Adam gibi adam...

Cevap: Adam gibi adam...

Haldun taraftarın sevgilisi laflarını geçin arkadaş ya.:) Tamam, Haldun kurulan koca yönetimdeki en adam 3 adamdan birisi. Yani Polat'ın kurduğu yönetimde. Işın Çelebi, Yiğit Şardan, Haldun Üstünel. Bırakanlar da dahil bu listeye. Transfer yapıyor diye taraftar sevgilisi olunmaz, duruşuyla olur, adamlığıyla olur. Haldun taraftarın sevgilisi çünkü transferlerde başarılıydı. Kimse kalkıp Galatasaraylılığını konuşmuyor. Haldun Üstünel'in gitmesi hata olabilir ama bu görüş ayrılığıdır. TT Arena açılışında konuştukları görüntü var bu iki insanın. Kim biliyor ne konuştuklarını? Küslük falan yok zaten o adamla, belli bu. Sebebi de Mehmet Helvacı karaktersiz çıktı, Haldun karakterli. Fark burada, Polat bu yüzden haklı.

S.cti sivadi simdi kurtarmaya calisiyor, yemezler KARDES. Isliklayanlar once protestocuydu, sonra organize cete oldu en son da beyefendi duzeltti provakator oldular. 200 kameradan falan tespit edecekti guya. Bunlari soyleyen de ayni adamdi. Ya beyninizin icine girdi ya da saka yapiyorsunuz. Meshur bir lafim var hatta, eger sakaysa pek komik degil degilse de Adnan Polat istifa diye

Bugün başkan öyle birşey söyledi ki kendimden utandım. Evet resmen utandım yüzüm kızardı. Sanki yüz yüze konuşuyormuşcasına hissettim bu duyguyu. Dediği aynen şuydu: Kötü günde herkes belli oldu.

Evet şimdi anlıyorum ki ben iyi gün dostuymuşum. Kötü günde belli oldum. Ne çabuk unuttuk değil mi herkesin alay konusu haline gelmiş içler acısı durumumuzda bizleri sahiplenen bu adamı? Adam diyorum çünkü adam gibi adammış. Ama bizler adam değilmişiz meğer. Televizyon başında kulübüb tükenme noktasını izlerken onun çıpınışlarını göz yaşları içinde ağlayarak dudaklarımızdan dökülen dudakları ne çabuk unuttuk ?

O kadar adammış ki gelir gelmez söylemişti zaten: -Penbe tablo beklemeyin iyi şeyler vaad etmiyorum sizlere Karanlıktayız.-

Buna rağmen inandık ona Adnan Polat dedik büyük başkan dedik omuzlara aldık. Birden bire sıradan tekne iken lüks bir gemi olma yolunda hızlı adımlarla ilerledik.

Hızla düzelen ekonomi hızla değişen yükselen sportif branşlar ve bir zamanlar oyuncuların maaşları ödenmeyen futbol takımı yıldızlar karması olarak anılmaya başlandı. Unuttuğumuz avrupada yeniden prestij kazanmaya başladık. Benfica, Olympiakos, Panathinaikos, Berlin, Bordeaux, Hamburg, A.Madrid maçlarında büyük heyecanlar yaşadık. Hani şu unuttuğumuz avrupada. 20:45 olayını yaşattık alay konusu ettik birilerini. Bazılarını hindi ettik.

Bunlarını hiç birini vaad etmedi o adam. Hala karanlıktayız dedi. Daha 1-2 seneye ihtiyacımız var dedi anlamadık aç gözlü davrandık. Stadın yapımının gecikmesi bununla gelen ekonomik koşullar o adamın verdiği sözleri tutmasınada engel oldu. Buna birde başarısız sonuçlar yönetim içindeki ihanetçi yandaş sinsiler eklenince içinde bulunduğumuz kötü vaziyete sebep oldu. Bunların üstüne yetmiyormuşcasına stad açılışındaki kriz Galatasarayla Devlet-erkanını karşı karşıya getirdi. Ne yapacağını şaşıran o adam gibi adam bu zifiri karanlıkta üzerine bütün pisliğini kusan kötü gün dostlarını gerçekten gördü.

