Abdurrahim Albayrak: ''Sabri ve Eboue'yi geri kazanacağız''

Bir oyuncu 2 sene formsuz olamaz. Selçuk'tan medet umanlar yanılıyorlar. Dün dündür, bugün bugün. Bu adam 2 senedir 3 farklı td ile, bir çok farklı taktik ve sistemde istisnasız başarısız oldu. Hiç bir maçta vasatı aşamadı.

Prandelli'yi gönder be Abdürrahim abi.Arsenal maçı sonunda yollanması gereken adam hala takımın başında.Bizi şampiyonluğa inandıracak bi teknik adam bulun.

Albayrak az önce Pınar'a konuştu.Bu konuşmadan anladığım yüzde yüz kovarlar.Rahatladım valla.

Yahu adamın taktiğini, tekniğini beğenmiyorsak da yine de ortada bir hoca var ve adam ihtiyaç duysa veya meseleyi önemsiz görse alırdı.

Hadi onu geçelim Sabri ve Eboue'yi yönetim kadro dışı bıraktı diyelim peki hata mı sizce? Özellikle Eboue?

Bu şekilde alaturka çözümlerle, aslanım kaplanımlara sığınarak yine kısa vadede lokal başarılar elde edilir ama uzun vadeli genç, karakterli, yetenekli ve dinamik galatasaray yerien bütün umudunu leş iki adama bağlayan Galatasaray çıkar sahneye.

Bu arada ben bunu canlı izledim A.Albayrak'ı bilen bilir böyle olması gerekir dedi tamam af ettik ocakta dönecekler demedi kazanmamız lazım dedi.. Yönetici bu tip oyuncuları kazanırsa yönetici olur dedi.. Ağzındakini direk der bu yüzden bu adamı bu forumda kaç kere eleştirdik hiç bilmiyormuş gibi davrananlar var medyanın gazına gelip :)

klup çok zor durumda kimse yan gelip yatıp para almamalı.bencede en ufak faydaları olacaksa bile affedilmeleri uygun olur.eboue form tutarsa açık ara Türkiyenin en iyi sağ beki denemekte fayda var.

Yahu adamın taktiğini, tekniğini beğenmiyorsak da yine de ortada bir hoca var ve adam ihtiyaç duysa veya meseleyi önemsiz görse alırdı.

Hadi onu geçelim Sabri ve Eboue'yi yönetim kadro dışı bıraktı diyelim peki hata mı sizce? Özellikle Eboue?

Bu şekilde alaturka çözümlerle, aslanım kaplanımlara sığınarak yine kısa vadede lokal başarılar elde edilir ama uzun vadeli genç, karakterli, yetenekli ve dinamik galatasaray yerien bütün umudunu leş iki adama bağlayan Galatasaray çıkar sahneye.

Adamlar zaten 7 aylık geldi Ömer günü kurtarmak için geldi.. uzun vadeli planları mayısta seçilecek başkan yapsa daha sağlıklı olmaz mı?

klup çok zor durumda kimse yan gelip yatıp para almamalı.bencede en ufak faydaları olacaksa bile affedilmeleri uygun olur.eboue form tutarsa açık ara Türkiyenin en iyi sağ beki denemekte fayda var.

Bende bunu anlamıyorum adamları kadro dışı bıraktık da para mı vermiyoruz denense kadroda olsa ne zararları var? Ya gönder ya kadroda olsun ne bu böyle yattıyorlar..

Adamlar zaten 7 aylık geldi Ömer günü kurtarmak için geldi.. uzun vadeli planları mayısta seçilecek başkan yapsa daha sağlıklı olmaz mı?

Bence bir sonraki yönetim için alt yapı oluşturmak ve eldeki 10-15 çöpten kurtulmak bu konuda daha iyi bir hamle olur.

Söz konusu isimler de bu çöplerin arasında. Kaldı ki 7 aylık çalışma sürelerinde de takımı şahlandıracak adamlar değiller.

Kulüpte sözlesmesi devam eden 40 tane futbolcu varken bu sorunu kisa sürede halletmek zor. Sezon bitiminde Yarsuvat zaten aday olmayacak. Devre arasinda neler yapacaklari önemli.

Bence bir sonraki yönetim için alt yapı oluşturmak ve eldeki 10-15 çöpten kurtulmak bu konuda daha iyi bir hamle olur.

Söz konusu isimler de bu çöplerin arasında. Kaldı ki 7 aylık çalışma sürelerinde de takımı şahlandıracak adamlar değiller.

İyide adam kurtulmayacağız demiyor ki adamlar paralarını alıyor neden hizmet etmesinler mantık bu? Eboue veya Sabri para alıyor neden yararlanılmaz? Kaldı ki Duygun Başkan'ın gelirken ki söylemi şu " Ben Mayısa kadar başkan olacağım şuan bulunan kaos ortamında Galatasaray'ın önünü açmak için geldim Mayıs'ta aday olanlara önü açık Galatasaray bırakmak istiyorum "

Alp yalman ise 3 yıllığına geliyordu bizim kurul mantıklı olanı yaptı doğru insanı seçti 7 ay sonra Yalman tekrar aday olur karşısında hazırlıklı isimler olur o zaman tekrar seçilmeyi dener.. Ama bu hızlı seçimde herkes aday olmaktan kaçındığı ortamda 3 yıllık bir seçim ne kadar mantıklı? Daha ilk günden bu kadar negatif olmak yerine şans verip izlemek daha iyi olmaz mı? Kaldı ki fazla seçenek yoktu ortada ya olağanüstü bir seçimde alelacele belirlenmiş bir kadroyla 3 yıllık başkanlık izleyecektik.. Ya kaostan çıkmak için adayların daha iyi hazırlanması için mayısa kadar geçici bir yönetim...

Şimdi söyle hangisinin seçilmesi daha iyi?

Derin Galatasaray varsa bence o Sabridir.

Albayrak ve dürüst olaya el atarsa sabri de, ebue de, burak da, selçuk da iyi oynayacaklardır,

oynamayanı devre arası postalarlar zaten, ayrıca bizim deli yolcu gibi görünüyor, bu da çok iyi bi gelişme olur..

Yanındakine pas veremeyen,top tekniği sıfır olan,oyun aklı olmayan,gol vuruşu zayıf olan yani çok çok kötü bir futbolcu olan burak yılmazı albayrak nasıl toparlayacak acaba.F.terim,mancini gitti,büyük ihtimal prandelli de gidecek artı aysal gitti bunlar hala toparlanamadı,yetenek yok çünkü. Durmadan bunları toparlayacak adam arayacağımıza,takımın toparlanması için bunları göndresek olmaz mı?..

Geri
Üst Alt