Abdürrahim Albayrak, Deniz Türüç İçin Kayserispor'la Görüştü

Kulübü para kazandırmayan oyuncuyu kadro dışı bırakır.Sözleşme yenileme teklifini o yüzden kabul ediyolar.Takımla çalışma yapmayan futbolcu gelir gelmez katkı veremez..

Akbaba geldi bir sene top oynamadi nedeni sakatlik olsa bile

Bu bir sene antrenmanda curuse daha mi kotu olurdu sence

Ulan Kayseri'li ile pazarlık olmayacağını öğrenemediniz mı?

Deniz bize gelsin isterim ama Abdurrahim 10 milyon Euro gömer buna.

Tek bildiğim şey bu çocuk çok iyi orta açıyor bizde orta konusunda malum reziliz belese alacaksa apo neden olmasin

geldiğinde nefret ediyorduk falan ama bitane engin gibi adam bulamadılar onca sene. kafa kırıktı sonradan görmeydi vs fakat herif ilk yılında maç bittiğinde koşmaktan helak olmus bı sekılde bayılıyordu saha ortasında

Iyi ki forumda degilmisim. Alindiginda asiri sevinmistim. Benim izledigim dribbling ve flair anlaminda en yetenekli Turk futbolcu kendisidir

Sakatlanması şanssızlık.Nerden bilebilirdik?Bilsek beklemek daha uygun olurdu.Orda sakatlansaydı almazdık.Biraz da taraftar istedi..

Demek istedigim, sen Akbaba'dan umudu kestin mi? Turuc de bir sene kadro disi takilsa dahi gelir kamp yer katki verir. Ayrica Kayseri o kalitede bir topcuyu mecburen oynatir

Demek istedigim, sen Akbaba'dan umudu kestin mi? Turuc de bir sene kadro disi takilsa dahi gelir kamp yer katki verir. Ayrica Kayseri o kalitede bir topcuyu mecburen oynatir

Olmadi kisin 800 bin € falan öneririsin ve takimi seve seve satarlar... Tek Deniz Türüc icin gecerli degil. Adam o zaman sezonun ikinci yarisini fit olmaya kullanir ve belki 25. haftadan itibaren az birsey katki saglamaya baslar. Gelecek sezon da hazirlik kampi falan gecirdikten sonra hazir olur normalde.

Illa para verilecekse Kaan Ayhan alinirsa iyi olur

Emre'yi bi kamp sonrası izleyelim ama iyi bi yedekten başka bi şey olmaz.Deniz konusunda kulüpler kazanacağı paraya bakar.Gider bonservissiz birini alır kümede kalır.Küme düşerse fazla üzülmezler.Genelde küme düşen takımlar 2-3 sene sonra geri yükseliyo..

Yerli kalitemiz yerlerde. deniz gelebilir ama maliyeti ne olacak soru işareti ?

Iyi ki forumda degilmisim. Alindiginda asiri sevinmistim. Benim izledigim dribbling ve flair anlaminda en yetenekli Turk futbolcu kendisidir
ben baya sallamıstım herife yalan yok reis ama arda satılmıştı üstüne enginin alınması baya etkili olmustu bu konuda tabi.
sneijder satıldığında yerıne belhandanın geldiği günü o havayı hatırla yeter :asd:

Ben sevmiyorum bu adamı.genelde yokları oynuyor, hatta izleyince aydın yılmaz aklıma geliyor . Bu sezon ligde gözüme batan tek yerli, Alanya lı Efecan, o da 30 yaşında.

Sakatlanması şanssızlık.Nerden bilebilirdik?Bilsek beklemek daha uygun olurdu.Orda sakatlansaydı almazdık.Biraz da taraftar istedi..

Sakatlanmasa da hiçbir şey olmazdı Emre'den. Sakatlıktan önce 6-0 aldığımız alanya maçı dışında rezaletti ayakta duramıyordu resmen. Bomboş transfer maalesef..

Diagne'nin bu kadar ilgi manyağı arıza biri olduğunu bilmiyordum ben.Belli ölçüdedir diyordum.Balotelli'yi bu sebeplerden almayan alamayan o mali riske girmeyen bir kulübün Diagne'yi alması tam fiyasko.Buna ben yazın satma amaçlı bakıyorum tek tesellim bu.Yok gelecek sene uçacak kaçacak vb. diyip satmazsak 10 milyon çöpe gider.Bu yaz açık ara ligin gol kralı unvanıyla birine sattık sattık.Satamadık geçmiş olsun.

Akbaba'nın bu fiziki yetersizlikle Belhanda veya bir başkasından formayı alabileceğini sanmıyorum.Belhanda'yı pek sevmem,bu yaz kesinlikle gitmesi gerekenlerden biri ama özellikle bu sene çok efektif oynadı dönem dönem.Hakikaten satsak matsak şampiyonluk gidermiş net bir şekilde.

Ayrıca da Akbaba'dan bir 10 no veya 8 no falan beklemek de doğru değil bana göre.Bu adam ilk olarak bir fizik yüklemesi yiyecek.Topçuya benzeyecek önce.Sonra da bunun için en uygun mevki Talisca,İliç,Alex tarzı oynatmak bence.Gizli forvet gibi bir şey olacak sadece tabela yapacak.Şu an görünen bu adam başka hiçbir yerde oynayamaz bizde.Kendinden bir Sneijder vb. bekleyen olursa şimdiden hayal kırıklığı olur,Sneijder gibi olamaz zaten de onun mesela 2015'te verdiği katkının ben çeyreğini vereceğini sanmıyorum o mevkide.

Talisca gibi yayın oralarda gezinecek top geldi mi atacak.Başka bir şey olmaz Akbaba'dan şu an görünen haliyle.

Emre Akbaba'yı 11-12 Necati gibi kullanmak gerekir. Driblingi var, tekniği ve bitiriciliği müsait. Fiziken ve mental olarak toparladıktan sonra, bence önümüzdeki sezon çok faydalı olacak.

Geri
Üst Alt