Ve bugün herşeyi yoluna koyacağını masada taraftarı önünde söyledi. Sizce bu adam yaptıklarına karşılık son bir güçlü desteği hak etmiyor mu? Ama güçlü ve tek yumruk olmuş bir desteği ? Pazar günü Başkanında dediği gibi kötü gün iyi gün dostları belli olacaktır. Bize zamanında sahip çıkan adamı biz o günü onu yalnız bırakıp kaderine mi terk edicez yoksa yeniden güçlü bir Galatasaray için aynı onun bize çıktığı gibi sahip mi çıkacağız?

Vefasızlara rağmen inadına vefa borcumuzu ödeyeceğiz Büyük Başkan Adam gibi adam...

:005::005::005:

Duygularıma tercüman olmuşsun, harika bir yazı..

E olacağı buydu...

Cumartesi günü herkes saydı sövdü, bir duygusal konuşma sonra ah ulan biz n'aptık yorumları...

2 hafta mağlup olalım bu "ah ulan" cı arkadaşlar bu sefer yine Polata sayacaklar, istifa isteyecekler falan filan...

Bugüne kadar her durumda Polat yönetiminin yaptıklarını destekledim, bu anlattıklarını düşünüyordum destek olurken. Takımın kötü gitmesi geçiciydi biliyordum, alttan başlamıştık güçlenmeye bunu görüyordum, bunlar için destekledim hep...

Ama Cumartesi günü yaşananlar sonrası takındığı tavır kendimce kabul edilemezdi hala da kabul edemiyorum. Adnan Polat Galatasaray başkanı olarak o sözlere o hakaretlere o şekilde vermemeliydi tepkiyi...

Napıyım Toki başkanı kendisinden özür dilediyse, kendisine etmedi ki hakareti !!!

Çıksın TV lere Toki Başkanı olarak ben çok yanlış yaptım desin, konuşmam haddini aştı desin, bizi nasıl rezil etmeye çalıştıysa aynı şekilde kendinin rezilliğini kabul etsin...

Allahın kuruşu parası yok o stat ta diyen Başbakan, o stadda Galatasarayın yatırımları da var elbet desin, ben yapmadım T.C. devletinin bütçesinden finanse edildi, karşılığında ASY devralındı, zaten Galatasaray camiası her zaman Trkiyenin Futbolda yüz akı olmuş bu stadı fazlasıyla hakketmiştir desin...

Bakanlar özür dilesin gaza geldik biz siyasetçiyiz işte başkan ne yaparsa tavrı n'olursa bizde öyle davranırız desin...

Bakan danışmanları, bürokratlar çıksın ettiğimiz hakaretlerle Galatasaray camiasına zarar vermeye onları küçük düşürmeye çalıştık ama kendimize bakmadık asıl küçük olan bizleriz desinler...

TFF Başkanı Galatasaray Cumartesi gününden beri yaşananları haketmedi ben TFF Başkanı olarak söylediklerimden pişmanım desin...

Taraftara küfür eden, hakaret eden kimi yavşaklar diyeceğim ama onlar gibi olmamak için demiyorum !!! çıksınlar, biz yavşak ız desinler...

Ondan sonra Adnan Polat; Galatasaraya her zaman sahip çıktım, takındığım yanlış tavırlar oldu camiam ve taraftar beni affetsin desin, işte o gün ben yeniden desteklerim Adnan Polatı...

Adnan Polat' ı Galatasaraylılığıyla sevdim, yaptığı tüm iyi şeyler her zaman hatırlar ve hakkını veririm ama eğer yukarıdaki gibi özürlerin gelmemesi durumnda da geçen 1 haftada yaşanan olayları ve söylenenleri de hep kendisiyle hatırlıyor olacağım...

Tüm yaptıkların iyi şeyler için teşekkürler Adnan başkan, ama bir haftadır yaşananlara karşı takındığın tavır içinde yazık diyorum...

Bu nedenle İSTİFA ADNAN POLAT, İSTİFA...

Yazıya katılmıyorum. Zor zamanda göreve geldi, iyi yaptığı işler oldu buna ben de katılırım. Ama yanlışları çoktu. Sağlam bir duruş sergileyemedi bunlar da gerçekler. Ama şimdi bu şekilde, adeta sırtından bıçaklanmış, karşısında hükümet-taraftar-kendi yönetimi duruyorken gitmesini istemem. Bu camia başkanını önce ayağa kaldırıp sonra göndermeyi de bilmelidir. Dışarıya karşı savunacağız, kendi içimizdeyken yerin dibine bile sokabiliriz. Bu iş böyle olmalıdır.

