Acıdığım İçin Birlikteyim

Benzer bir tecrübeye maruz kalmış biri olarak kendi yaşadıklarımı anlatabilirim. Çevremdekilerin tavsiyesi sevmiyorsan zorla bir anda ayrıl şeklindeydi ama vicdanım el vermiyordu ve açıkçası kendisine zarar vermesinden de korkuyordum.

Önce derslerim, ailem ve başka sorumluluklarım bahanesiyle görüşme sıklığımızı azaltmaya başlamıştım. Başlangıçta kabul etmese de sonraları kabullenmişti bu durumu. Kız bu dönemde farkına varmıyor senin ondan kaçmak istediğini..

Daha sonraki buluşmalarımızda hep onun sorunları ile ilgilenip, ailesiyle yaşadığı problemlerin çözümü hakkında konuşmaya çalışınca zamanla rahatsızlık duymaya başladı. Bir araya geldiğimizde o ikimizden bahsederken ben hep ondan ve problemlerinden bahsediyordum. Erkek arkadaşı olmaktan çok onun sorunları ile ilgilenen bir dostu rolüne bürünmeye çalışmıştım yani.Yalnız bu iş kolay değil sabır istiyor ve ben bir psikologdan da tavsiyeler almıştım.

Zamanla bazı şeyleri kabullenmeye başladı, hatta sorunları azalmaya başlamıştı, önceden evdekilerle konuşmaktan mümteni biriyken yavaş yavaş durumlar değişmeye başlamıştı. Bir defasında telden ulaşamayınca evine gitmiştim. Annesiyle kuaförde olduklarını öğrenince mutlu olmuştum. Artık ilgisinin benden başka yönlerine kaymış olması önemliydi..

Gel zaman git zaman uygun bir ortam oluştu, artık bahane olarak öne sürdüğüm şeyleri anlayabiliyordu, kendisinden kaçmaya çalıştığımın da farkındaydı. Ben de bir süre sonra kendisine onu sevmediğimi, ayrılmamız gerektiğini söyleyebilmiştim ve sorunsuz bir şekilde ayrılmıştık. Geçen sene biriyle evlendi kız..

Yine de herkesin yöntemi farklı olabilir. Bu arada forum da bu tarz konular için uygun değil gibi, tavsiyeden çok eleştiri okuman normal.

Önce kuş, şimdi de bu mevzular sırada ne var acaba..

Benzer bir tecrübeye maruz kalmış biri olarak kendi yaşadıklarımı anlatabilirim. Çevremdekilerin tavsiyesi sevmiyorsan zorla bir anda ayrıl şeklindeydi ama vicdanım el vermiyordu ve açıkçası kendisine zarar vermesinden de korkuyordum.

Önce derslerim, ailem ve başka sorumluluklarım bahanesiyle görüşme sıklığımızı azaltmaya başlamıştım. Başlangıçta kabul etmese de sonraları kabullenmişti bu durumu. Kız bu dönemde farkına varmıyor senin ondan kaçmak istediğini..

Daha sonraki buluşmalarımızda hep onun sorunları ile ilgilenip, ailesiyle yaşadığı problemlerin çözümü hakkında konuşmaya çalışınca zamanla rahatsızlık duymaya başladı. Bir araya geldiğimizde o ikimizden bahsederken ben hep ondan ve problemlerinden bahsediyordum. Erkek arkadaşı olmaktan çok onun sorunları ile ilgilenen bir dostu rolüne bürünmeye çalışmıştım yani.Yalnız bu iş kolay değil sabır istiyor ve ben bir psikologdan da tavsiyeler almıştım.

Zamanla bazı şeyleri kabullenmeye başladı, hatta sorunları azalmaya başlamıştı, önceden evdekilerle konuşmaktan mümteni biriyken yavaş yavaş durumlar değişmeye başlamıştı. Bir defasında telden ulaşamayınca evine gitmiştim. Annesiyle kuaförde olduklarını öğrenince mutlu olmuştum. Artık ilgisinin benden başka yönlerine kaymış olması önemliydi..

Gel zaman git zaman uygun bir ortam oluştu, artık bahane olarak öne sürdüğüm şeyleri anlayabiliyordu, kendisinden kaçmaya çalıştığımın da farkındaydı. Ben de bir süre sonra kendisine onu sevmediğimi, ayrılmamız gerektiğini söyleyebilmiştim ve sorunsuz bir şekilde ayrılmıştık. Geçen sene biriyle evlendi kız..

Yine de herkesin yöntemi farklı olabilir. Bu arada forum da bu tarz konular için uygun değil gibi, tavsiyeden çok eleştiri okuman normal.

Önce kuş, şimdi de bu mevzular sırada ne var acaba..

saol Berkant. Konuya eleştiri geleceğini, dalga geçileceğimi tahmin ediyordum zaten. Ama belki aynı durumu yaşayan birisi varsa , neler yaptığını nasıl bu sorunu aştığını bilmek istedim. tekrar teşekkürler

yok ya, ozaman da fazla troll vardi, modlarin birisi fanatik barcelona liydi, ve gelmis herkeslen savasiyordu ve ceza veriyordu serdar oguz du galiba xD

o herif bildigin fenerliydi. barosa laf atip guizayi övüyordu. feneri durmadan pohpohluyordu. birde insanlara sövüp banliyordu. onun gibisi bulunmaz.

Aslinda ayni problem suan bendede var... Gecen 2 gun telefonu felan almadim biraz arayi sogutayim diye, kolunu molunu kesti jilet ile...

Ayriliyorum desem kesin intihar eder, diyorda zaten sen benden ayrilirsan senide oldururum kendimide diyor...

Çok zor ben yaşadım aynı durumu 4 ay sonunda kendi ayrıldı :) Çok soğuttum kendimi ama , umarım başarırsın bilirim acısını bir çözümü yok ama onu biliyorum söylemiyorsun onu mutlu gördükçe.

bi erkekle el ele fotoğraf çek ve bir zarfa koyup kapısının önüne bırak.

Bu durumda yapılacak en güzel şey kızı aldatıp bilerek yakalanmaktır. Senden nefret eder, anında terkeder ve çabuk unutur.

Yalnız yine de seni terketmeyip bilakis farklı deneyimlere açık olduğunu ima ederse o zaman kürekle vurabilirsin.

Diğer yandan bu konuları Galatasaray forumunda ilk sayfada tartıştığımızı kulübe iletelim de artık transferlere başlasınlar. Yoksa yakında iki ters bir düz örgü muhabbetleri başlayacak.

Bence ilişkini hemen kesme zamana bırak ama samimiyetini azalt. Giderek farkedecektir değişmeyi.

Bu işlerde adalet merhametten daha önde olmali kanaatindeyim bir anda değil de yavaş yavaş birakman daha saglikli olur.

Discovery cihazımdan gönderildi

abi tamam herkesin sıkıntısı derdi varda bu nedir 2 saattir forumda milletin ızdırabını okumaktan derbeder oldum gidin güzin ablayla konuşun forumda zaten 2-3 akıllı adam dışında kimse yok

dermanınızı başka yerde arayın

millet canı sıkıldıkça uyduruyor bişeyler idare et;)

Benim arkadaş ha ayrıldım ayrılacağım diyordu 3 sene çıktı bir kızla..Sonra üniversite hayatımı zehir ettim diye dert yanıyordu ..Hayatta 5 kız arkadaşım oldu 1'i benden ayrıldı 3'ünden ben ayrıldım sonuncusuyla da evlendim zaten..:D AYrılıkların hepsi kızların ummadığı anda oldu ama inanki en güzeli öyle..Birkaç gün soğuk davrandım çat diye söyledim ayrılmak istediğimi.. Tabi zor olmuştur onlar için ama en güzeli bu şekilde karşındaki insana boşa umut verip zamanını çalma..

Çek git bebeğim uzaklara çek git

Discovery cihazımdan gönderildi

ayrıl ama adam gibi ayrıl, gider yapma kıza, çek karşına konuş, iki gün üzülür alışır sonra umut verme daha fazla

Bu gençler çok bozdu hakikaten. Aklınız bir karış havada. Biraz ayağınız yere bassın. Biraz empati kurmaya çalışın. Ne kadar egoistleşiyorsunuz. Hastalığına göre acıyormuşda, sevmiyormuşda ayrılmak istiyormuşda. Bence acınacak halde olan sensin.

Çok bencil birisin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt