Abdürrahim Albayrak, Deniz Türüç İçin Kayserispor'la Görüştü

Fatih hocada bilir yabancı futbolcu almasını ama yabancı sınırı gelecek.Yoksa niye alsın?

Ben yabancı alsın veya yerli alsın demiyorum.

Her hamlesine hocanın bir bildiği vardır diyip geçemeyiz.

Mesela berabere giden maçlarda erken doldur boşalta dönüyoruz.Ya biraz daha dene,zaten paslaşarak tehlikeli geliyoruz.Son 10 dakika gol bulamazsan o zaman dönersin doldur boşalta.

Takima katki saglayabilecek yerli oyunculara ihtiyacimiz var ama Deniz Turuc'u pek begendigimi soyleyemem + kayseri ucuza birakmaz

sözleşmesinin bitmesine 1 sene varmış sanırım

Eskiden yerel transferlere bu kadar soğuk değildin,Akbaba ve Diagne senin görüşünü değiştirmiş bayağı bu konuda.

Dogru etkiledi.Akbaba butun istatistiklerde Belhanda'nin onundeydi.Bizde topla bulusmakta zorlaniyor.Cagne'den de Gomis kadar beklentim yoktu ama forvetsizlikten sonra katki yapar saniyordum.Ikisi de hayal kirikligi.Zaten para yok Anadolu kuluplerini zengin ediyoruz bos yere.

Ben yabancı alsın veya yerli alsın demiyorum.

Her hamlesine hocanın bir bildiği vardır diyip geçemeyiz.

Mesela berabere giden maçlarda erken doldur boşalta dönüyoruz.Ya biraz daha dene,zaten paslaşarak tehlikeli geliyoruz.Son 10 dakika gol bulamazsan o zaman dönersin doldur boşalta.
O konuda ben de eleştiriyorum ama kendi kurduğu bi kadro değil.Güvenmiyo bazı futbolculara.Kendi kurduğu kadrolarla başarılar yaşadık.Yazın kurduğu zaman cesur oynatmazsa kendi istifa eder zaten..

Size 3 saatlik gorusmeyi şöyle ozetleyeyim..

Kayseri yönetimi 8 milyon istemiştir..
Lakin Albayrak dostluk belirtisi olarak 10 milyon vermekte diretiyordur.

Son rötuşlara kaldı transfer

Anadoludan oyuncu alinmamali. Anca bedavayaysa ve düsük maasli yedekin yedeki olacaksa alinsinlar.

14 yabanci + Türk Kaleci + Emre Akbaba + Emre Tasdemir + Emre Colak + Gökhan Töre + Türk Stoper yeter.

Geri kalan yerleri alt yapi oyuncusuyla doldurmaya calismaliyiz. 20 Adam + 4-5 (Isik, Atalay, Abdussamed, Mustafa, Süleyman Lus falan) alt yapidan oyuncu normalde rahat yeter ve genc oyuncularin forma bulma sansida yükselir. Böylece yeni sözlesme imzalamaya daha sicak bakarlar.

O konuda ben de eleştiriyorum ama kendi kurduğu bi kadro değil.Güvenmiyo bazı futbolculara.Kendi kurduğu kadrolarla başarılar yaşadık.Yazın kurduğu zaman cesur oynatmazsa kendi istifa eder zaten..

Niye istifa etsin yav,bir de 8. şampiyonluğunu almış bir teknik direktör unvanı almış olacak.

Terim'i bugün göndersek yarın yine beşinci Terim dönemi deriz.O yüzden hoca heyecanını kaybedinceye kadar kalmalı...

Bayern usulu yapalim Akbaba'da yapmadik bu sefer ayni hataya dusmeyelim ayartip devre arasi bedavaya kapalim
Kulübü para kazandırmayan oyuncuyu kadro dışı bırakır.Sözleşme yenileme teklifini o yüzden kabul ediyolar.Takımla çalışma yapmayan futbolcu gelir gelmez katkı veremez..

Emre zakbaba, sakatligin oncesi guzel oynuyordu ama kendine bakmadi, 10 kilo fazlaligi var

Niye istifa etsin yav,bir de 8. şampiyonluğunu almış bir teknik direktör unvanı almış olacak.

Terim'i bugün göndersek yarın yine beşinci Terim dönemi deriz.O yüzden hoca heyecanını kaybedinceye kadar kalmalı...
Fatih hoca hem Galatasaray'ı hem de kendini düşünebilir.Kredisi bol ama kendi yaptığı bi hatayla kendine kızar.O yüzden de başarılı bi hoca..

Dogru etkiledi.Akbaba butun istatistiklerde Belhanda'nin onundeydi.Bizde topla bulusmakta zorlaniyor.Cagne'den de Gomis kadar beklentim yoktu ama forvetsizlikten sonra katki yapar saniyordum.Ikisi de hayal kirikligi.Zaten para yok Anadolu kuluplerini zengin ediyoruz bos yere.

Diagne'nin bu kadar ilgi manyağı arıza biri olduğunu bilmiyordum ben.Belli ölçüdedir diyordum.Balotelli'yi bu sebeplerden almayan alamayan o mali riske girmeyen bir kulübün Diagne'yi alması tam fiyasko.Buna ben yazın satma amaçlı bakıyorum tek tesellim bu.Yok gelecek sene uçacak kaçacak vb. diyip satmazsak 10 milyon çöpe gider.Bu yaz açık ara ligin gol kralı unvanıyla birine sattık sattık.Satamadık geçmiş olsun.

Akbaba'nın bu fiziki yetersizlikle Belhanda veya bir başkasından formayı alabileceğini sanmıyorum.Belhanda'yı pek sevmem,bu yaz kesinlikle gitmesi gerekenlerden biri ama özellikle bu sene çok efektif oynadı dönem dönem.Hakikaten satsak matsak şampiyonluk gidermiş net bir şekilde.

Ayrıca da Akbaba'dan bir 10 no veya 8 no falan beklemek de doğru değil bana göre.Bu adam ilk olarak bir fizik yüklemesi yiyecek.Topçuya benzeyecek önce.Sonra da bunun için en uygun mevki Talisca,İliç,Alex tarzı oynatmak bence.Gizli forvet gibi bir şey olacak sadece tabela yapacak.Şu an görünen bu adam başka hiçbir yerde oynayamaz bizde.Kendinden bir Sneijder vb. bekleyen olursa şimdiden hayal kırıklığı olur,Sneijder gibi olamaz zaten de onun mesela 2015'te verdiği katkının ben çeyreğini vereceğini sanmıyorum o mevkide.

Talisca gibi yayın oralarda gezinecek top geldi mi atacak.Başka bir şey olmaz Akbaba'dan şu an görünen haliyle.

Geri
Üst Alt