Acun Ilıcalı'dan NBA Bombası!

yalnız haftada sadece 2 maç yayınlayabilecek.öyle her gün maç yayını yok hatırlatayım.

acur-nedir-acur-resmi.jpg

Takip eden adamparasını verir NBA leauguepass alır, tüm maçları seyreder yada seçtiği takımın.

Bol bol survivor izleyin slyide alck para olsn

Sent from my iPhone using Tapatalk

fenerli şerefsizin teki ama adam harbiden sağlam işler yapıyor Sezar'ın hakkı Sezar'a. Tabi bu adam gibi adam sıfatına layık olduğunu göstermez o ayrı bi mesele :coffee:

Takip eden adamparasını verir NBA leauguepass alır, tüm maçları seyreder yada seçtiği takımın.

İstersen her türlü süper kaçak yayınlar da var ama olay bu değil.Ben Murat Kosova,İhsan Bayülken,Kaan Kural,İsmail Şenol vb adamlardan duymak istiyorum maçı.NBA'in kendi takım spikerlerinden daha çoşkulu anlatıyor bu adamlar :D

Lan lale, Avrupa futbol liglerini al.

Bu acun basamaklari birer birer degil adeta ucarak gecti, bir zamanlar spor programlarda sunuculuk yapan adam nasil buraya geldi cok merak ediyorum, kimler para aktardi kimler destek cikti bende merak konusu oldu baya pis isler döndügünden eminim

Ntvspor gibi haftada 1-2 maç verecek sandım ama baktım şimdi hergün maç verecekler galiba harika haber bu..

Helal olsun TV8..

fenerli falan ama Galatasaray'ın başına gelse yönetici olarak gelde çağ atlatır herhalde

Sent from my iPhone using Tapatalk

SON DAKİKA! NBA yeni sezon yayın haklarını TV8 satın aldı.
BİLGİ | NBA 2016-2017 sezonu, 26 Ekim’de başlayacak. Sezonun tüm maçları TV8'den yayınlanacak.

Geri
Üst Alt