AC Milan Takip Başlığı

Seedorf elde patlamıştı bence bunda da aynisi olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Capture.webp

[FONT=&quot]"Ben bir maç kaybettiğimizde dünyam kararır, o gece kendime gelemezdim. Yaşadığım hayalkırıklığı çok büyük olurdu. Bugün oyuncular maçtan sonra bir selfie çekip internete koyuyor. Buna deliriyorum" - Gennaro Gattuso

[/FONT]
DQESvPhWsAYWoQX.jpg

24' Verona 1-0 Milan

Ver Allah ver

Gattusodan td yapan aklı kusa taksan ters yüzer. Ne bekliyorsunuz ki.

78' Verona 3-0 Milan

Milan ilk yarı iyiydi,golü hak etmişti

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serie A da Benevento diye bir takım var. Nasıl oldu da lige yükseldiler, ligde ne işleri var anlamış değilim.

18 maçta sadece 1 puan almışlar onu da Milan'dan almışlar. Çünkü ligin bi gerizekalı takımı var, o da Milan.

Allah bunların nasıl belasını verdiyse, iki yakaları bir araya gelmiyor yıllardır.
cd04011613684bda486027e56a1714b0.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

bunlar bizden de beter yahu. Son 5-6 senedir senede 3 hoca eskitiyorlar. Kadro sürekli yenileniyor ama sonuç fısss.

Taraftarı uyutmak için kulübün sevdiği kişleri takımın başına getiriyorlar ama getirilen kişi daha da beter edip taraftarda kötü imaj bırakıyor.

Onlar da artık kendi Terimleri olan Ancelotti'ye dönmelidir. Tam zamanı. Başka kurtuluş yok.

Ligde 11.liğe gerilemişler, 200 milyon'un karşılığı... Vee arka planda Spinazzola :/

DRwKrnIXkAArWM1.jpg

Serie A da Benevento diye bir takım var. Nasıl oldu da lige yükseldiler, ligde ne işleri var anlamış değilim.

18 maçta sadece 1 puan almışlar onu da Milan'dan almışlar. Çünkü ligin bi gerizekalı takımı var, o da Milan.

Allah bunların nasıl belasını verdiyse, iki yakaları bir araya gelmiyor yıllardır.
cd04011613684bda486027e56a1714b0.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

bu konuda milanla bir benzerliğimiz var renkdash

Geri
Üst Alt