- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Ne adamın hası. Serefsiz bir g*t yalayici kendisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acun diye yazilir ADAM diye okunur
Gsliligimizi bir kenara birakalim Mertim hizmetlerinden memnun degilmiyiz biz bizeyiz burda objektif olalimKurabiye acun.
Serkanim bu fnerlilerden nefret ediyorum ya cidden nefret ediyorum arkadasim yok fnerli ırkçılık yapiyorum resmen güzel şeyler yapiyor ama yalaka be canim kardesim adam olsa kötü bişey yazmam ama adamin dedikleri ve yaptiklarida uyusmuyor yani ondan deliriyorum bu tarz adamlara.Gsliligimizi bir kenara birakalim Mertim hizmetlerinden memnun degilmiyiz biz bizeyiz burda objektif olalim
Bu arada serkanim izmirden sanirim demi ?Gsliligimizi bir kenara birakalim Mertim hizmetlerinden memnun degilmiyiz biz bizeyiz burda objektif olalim
Nba değil halkı satın alıyor adam kontrolü tam ele geçiriyor
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Hatayda oturuyorum kardesim sen neresindensin?Bu arada serkanim izmirden sanirim demi ?
Ben balcovadayim suanda 15-16 yaslarina kadar esrefpasa kadifekalede oturdum kardesim Allah nasip ederse bir gün sana Cimbom sögusten sogus ismarlayayimHatayda oturuyorum kardesim sen neresindensin?
Giderim devamli oraya haberleselim yapalim birgunBen balcovadayim suanda 15-16 yaslarina kadar esrefpasa kadifekalede oturdum kardesim Allah nasip ederse bir gün sana Cimbom sögusten sogus ismarlayayim![]()
Tamam reis olmadi birgün izmirdeki arkadaslarla bir toplantida yapalim haberleselim goruselim güzel olur gayemiz belli Galatasaray.Giderim devamli oraya haberleselim yapalim birgun