Abdurrahim Albayrak: "Gedson Fernandes’in karantina süreci yok. Yarın takıma katılacak"

Benim anlamadığım futbolculara ayrımcılık mı var? Testi negatif çıksa bile karantinaya girmesine gerek yok mu?
Negatif çıkıyorsa neden girsin? Adam zaten pozitif.
Pozitif negatife döndükten sonra tekrar pozitife mi dönecek?

Adam pozitifken karantinasını tamamlamış ve negatifleşmiş. Bulaştırıcılık ortadan kalkmış. Risk yok ki karantina olsun.

Benim anlamadığım futbolculara ayrımcılık mı var? Testi negatif çıksa bile karantinaya girmesine gerek yok mu?
Hastalıktan çıktığı için zaten belli bir süre korunması söz konusu
Senin bahsettiğin zaten hasta değilken negatif çıkanlar. Bunlarda temastan 3 gün sonrasına kadar + çıkma ihtimali var

Karantinanın amacı virüs bulaşıcılığını yitirene kadar başkalarına bulaştırma riskini ortadan kaldırmak ya da temaslıysan, riskli bir yerden geliyorsan kuluçka süresinden dolayı belirtilerin zamanla çıkıp, pozitif çıkma, taşıyıcı olma ihtimaline karşın başkalarını bu kişide korumak. Gedson zaten bir süre önce pozitif olmuş ve iyileşme sürecinin sonlarında ülkeye getirdik. Zaten acaba virüs var mı diye karantinaya alınması gereken durumu virüsü kapıp, yenip atlatmış oldu.

Bence gaza gelmeye gerek yok, eğer gerçekten karantina da kalması gerekiyorsa kalsın başımıza iş almayalım.

Adam 21 ocaktan beri karantinada , bu işler öyle kafana göre yapılacak şeyler değil.

Prosedürlere göre karar veriliyor , neyi tartışılıyor hiç anlamıyorum.

Saçma şeylere kafa yoruyor insanlar .

imza törenine gerek yok

görmemişler gibi oluyor

Geri
Üst Alt