Acun Ilıcalı: “Galatasaray ve Fenerbahçe’nin tüm pozisyonları seçilen 2 hakem tarafından incelenecek”

Acun’un oldugu herhangi birsey kurgu dan ibarettir

Haklı çıkarlarsa TFF yi istifaya mı davet edecekler yoksa ligden mi çekilecekler. Tabiki hiçbiri, birazda bizi kollayın deme derdindeler.

Bu iş mantıklı bir şekilde olacaksa ilk önce bitmiş 2 sezon için yapılır. 10 haftalık bir ligde neye göre bir incelenme olacak? İlk önce 2 sezonun yapsınlar o ara ligin ilk yarısı biter ilk yarısı için de o zaman yapsınlar. Biraz mantıklı düşünen bunu der zaten. Zaten bizim açıklamada 2 sezonda dahildi ama İbrahim Hatipoğlu belli ki mantıklı biri değilmiş.
Hadi 2 sezon uzun mesele diyorlarsa en az 1 sezon yani 30 maç üzeri olmalı doğru kanıya varmak için.

Son 2 sezon da saçmalık bu arada şampiyon zaten biziz kazanacağımız bi durum yok

2010dan itibaren yapılmalı

Büyük tuzağa düşürmüşler bizim aklı evvelleri

Rakibe ve lehlerimize verilen verilmeyen sarı kartlar da incelensin

Akşam akşam önemli bir Avrupa maçı öncesi yine sinir etti bu beceriksiz Dursun Özbek yönetimi.

YÖNETİM İSTİFA

Ne çıkar ki bundan, kocaman hiç. Mastürbasyondan başka bir şey değil bu, fener
için sadece.

bu hetipoglunu dövsem icim sogumaz benim

en en kötü ihtimalle hatalar eşit falan denir

şu 10 haftada bile fb hayvan gibi kollandı bakmayın.

ama bunlar hakemlere para mara verir gider fred-apo pozisyonuna penaltı doğru dedirtirler bilemem bence o kadarını yapamazlar
O penaltiysa ayni macta yunusa yapilan hareket de penalti ozaman

Hangi maçtaki hangi pozisyonlar seçilecek neye göre seçilecek nasıl işlenecek. Bu çok saçma bir mantık. 90 dakika izlenmeli o halde ve sonuçlar çıkarılmalı.

Geçen sene konuşulacak önce ismail kartal 99 puan nasıl topladı açıklanacak

Biz yapı derken 17 şerefsiz imza topluyordu hakemlerde insan diye. Tonla uyduruk penaltı alırken, koca sezon lehimize tek hata olan ofsaytımsı konuştular. Şimdide fanatik gsli dedikleri tff zamanını değilde, şu son 10 haftayı araştırmak ne alaka. Buna ikna olan yönetime şaşırmıyoruz, o daha vahim

Madem kulüp adına bir karar alıyorsun niye sadece bu sezon? Neden son 5 sezon değil?

Acun'un ipiyle kuyuya mı inilir? Ya yemin ediyorum deli eder adamı bu. Ah Erden Timur ah ne diyeyim.

İbo hala açıklama yapmadı.

Geri
Üst Alt