Acıdığım İçin Birlikteyim

Mustafa Ünal

Büyük Kaptan
Evet renkdashlar. Çok zor durumdayım. Yaklaşık 1 yıldır beraber olduğum kızdan ayrılmak istiyorum aylardır ama yapamıyorum. Kız arkadaşım çok zor durumda , bir çok ameliyat geçirdi. Ailesiyle problemler yaşadı ve hayattaki herşeyinin ben olduğumu söylüyor sürekli. Her zaman gelecekle ilgili hayaller kuruyor , birlikte olacağız , evleneceğiz, mutlu olacağız gibi. Çok üzülüyorum ve ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. Artık onu sevmediğimi biliyorum (nerdeyse 3-4 aydır) ama ayrılamıyorum , yüreğim sızlıyor.

Bana bir yol gösterin lütfen saygıdeğer forum üyeleri

Kürekle vur

Birçok ameliyat geçirdi demişsin yüzüne bakılamıyacak bir durum mu yoksa hastalık felan tarzı mı açarsan iyi olur.

Şunları banlayında kurtulalım ya. Görende Galatasaray forumu değil yardım forumu sanacak.

Birde yazmazmı acıdığım için ayrılamıyorum diye. Birde anlatmış kızla hayaller filan kuruyoruz diye.

abi tamam herkesin sıkıntısı derdi varda bu nedir 2 saattir forumda milletin ızdırabını okumaktan derbeder oldum gidin güzin ablayla konuşun forumda zaten 2-3 akıllı adam dışında kimse yok

dermanınızı başka yerde arayın

Arkadasim kimse senin kiz arkadasini tanimiyor,gecmisini yada sirf hastaligi yüzünden mi sana bagli oldugunu bilmedigimiz bir insan üzerine nasil yorum yapalim,yapsak bile sacmaliktan öteye gitmez.Cevrende esin dostun yok mu?Sanal alemde yardim istemen pek olmamis maalesef.

internet kafaye gidip derdine derman aramak..

Kuşlu başlıklar yasaklanırsa böyle karıya kıza sararlar

Arkadaşım öncelikle acıma unutma sen ona acırsan onun yüreği daha çok acır şimdi bunu uygun bir dille söylemezsen bir gün bunu başkasından duyar ve psikolojikmen yıkılır bu daha kötü bir durum onun için bence kızı sevmiyorsan oyalamanın hiç bir anlamı yok çünkü bu gerçek ortaya çıktığında kendisiyle dalga geçtiğini ya da alay ettiğini düşünecektir ister istemez hele bir de sağlık problemleri varsa o durumda bu olayı kaldıramaz bence bir an önce gerçekleri onu incitmeden söylemelisin..

Bir ara kuş başlığından geçilmiyordu şimdi de bu oldu forum trendi :D.

Hacı tanımadan ne desek boş yani. Forumda kim kimi ne kadar tanıyabiliyor ki, senin hayatına ve bir başkasının hayatına direk etki edebilecek bir tavsiye de bulunup sorumluluğu üzerimize alalım.

Zor durum tabi.Ama hani tavsiye olmayana, kara sevdalı olup da yüzüne söyleyemeyene verilir en fazla. En yakın arkadaşına bile sorsan bence kararı sana bırakacaktır.

Ne lan bu ask konulari aciliyor her gun. Bak eger hayatin da problemlerin/derdin varsa ciddi ciddi, bunu ailenle konus vallah.

Burada sana kim nedesin simdi?

He bana kalirsa eger dediklerinden yola cikarsak tabiki simdi isi bitirki sonra basin daha da cok agrimasin, her bekledigin gun zora girer bu is.

Ama sen yinede ailenle falan konus.

Arkadasim kimse senin kiz arkadasini tanimiyor,gecmisini yada sirf hastaligi yüzünden mi sana bagli oldugunu bilmedigimiz bir insan üzerine nasil yorum yapalim,yapsak bile sacmaliktan öteye gitmez.Cevrende esin dostun yok mu?Sanal alemde yardim istemen pek olmamis maalesef.

Dalga geçiyorlar abi ya işleri güçleri yok. Galatasaray forumu değil yardım forumu sanki.

Geri
Üst Alt