Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.662
- 11.494
- 2.088
Netim..
Fatih Hoca'yı seven biri olarak katılmıyorum.
Hiçkimse her şeyi kusursuz bir şekilde bilemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Netim..
yazin sözlesmesi bitiyor5 dakikada sneijderi getiren de vardı![]()
Fatih hocada bilir yabancı futbolcu almasını ama yabancı sınırı gelecek.Yoksa niye alsın?Fatih Hoca'yı seven biri olarak katılmıyorum.
Hiçkimse her şeyi kusursuz bir şekilde bilemez.
Fatih hocada bilir yabancı futbolcu almasını ama yabancı sınırı gelecek.Yoksa niye alsın?
Fatih hocada bilir yabancı futbolcu almasını ama yabancı sınırı gelecek.Yoksa niye alsın?
Hangi transferden komisyon almış?Almamıştır ama almışsa bile şampiyon yapıp Avrupa'dan kazandırdığı gelirlerin yanında hiçbi şeydir.Komisyon almıyodur ama alıyosa da kulübü zarara uğratmıyo..Komisyon?
Eskiden yerel transferlere bu kadar soğuk değildin,Akbaba ve Diagne senin görüşünü değiştirmiş bayağı bu konuda.
O konuda ben de eleştiriyorum ama kendi kurduğu bi kadro değil.Güvenmiyo bazı futbolculara.Kendi kurduğu kadrolarla başarılar yaşadık.Yazın kurduğu zaman cesur oynatmazsa kendi istifa eder zaten..Ben yabancı alsın veya yerli alsın demiyorum.
Her hamlesine hocanın bir bildiği vardır diyip geçemeyiz.
Mesela berabere giden maçlarda erken doldur boşalta dönüyoruz.Ya biraz daha dene,zaten paslaşarak tehlikeli geliyoruz.Son 10 dakika gol bulamazsan o zaman dönersin doldur boşalta.
O konuda ben de eleştiriyorum ama kendi kurduğu bi kadro değil.Güvenmiyo bazı futbolculara.Kendi kurduğu kadrolarla başarılar yaşadık.Yazın kurduğu zaman cesur oynatmazsa kendi istifa eder zaten..
Kulübü para kazandırmayan oyuncuyu kadro dışı bırakır.Sözleşme yenileme teklifini o yüzden kabul ediyolar.Takımla çalışma yapmayan futbolcu gelir gelmez katkı veremez..Bayern usulu yapalim Akbaba'da yapmadik bu sefer ayni hataya dusmeyelim ayartip devre arasi bedavaya kapalim
Orta açmak dışında bir özelliği yok. Mevkisi de belli değil. Yürüyecek hali mecali yok gibi maçlarda. Bi kaç kere izledim kesinlikle bize uymaz. Ama gelir Fatih Hoca bir fitil atar değişir o zaman başka.Denizi hic izlemedim. Cidden izleyen yok mu![]()
Fatih hoca hem Galatasaray'ı hem de kendini düşünebilir.Kredisi bol ama kendi yaptığı bi hatayla kendine kızar.O yüzden de başarılı bi hoca..Niye istifa etsin yav,bir de 8. şampiyonluğunu almış bir teknik direktör unvanı almış olacak.
Terim'i bugün göndersek yarın yine beşinci Terim dönemi deriz.O yüzden hoca heyecanını kaybedinceye kadar kalmalı...
Dogru etkiledi.Akbaba butun istatistiklerde Belhanda'nin onundeydi.Bizde topla bulusmakta zorlaniyor.Cagne'den de Gomis kadar beklentim yoktu ama forvetsizlikten sonra katki yapar saniyordum.Ikisi de hayal kirikligi.Zaten para yok Anadolu kuluplerini zengin ediyoruz bos yere.