etsin veya apoyu seviyorsun dedim mi? Ben adamin vucut dilinden, aglamakli konusmasindan yalan soylediginin anlasildigini soyluyorum. Ha gene Alan ve pato gelmez mi gelir. Taraftar baskisi nedeniyle 1ken 2 verirler, menajerlere para verirler gelir. Ha gelsin mi gelsin a.. parasi umrumda degil artik. 6 aydir bir tane forvet bulunamaz mi yaw? Bu kadar mi malsiniz sezon baslayinca butun calismalari durdurup transfer sezonu baslayinca tekrar mi baslattiniz. Tahminimce oyle. Her gun yeni bir isim ortaya cikiyor. Bu nasil is? Bu adamlarin neyini savunayim neyine inanayim.Ee ne yapsin hemen bugun istifa mi etsin? Benim Apo'yu sevdigimi nereden cikariyorsun?
Evet de mesela bu tepki dun neden yoktu? Bardagi tasiran son damla ne oldu?
Yazin santrafor gelmemesi skandaldir bunun icin de ozur diledi. Simdi yine belirli sozler verdi. Yine olmazsa donem sonu gider zaten. Oyle aciklamalar yapti ki basariyla sonuclanmazsa iki santrafor transferi kesinlikle kulube bir daha giremez.
Simdi su an gitmesinin artisi nedir?