acun ılıcalı

Ulan siz değil miydiniz geçen sene fetö diye imalarda bulunan onun bunun çocukları.

Bu namussuz şerefsiz hala yapı diyor.Bir gram utanma yok haysiyetsiz şerefsizde.
Ulan karşıma çıksan sıratına tükürmezsem şerefsizim..

Ulan antep maçı kayseri maçı ve daha bir çok maç aklıma geliyor birde bizim alehimize verilen penaltılar sivas maçı falan bakıyorum..Gerçekten hala yapı falan demek için çok büyük o çocuğu olman lazım..

Ne diyon lan kanalina illegal yollardan girdigimin

Olm harbiden su adami anlamiyorum lan neden boyle bir topa girdigini de anlamiyorum.
Dusunsenize o kadar kanalina sahipsin, saticisisin, ama bu kadar gergin ortamda hala milletin en az %40ini karsisina aliyorsun. Harbiden akil almazsin, Acun.

Sirf bu aciklamalar yuzunden exxen platformuna uye olmam sahsen.
Adnandan, pasaportlardan, haksız kazançtan ve diğer pisliklerinden bir gün g.te gelecek, feneri kalkan olarak kullanıyor. Fener umrunda değil. Koç'un pis işlerini yapan ibrikci bu

Taraftarını konsolide etmek için yine piyasaya çıkmış yalı çocuğunun botokslu paratoneri.

ne oluyor kardeşim ne bu tantana

mağlup olunca ortadan 3-5 gün kayboluyorlar ya bayılıyorum, sonra yine bir şey bulup çıkıyorlar ortaya.

hull city küme düşüyor beyfendi burda yalan yanlış iftira atıyor

hull taraftarı nerede?

İyice kafayı yedi, kendisine sağlık diliyorum bu fb adamı sinir eder kanser eder, tez vakit futboldan uzaklaşıp stresten kurtulması eski eğlencesine dönmesi lazım. Sayesinde alikoç kafayı dinliyor tüm stresi buna atıyor haberi yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kafayı yemedi arkadaşlar...

kukla gibi ali koç buna söyletiyor her şeyi - ananasın fırıldağındaki renklerden biri olmuş vaziyette.

en ufak şaşırmıyorum o yüzden. normalde elinden geldiğince nötr görünmeye çalışırdı tepki olmasın diye kendi halinde gene pis fenerli modu olsada - yönetime girince faşist mantalite tayfasına katıldı.

Bu muhabbeti ilk Sinan Engin çıkardı bu arada. Metin Öztürk maç sonu açıklaması üzerine bu da çıkıp şike yaptı diyorsun Manaj bilerek oynamadı fb maçında diye bahsediyorsun diyerek. 1-2 güne kalmadı bu şikeciler de Jk mağlubiyeti acısı geçince yine yapı diye zırladı işte.

Ben Metin Öztürk'ün dediklerini yönetim içinden yapılan bir açıklama olduğu için yersiz buluyorum, o konuya girmemeliydi fakat söylediğinde de %100 haklı. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar.

Manaj fb maçında bilerek oynamadı/oynatılmadı, Sivas 3-4 hafta yok denilen Manaj'ı bir sonraki hafta oynattı, bizim maçta da ilk yarıdan itibaren Sanchez, Sara ve en son Barış'a yaptıklarına bakarsak sakatlamaya çıktığı barizdi.

Geri
Üst Alt