acun ılıcalı

Dijitürkten siliniyor mu kanal

G.t olacağı günü iple çekiorm

Emre Altun

Iki gün önce bizimkilere gittim yemeğe.

Geçenlerde bu götoğlan'ın kanalını silmiştim. Yine bulmuşlar Survivor mı ne izliyorlardı. Ben de yine sildim. Beni sinirlendirirseniz çanak anteni sökerim tüm gün sadece Alman kanalı izleyip durursunuz dedim.

Başka ne izleyelim ki dediler. Şu salak salak şeyleri izleyeceğinize film dizi izleyin, boşu boşuna Netflix falan mı aldım ben size dedim.

Adım gibi eminim bir dahaki gittiğimde yine bu götoğlan'ın kanalını göreceğim.

Geçenlerde bu götoğlan'ın kanalını silmiştim. Yine bulmuşlar Survivor mı ne izliyorlardı. Ben de yine sildim. Beni sinirlendirirseniz çanak anteni sökerim tüm gün sadece Alman kanalı izleyip durursunuz dedim.

Başka ne izleyelim ki dediler. Şu salak salak şeyleri izleyeceğinize film dizi izleyin, boşu boşuna Netflix falan mı aldım ben size dedim.

türkiyede bile reytingler çakılmış yuhh derim bu infoya

Digide American Got Talent filan veren kanal var. Eğlence programı

Bu herifin kanallarını televizyondan sildim. Kanallar arası gezinirken denk gelmek dahi istemiyorum.

Batması yetmez bunun, domaltıp bayıltana kadar sevilmeli ayrıca! Ancak ozaman içimin yağları erir.

Bence zaten bu büyük ihtimalle ekonomik olarak zor durumda olduğu için bu işlere girdi. Malum holding gücüne yanaşma hamlesi

adam yurtdışında da hakem diye ağlıyor.

"Örneğin, bence hakem hatalarının sonuçlarımız üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu düşündüğüm iki maç var. Birinde çok net bir elle oynama vardı, diğerinde ise hakem neredeyse diğer takımın bir savunma oyuncusu gibi oynadı ve penaltımızı vermedi."

Birsey soylim mi az bile tepki vermissin. Babam o ses turkiye manyagiydi.gece gunduz izler ve her boka gülerdi. "acun niye mutsuz olsun ki, onun uçağı var" hahahaa diye gülüyordu babam.. bende bu kanali bir daha izlersen ya televiyoznu camdan asagi atacagim yada seni dedim.

bir anda bakugan gibi ağlamaya başladı, bağımlısı olduğunu ve kurtulamadığını falan itiraf etti.

1737115382158.png

öyle deyince yaptığım hareketten bir pişman oldum. oturdum boş boş halıya baktım yazık günah dedim. aklıma rizedeki dayım geldi onu aradım, sabahtan bizimkileri sana yolluyorum yaylaya falan çıkart bir kafaları dağıt dedim.

hiç merak etme yiğenim ben hallederim dedi.. sonra o ses türkiye bağımlılığından kurtuldu ama dayım yüzünden koyu akpli oldular.

Geri
Üst Alt