Cevap: Adam gibi adam...
E olacağı buydu...
Cumartesi günü herkes saydı sövdü, bir duygusal konuşma sonra ah ulan biz n'aptık yorumları...
2 hafta mağlup olalım bu "ah ulan" cı arkadaşlar bu sefer yine Polata sayacaklar, istifa isteyecekler falan filan...
Bugüne kadar her durumda Polat yönetiminin yaptıklarını destekledim, bu anlattıklarını düşünüyordum destek olurken. Takımın kötü gitmesi geçiciydi biliyordum, alttan başlamıştık güçlenmeye bunu görüyordum, bunlar için destekledim hep...
Ama Cumartesi günü yaşananlar sonrası takındığı tavır kendimce kabul edilemezdi hala da kabul edemiyorum. Adnan Polat Galatasaray başkanı olarak o sözlere o hakaretlere o şekilde vermemeliydi tepkiyi...
Napıyım Toki başkanı kendisinden özür dilediyse, kendisine etmedi ki hakareti !!!
Çıksın TV lere Toki Başkanı olarak ben çok yanlış yaptım desin, konuşmam haddini aştı desin, bizi nasıl rezil etmeye çalıştıysa aynı şekilde kendinin rezilliğini kabul etsin...
Allahın kuruşu parası yok o stat ta diyen Başbakan, o stadda Galatasarayın yatırımları da var elbet desin, ben yapmadım T.C. devletinin bütçesinden finanse edildi, karşılığında ASY devralındı, zaten Galatasaray camiası her zaman Trkiyenin Futbolda yüz akı olmuş bu stadı fazlasıyla hakketmiştir desin...
Bakanlar özür dilesin gaza geldik biz siyasetçiyiz işte başkan ne yaparsa tavrı n'olursa bizde öyle davranırız desin...
Bakan danışmanları, bürokratlar çıksın ettiğimiz hakaretlerle Galatasaray camiasına zarar vermeye onları küçük düşürmeye çalıştık ama kendimize bakmadık asıl küçük olan bizleriz desinler...
TFF Başkanı Galatasaray Cumartesi gününden beri yaşananları haketmedi ben TFF Başkanı olarak söylediklerimden pişmanım desin...
Taraftara küfür eden, hakaret eden kimi yavşaklar diyeceğim ama onlar gibi olmamak için demiyorum !!! çıksınlar, biz yavşak ız desinler...
Ondan sonra Adnan Polat; Galatasaraya her zaman sahip çıktım, takındığım yanlış tavırlar oldu camiam ve taraftar beni affetsin desin, işte o gün ben yeniden desteklerim Adnan Polatı...
Adnan Polat' ı Galatasaraylılığıyla sevdim, yaptığı tüm iyi şeyler her zaman hatırlar ve hakkını veririm ama eğer yukarıdaki gibi özürlerin gelmemesi durumnda da geçen 1 haftada yaşanan olayları ve söylenenleri de hep kendisiyle hatırlıyor olacağım...
Tüm yaptıkların iyi şeyler için teşekkürler Adnan başkan, ama bir haftadır yaşananlara karşı takındığın tavır içinde yazık diyorum...
Bu nedenle İSTİFA ADNAN POLAT, İSTİFA...