Acun Ilıcalı'dan NBA Bombası!

Zengin adamsin fakir gibi iptal etmessin umarim

Omerta kuralları geçerli zaten öyle kolay kapatamazsın, 7 yıl önce kapattırmama (smileadsl+TV) rağmen düzenli olarak 6-7 ayda bir arar bir avukat 400 küsür TL borcunuz var der, ilk 3 yıl faksladım belgeleri artık aradığında direkt suratına kapatıyorum.

haftada 2 yada 3 maç olur.her gün maç yayını olmaz herhalde.

Önemli maçların çoğu sabaha karşı saatlerde oynandığı için gündüz çalışan kesime hitap etmesi zor bir spor. Youtube'da "NBA Conference" diye bir site var. Maç bittikten yarım saat sonra 10-15 dakikalık özetini veriyor maçların. İşin güzel tarafı maçın kaç kaç bittiğini göstermeden yayınlamaları. Yani maçın skorunu herhangi bir yerden öğrenmediyseniz canlı izliyor gibi izleyebiliyorsunuz maçları. Bu özette maç içindeki neredeyse tüm sayıları gösteriyor. Sadece sayıları izlemek bana yeter derseniz takip etmeye değer bir site. Ben normal sezonu pek takip etmiyorum çok saçma bir statüde gereksiz maç yoğunluğuyla oynandığı için ama playoff dönemindeki pek çok maçı bu siteden takip ederek NBA atmosferini büyük oranda yaşadım. Tavsiye ederim..

Tv8.5 sadece Türksat 4A mı yayınlıyor? Arama yaptım nerdeyse 750 kanal var ama Tv8.5 yok..Talnız bendeki Türksat 4A değil sanırım.Diğer televizyonu tam kontrol etmedim ama sanırım onda da yok.Çanağı mı döndürmem lazım?

Tv8.5 sadece Türksat 4A mı yayınlıyor? Arama yaptım nerdeyse 750 kanal var ama Tv8.5 yok..Talnız bendeki Türksat 4A değil sanırım.Diğer televizyonu tam kontrol etmedim ama sanırım onda da yok.Çanağı mı döndürmem lazım?
Türksat 4A olmasa da olur, Türksat olması yeterli.

Frekans 12346
Yatay/H
Sembol 9600

Bu şekilde girip arama yapınca çıkar.

{taptap}

yarın arka arkaya 3 maçı canlı verecekler.

Knicks - Boston 20:00

Cleveland - Warriors 22:30

San Antonio - Chicago 01:00

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt