Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Yahu haberde mi izlemiyorsunuz ? Başbakan da aşağılıyor şuan ? Buna ne diyeceksiniz. Günah keçisi Toki başkanıdır yani öyle mi ? Ali Yaren efendi, stad senin olsun. ASY ile 100 yıl daha derim böyle aşağılanacaksak ki olan oldu yaptılarda. Allah belanızı versin diyorum sadece. Bir spor olayını siyasi emellerinize alet ettiğiniz için ve bu insancıklara oy verenlere bir sözüm var gün gelir devran döner..

Başbakan beni aşağılamıyor kardeş sorun yok;)

İsterim şimdi değil 3 ay sonra yoktan bi sebeple stadı elimizden geri alsın hükümet şöyle bi yusuflasın ıslıkçılar kıymeti o zaman anlaşılır bu stadın.

Bu stadı kimse bizden alamaz. Karşılığında Ali Sami Yen stadının 49 yıllık üst kullanım hakkını verdik. Bu ülkede kanun var, nizam var.

[video=youtube;ZxVBaM5eLtw]https://www.youtube.com/watch?v=ZxVBaM5eLtw&feature=related[/video]

Bu videolarda bana miting görüntüleri gösterene veya toki başkanını bulana cam açıp soyunacam:D

Abdullah Gül'ü bilmem ama ikincisi için gerçekten söylenecek söz yok. Bu şekilde durduk yere ıslıklayan adamlar, açılışta da ıslıklar, ıslıkladılar da...

Abdullah Gül'ü bilmem ama ikincisi için gerçekten söylenecek söz yok. Bu şekilde durduk yere ıslıklayan adamlar, açılışta da ıslıklar, ıslıkladılar da...

Hala yok miting alanıymış yok Toki başkanı olaya mum dikmiş bik bik... Siyaseti Galatasaraya acaba dünkü ıslıklayanlar mı soktu yoksa açılışa davetli devlet erkanı mı? Gelmesinler anasını satim o zaman hiç bi açılışa davete filan gitmesin başbakan oldu. Otursun evinde .. Yok böyle mantık. Siyaseti Galatasaraya dün bulaştıran ıslıkçı güruhtur.

Başbakan'ın açıklamalarını dinledim ''Gs'nin bir kuruş katkısı yoktur ''diyor stada ama Ali Sami Yen stadyumunu 416 milyon 500 bin liraya Nurol-Aşçıoğlu konsorsiyumunun almasını da unutuyorlar sanırım:)

Neyse

'Balık bilmezse halik bilir'.

Sevmek zorunda değil kimse ama saygı duymak zorunda mesele de burda ince bir çizgi. Edep çizgisi...

Bu ulkeye kac tane cumhurbaskani ,basbakan gelmis hangisi her gittigi yerde boyle tepki gormus.Bu olayi basit bir siyaset yada saygi sevgi meselesi olarak goremezsiniz.Genclige hitabeyi okursaniz,bu insanlarin nasil gorundugunun tarifi orada yaziyor,olay bu kadar vahim durumda cogu insanin gozunde su an icin.

[video=youtube;1ng3TRPGW0g]https://www.youtube.com/watch?v=1ng3TRPGW0g[/video]

[video=youtube;ZxVBaM5eLtw]https://www.youtube.com/watch?v=ZxVBaM5eLtw&feature=related[/video]

Bu videolarda bana miting görüntüleri gösterene veya toki başkanını bulana cam açıp soyunacam:D

Bak kardeşim sen hiç fransız milli maçında sarkozynin geldiğinde anons edildiğini duydun mu? gelir maçını izler çekip gider.ki çoğu zaman gelmez.

Fakat bizimkiler gelirler ve geldiğini şova dönüştürür anonslar falan.E sen bu kadar insanların gözüne sokuyorsan kendini her siyasinin sevmeyeni vardır buna hazırlıklı olacaksan.Bir birikime ulaşan çağdaş bir insan protestoları içine sindirebilmelidir.

Süleyman demireli bir siyasi olarak sevmem fakat bu gibi bir durumda ben süleyman demirelin çekip gideceğini sanmam zaten örnekleri de vardır.üniversite öğrencileri süleyman demirelin bir tartışma programında yorumlarıyla canına okudular her soruyu gülümseyerek cevapladı.

peki erdoğan üniversitelilerin karşısına çıkabilir mi?hadi çıktı sakin kalabilir mi?

Erdoğan nasıl heykele ucube derim benim hakkım diyorsa aynen insanlar da bir siyasi protesto edebilir bu da bir demokratik hak.

ne olursa olsun böylesi güzel bir gecede bu olmamalıydı.başbakanın bu stadın yapınındaki payı çok büyük ve bugünki konuşması çok ağırdı.işin gerçeği bende olsam aynı tepkiyi verirdim,600 trilyon para harcanmış,kaç yönetim bu stad için çaba sarf etmiş ,hiçbişey yapılmasa sessiz kalınsaydı oda kabul edilirdi.

çok büyük yanlış yaptı taraftarımız,siyasi düşünceler ile yaılan bu protestoyu bende kınıyorum,olay bizim stadımızın açılışı ise siyaset vs spora karıştırılmamalıdır.

yönetiminde zaten bu anlamda gerekli adımları aıp o protestoculara ciddi cezalar verilmesi konusunda harekete geçeceğine eminim.stadlar spor müsabakalrı için yapılan mekanlardır,siyaset arenası değildir artık bu zihniyeti değiştirmemiz lazım..

Kimse milyonlarca Galatasaraylıyı çiğneyip geçemez. Galatasaraylılık çoğumuzda siyasi görüşümüzden öte bir üst kimliktir. Gerekirse hepimiz bir oluruz, hakkımızı yedirmeyiz...

Bu ulkeye kac tane cumhurbaskani ,basbakan gelmis hangisi her gittigi yerde boyle tepki gormus.Bu olayi basit bir siyaset yada saygi sevgi meselesi olarak goremezsiniz.Genclige hitabeyi okursaniz,bu insanlarin nasil gorundugunun tarifi orada yaziyor,olay bu kadar vahim durumda cogu insanin gozunde su an icin.

Sen burda işi siyasete sokuyorsun işte. Sana göre başbakan gaflet içinde başkasına göre 2. Atatürk gibi olabilir. Burda kıstas milletin iradesidir orda duran kişinin makamına saygı duyacaksın , ona oy veren seçmenlere saygı duyacaksın sevme sevmek zorunda değil kimse.

Eminim, Kemal Kılıçdaroğlu,Devlet Bahçeli vs'de başbakan olsa aynı görüntüleri yaşardık. Çünkü biz toplum olarak siyaseti nereye koyup nereye koymamamız gerektiğini bilmiyoruz. Sadece toplum değil, yönetenlerde bilmiyor.

Dün ki görüntüler hoş değildi. Gönül isterdi ki, daha sıcak bir ortam olsun.

Her neyse. Stadımız ülkemizin futboluna hayırlı olsun.

Bak kardeşim sen hiç fransız milli maçında sarkozynin geldiğinde anons edildiğini duydun mu? gelir maçını izler çekip gider.ki çoğu zaman gelmez.

Fakat bizimkiler gelirler ve geldiğini şova dönüştürür anonslar falan.E sen bu kadar insanların gözüne sokuyorsan kendini her siyasinin sevmeyeni vardır buna hazırlıklı olacaksan.Bir birikime ulaşan çağdaş bir insan protestoları içine sindirebilmelidir.

Süleyman demireli bir siyasi olarak sevmem fakat bu gibi bir durumda ben süleyman demirelin çekip gideceğini sanmam zaten örnekleri de vardır.üniversite öğrencileri süleyman demirelin bir tartışma programında yorumlarıyla canına okudular her soruyu gülümseyerek cevapladı.

peki erdoğan üniversitelilerin karşısına çıkabilir mi?hadi çıktı sakin kalabilir mi?

Erdoğan nasıl heykele ucube derim benim hakkım diyorsa aynen insanlar da bir siyasi protesto edebilir bu da bir demokratik hak.

Eğer tarafsız olduğunu göstermek istiyorsa anons ettirebilir. Bunda ne var? Ki anonsu da o istememiştir. Bir insan ıslıklanacağını bildiği yerde kendini anons ettirir mi?

Zaten arkadaş olayın siyasileştirilmesine kızıyor. Futbol sahamızda açılışa teşrif eden bir başbakanı ıslıklayarak açılış havasının dağıtılmasına kızıyor. Haksız da sayılmaz.

Rte egosuna yenİk dÜŞtÜ dÜn maalesef.dÜn aÇiliŞ tÖrenİ sirasinda "sayin baŞbakanimiza katkilari İÇİn teŞekkÜr edİyoruz" denİlse ve baŞbakana bu yetse sorun yok.ama dÜn tayİp erdoĞana teŞekkÜr gecesİ gİbİ dÜzenlenmİŞtİ her Şey ona baĞlaniyordu sonucunda erdoĞan bayraktarda saÇmalayinca tepkİ kaÇinilmazdi.

Maalesef bİzİm sİyasetcİlerİmİz sadelİk ve zarİflİkten deĞİl ŞaŞadan yana.

Eğer tarafsız olduğunu göstermek istiyorsa anons ettirebilir. Bunda ne var? Ki anonsu da o istememiştir. Bir insan ıslıklanacağını bildiği yerde kendini anons ettirir mi?

Zaten arkadaş olayın siyasileştirilmesine kızıyor. Futbol sahamızda açılışa teşrif eden bir başbakanı ıslıklayarak açılış havasının dağıtılmasına kızıyor. Haksız da sayılmaz.

Miting görüntüleri ve erdoğan bayraktar ile zaten siyasallaştı ortam bu da tepki doğurdu.

alsınlar stadlarını ... ben tekrar ali sami yene dönmeye razıyım en azından bu kadar aşşağılık adamların ağzına sakız olmayız

Geri
Üst Alt