Üye Görüşü Aciz Yönetim İstifa!

ne oldu bilmiyorum ama kesin bir rezillik yapmışlardır

Bunlar sadece kendi şahsi çıkarları için bu koltuklara talip olan insanlar.

Ortada bir başkan ve yönetim olduğunu düşünmüyorum. 4 yıl önce bu yönetim yeni geldiğinde, 13. olunan sezon sonrası Erden Timur ve Gardi sayesinde kurulan omurganın, Okan Buruk'un lokal lig için gayet uygun bir hoca olmasının, son 2 şampiyonlukta ise Osimhen gibi başlı başına takım olan canavar gibi bir adamın prime döneminde mucize eseri(Yine Gardi etkisi ile) kucağımıza düşmesinin ve son olarak her ölüm kalım maçında ölen aptal rakiplerinin olmasının ekmeğini yediler.

Mesela bu son sezon, 4. şampiyonluk nasıl geldi bir baksınlar. Liverpool maçında sakatlanan Osimhen bu sezon geri dönemeseydi ve sezonu kapatsaydı Galatasaray'ın şampiyon olma ihtimali var mıydı? Hepimizin bildiği gibi yoktu. Bence Mourinholu sezonda dahi yoktu. Osimhen olmasa Galatasaray'ın CL'de son 16 görme ihtimali var mıydı? Herkesten önce cevap vereyim; yoktu.

Osimhen gibi fizik ve atletizm anomalisi bir adam oynamadan senin takımından bir cacık olmuyor. Bunu görmemek için aptal olmak gerekir. Bu başkan ve yönetim bunu göremiyorsa istifa etmeli, görüyor da görmezden geliyorsa yine istifa etmeli. Yani sonuç olarak her halükarda istifa istifa istifa!!

Başlığı aziz yönetimi istifa diye okudum bizimkiler niye aziz istifa etsin istiyor diye düşündüm bir an..

Bu tepkilerin tam zamanı. Transfer sezonu bitince ligler başlayıp kayıplar olunca o gün gelince her şey için çok geç olur zaten. Ayriyeten Galatasaray'ın hakkını savunamayan/savunmayan pısırık yönetime ihtiyacı da yok, yakışmıyorda böylesine köklü, güçlü bir camiaya.

Birilerine söz vermişler şampiyon olmak istemiyorlar

Şamp olunması yapılan hataları siler mi?

Bu mantıkla icardi de kalsaydı keşke o zaman yeni transfer de yapmayalım sonuçta şampiyon olmuş kadro.

Örnekler çoğaltılabilir ama anlayacağını sanmam.
Şampiyon olunması yapılan doğruların yapılan hatalardan daha az olduğunu gösterir
Biz de eleştiriyoruz ama
Biz halk olarak hataları görürüz zaten, işin pozitif tarafına bakmayız hiç. Pozitif dediğimde 4 senedir şampiyonuz ha öyle böyle bir pozitif değil

İcardi demişsin de, O adamı da bu yönetim getirdi, Okan'ı da Osimhen'i de
Bu ülkede ilk defa 10M euro maaş veren bu yönetim
21M euro maaş veren de bu yönetim
Hayal edemezdiniz hayal
Daha çok şey var da söylenecek, anlayacağını sanmam
Farklı bakıyoruz, apayrı noktalardayız o yüzden diyorum

Geri
Üst Alt