Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Bu açıklamayı olumlu bulan renkdaşlarımı Allah ıslah etsin...Takımın başında hoca var hoca..
Evet oyuncularla bir antrenmana bile çıkmadan kadro dışı bırakan hoca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu açıklamayı olumlu bulan renkdaşlarımı Allah ıslah etsin...Takımın başında hoca var hoca..
tekrar soruyorum kim var?
Başımızdaki zevatı hoca olarak görenleri Allah'a havale etmek lazım asıl..
Yahu adamın taktiğini, tekniğini beğenmiyorsak da yine de ortada bir hoca var ve adam ihtiyaç duysa veya meseleyi önemsiz görse alırdı.
Hadi onu geçelim Sabri ve Eboue'yi yönetim kadro dışı bıraktı diyelim peki hata mı sizce? Özellikle Eboue?
Bu şekilde alaturka çözümlerle, aslanım kaplanımlara sığınarak yine kısa vadede lokal başarılar elde edilir ama uzun vadeli genç, karakterli, yetenekli ve dinamik galatasaray yerien bütün umudunu leş iki adama bağlayan Galatasaray çıkar sahneye.
Albayrak az önce Pınar'a konuştu.Bu konuşmadan anladığım yüzde yüz kovarlar.Rahatladım valla.
klup çok zor durumda kimse yan gelip yatıp para almamalı.bencede en ufak faydaları olacaksa bile affedilmeleri uygun olur.eboue form tutarsa açık ara Türkiyenin en iyi sağ beki denemekte fayda var.
Neler söyledi?
Adamlar zaten 7 aylık geldi Ömer günü kurtarmak için geldi.. uzun vadeli planları mayısta seçilecek başkan yapsa daha sağlıklı olmaz mı?
Bence bir sonraki yönetim için alt yapı oluşturmak ve eldeki 10-15 çöpten kurtulmak bu konuda daha iyi bir hamle olur.
Söz konusu isimler de bu çöplerin arasında. Kaldı ki 7 aylık çalışma sürelerinde de takımı şahlandıracak adamlar değiller.
Sesi kötü olan bir insan ne kadar uğraşırsa uğraşsın güzl şarkı söyleyemez...Anlayana...Eğer selçuk ve Burak toparlarsa takım düzene girecektir. Albayraktan en büyük beklentim bu