Abdurrahim Albayrak: "10 futbolcu ile görüşüyoruz, bunlardan birkaçını alacağız"

Ziyaretini yapsın gitsin geri o zaman

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kamil yuzunden bir de kap cezasi yiyelim tam olsun. Komedi filmi icindeyiz resmen.

24 saat içinde hem pato hem de alan için kap açıklaması yapmazsak,Ayrı ayrı 2 tane ceza yiyeceğiz.

Son düzenleme:
kalbi temiz saf renkaşlarım bu ADAM YALAN SÖYLÜYOR İNANMAYIN.
havalanından çıkarılmamlıydı oracıkda linç edilmeliydi

kalbi temiz saf renkaşlarım bu ADAM YALAN SÖYLÜYOR İNANMAYIN.
havalanından çıkarılmamlıydı oracıkda linç edilmeliydi

Ben inanmak istiyorum üstadım. Bekliyorum. Bu 7 günde güzel günler göreceğiz. Kış güneşi içimizi ısıtacak!

pato ile görüştüüğünü açıklamış kapa açıklama yapmadan
şikayet edip hapse attırılmalı

Bu kadar gecikmenin ardından anca Alan+Pato keser zaten milleti. Adam gibi transfer yapsınlar da bari abuk subuk adamlar için beklemiş olmayalım.

32a46b15a45a3b9817e6bfe16f2387e9.jpg

sent via GSC

Bence tetteh kesin gibi
Alan ya da patodan da biri gelecek
2 gün daha bekleyelim

3 gündür uyumadım falan nedir arkadaş ya, nasıl kulüp yönetiyonuz arkadaş siz? Hiç mi bir planınız programınız yok?
Hadi koca yaz geçti sizin işbilmezliğiniz yüzünden, aynı lafları yedik yuttuk.
Üzerinden kaç ay geçti. Bu kadar zamandır uyumuşsunuz besbelli. Üç gün uyumamanın nesini bana anlatıyosun?
İşi bitir işi !!!
Masal anlatmayın insanlara. 3 gün uyumamış da bilmem ne, yediniz bitirdiniz ulan koca camiayı.

Harika aciklama bir haberle ortaligi yine yangin yerine ceviren taraftar dusunsun

Ortaligi yangin yerine cevirmek icin transfer doneminin sonunu bekleyin

Neresi harika bunun renkdas. Alan ile ve kulubu ile cok onceden anlastin ve problem yoksa neyi bekliyorsun? Yalan soyledigi sadece bu sozlerde gizli.

Ben almayayim onun mantigindan. Apo yu bir tek o böyle koruma altina alirdi burada.

Yalan soylememis olsaydi korunmaliydi zaten. Maalesef Sukru'nun gelmis olmasi ve kulubun yaptigi aciklamalar, dun geceden beri cikan haberlerle harmanlaninca yalan soyluyor olma ihtimalini yuzde 99.99 yapiyor.

Geri
Üst Alt