- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Dijitürkten siliniyor mu kanal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türkiyede bile reytingler çakılmış yuhh derim bu infoyaIki gün önce bizimkilere gittim yemeğe.
Geçenlerde bu götoğlan'ın kanalını silmiştim. Yine bulmuşlar Survivor mı ne izliyorlardı. Ben de yine sildim. Beni sinirlendirirseniz çanak anteni sökerim tüm gün sadece Alman kanalı izleyip durursunuz dedim.
Başka ne izleyelim ki dediler. Şu salak salak şeyleri izleyeceğinize film dizi izleyin, boşu boşuna Netflix falan mı aldım ben size dedim.
Adım gibi eminim bir dahaki gittiğimde yine bu götoğlan'ın kanalını göreceğim.
Diğer kanallarda dizi izliyorlar bütün ama bu hıyarın kanalında yarışma oldu mu hep ona bakıyorlar.türkiyede bile reytingler çakılmış yuhh derim bu infoya
Digide American Got Talent filan veren kanal var. Eğlence programıIki gün önce bizimkilere gittim yemeğe.
Geçenlerde bu götoğlan'ın kanalını silmiştim. Yine bulmuşlar Survivor mı ne izliyorlardı. Ben de yine sildim. Beni sinirlendirirseniz çanak anteni sökerim tüm gün sadece Alman kanalı izleyip durursunuz dedim.
Başka ne izleyelim ki dediler. Şu salak salak şeyleri izleyeceğinize film dizi izleyin, boşu boşuna Netflix falan mı aldım ben size dedim.
nordin mi? 50 yaşına gelmedi mi o yaAmrabatı almış takımına
nordin mi? 50 yaşına gelmedi mi o ya
Birsey soylim mi az bile tepki vermissin. Babam o ses turkiye manyagiydi.gece gunduz izler ve her boka gülerdi. "acun niye mutsuz olsun ki, onun uçağı var" hahahaa diye gülüyordu babam.. bende bu kanali bir daha izlersen ya televiyoznu camdan asagi atacagim yada seni dedim.Iki gün önce bizimkilere gittim yemeğe.