Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Başkanlığına Aday!

Hah bir sen eksiktin şimdi tam oldu.

Allah yazdıysa bozsun mu diyelim ne diyelim bilemedim. Bu herifin başkan olduğu gün Barcelona sempatisinden koyu Barcelona taraftarlığına terfi ettiğim gün olur.

Tam beğenecektim mesajını ama Barcelona taraftarı olmak nedir yahu ? Yakışıyor mu senin gibi delikanlıya ?

Ne zoruma gidecek 'Efendi'?...Peşinen söyleyeyeyim , önümüzdeki referandumda oyum 'Hayır' dır, AKP ile hiçbir bağlantım da yok, Siyaset başka mevzu. Şimdi ne diyeceksin?...

Nasıl yani, sen ülkemizin süpergüç olmasını istemiyor musun abi ?

No by. Bize kurumsal adam lazım. Hükümet yalakası değil. Emekleri gözardı edilemez ama Başkanlığa daha entellektüel, daha sağlam, daha hür bir adam lazım. Bir puppet değil

Tam beğenecektim mesajını ama Barcelona taraftarı olmak nedir yahu ? Yakışıyor mu senin gibi delikanlıya ?
Nesi varmış beyim? Neyini beğenemedin? Dünyanın en büyük iki takımından biri işte daha ne olacak? Katalan damarıma basmayın pişman ederim.

İyi forumlar.

Yorumlari okuyunca kufur edesim geliyor lan Sizin istediginiz adamlarin hic birigelmez nerde ulusoylar durustler ozturkler Cok beklersiniz

her türlü destekliyorum... Hatta Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'a görev veren veya onları başkanı yapan her kurula desteğim tamdır...

bu dakikadan sonra ajdar'ın başkanlığa aday olmasının önünde mantıken engel kalmamıştır

Müsterih olunuz 3 aya adaylığımı aciklayacagim.

Genel Kurula reddedemeyecegi bir teklif ile gidiyorum. (bkz: pirinç)

Yedirmezler secime dogru birinin yaninda 2. Baskan olur..ali durust hic bir zaman elini tasin altina koymadi ama keske onunla birlikte girseler secime..adnan ozturkten cok umutluyum gecen secimde kulak bahanesiyle kacmis olsa da bize yakisacak baskan kendisi olarak goruyorum

herkes görevden kaçıyor abi ali sabancı diyorsun adam zamanı değil diyor aysal sürekli popülistlik peşinde dönmeyeceği gayed net olsada kimse inanmak istemiyor adnan öztürk de bu işten çekildi ali dürüst desen müzmin 2.adam ee kim başkan olucak geriye abdürrahim dursun gibi düşük profilli başkan adayları kalıyor. ha abdürrahimi dursuna tercih ederim o ayrı hem winner hem daha iyi galatasaraylı.

he adnan polad tayfadan cemal özgörkey haldun üstünel mehmet helvacı gibi isimler var nispeten değerlendirilebilir de seçilme ihtimalleri yüksek değil.

Hayatta istemem kendisini. İyi Galatasaraylı, 4 senenin hepsinde şampiyon oldu vs. ne derseniz diyin ama başkan olacak karizma yok bu adamda. Yönetici olarak ise 20 yıl kalsın sorun yok.

Dursun'dan kötü olmaz demeyin. Adnan'dan sonrada aynısını demiştik. Ayrıca kıstas Dursun olmamalı.

Valla Dursun'dan daha iyi başkan olur; ama sadece Dursun'dan... Eğer bu ikisinden başka başkan adayı yoksa yoklukta gideri var.

Geri
Üst Alt