Aynı fikirdeyim

Bu taraftar herşeyi hakediyor arkadaş.Millet nasıl yelkenleri suya indirmiş şoktayım.Sürüneduralım.Hakediyoruz.

Hersey güzel de, Pazar günü TEK YUMRUK ne olacak? Onlar garanti Baskana karsi bir protesto yapacak :mad:

Seçtiğiniz kelimelere dikkat edin lütfen.

Ne komunisti, ne ayakçısı? Ne yapsınlar Ua gibi şakşakçılık mı yapsınlar? O ayakçı dediğin adamlar en azından bedava kombine için şakşakçılık yapmazlar. Sana ne komunistse hem? Niye siyaseti katarsın be adam.

Siyaseti TT Arenaya sokan onlar dikkatini cekerim, Televizyondaki röportaji izlemedin galiba. Adam acik acik RTE ya protestoyu daha önceden kararlastirdik yumurtali pankartlar yazirladik dedi. Zaten bütün olanlarin sorumlusu o densiz grup ve toki baskani denen duble densiz...

Siyaseti TT Arenaya sokan onlar dikkatini cekerim, Televizyondaki röportaji izlemedin galiba. Adam acik acik RTE ya protestoyu daha önceden kararlastirdik yumurtali pankartlar yazirladik dedi. Zaten bütün olanlarin sorumlusu o densiz grup ve toki baskani denen duble densiz...

Eğer o gün stadyumda miting ortamı olmasaydı zerre bir olay çıkmayacaktı.Ua denen şakşakçı grubuna karşı oldukları için siyasi lafı edilip sindirilmeye çalışıyor.Halbuki TekYumruk'un olayı siyasi değil.Bugün Hakkari'de kütüphane açtılar.Bağışlar yapıldı.Sivil toplum projeleri var. Ua'dan daha işlevsel ve takımlarını sevmiş oldukları gerçeğini kabul edelim.Senin siyasi görüşünde değil diye haksızlık etmeyin.

Umarım Ua'nın zorbalıklarına rağmen protesto yapılır Pazar günü.

Eğer o gün stadyumda miting ortamı olmasaydı zerre bir olay çıkmayacaktı.Ua denen şakşakçı grubuna karşı oldukları için siyasi lafı edilip sindirilmeye çalışıyor.Halbuki TekYumruk'un olayı siyasi değil.Bugün Hakkari'de kütüphane açtılar.Bağışlar yapıldı.Sivil toplum projeleri var. Ua'dan daha işlevsel ve takımlarını sevmiş oldukları gerçeğini kabul edelim.Senin siyasi görüşünde değil diye haksızlık etmeyin.

Umarım Ua'nın zorbalıklarına rağmen protesto yapılır Pazar günü.

Kendinle celisiyorsun kardes. Ua nin stadin yapiminda gercekten büyük destek veren basbakani alkislamasina Saksakcilik diyeceksin, Tek yumrugun günler öncesinden yumurtali pankartlar yaptirip basbakani yuhalamasina destek vereceksin. O siyaset olmuyor hemi kardes????

Dürüst ol dürüst!...

Kendinle celisiyorsun kardes. Ua nin stadin yapiminda gercekten büyük destek veren basbakani alkislamasina Saksakcilik diyeceksin, Tek yumrugun günler öncesinden yumurtali pankartlar yaptirip basbakani yuhalamasina destek vereceksin. O siyaset olmuyor hemi kardes????

Dürüst ol dürüst!...

Nerden geliyor bu bilgiler yumurta falan yok böyle birşey? Orayı siyasi mitinge çevirdiler ve ıslıklandılar.Bir ıslıklamadan bu kadar olay çıkarılıp, taraftarını hançerleyen Polat ve bunun gibilere şakşak tutan Ua'ya tepkim bitmeyecek.İstediğin kadar yaz.

Ha gayret arkadaşlar.

Başkan gider gitmez, istifa eder etmez bilemem. Açıkçası kararsızım. Çok kızıyorum bazı yaptıklarına, yanlışlardan sanki ders alıyorlar gibi de geliyor bir yandan. Ama Tek yumruk mudur nedir onun yaptıklarından dolayı istifa edecekse Başkan kusura bakmayın hadi ordan denir. Tek Yumruk işine baksın UA'nın Arda'ya gereksiz yere posta koyduğu gibi tribüne siyaset sokma çabasını Adnan Polat'a olan muhalefeti kullanarak yapmasın. Madem o kadar meraklılar işte orda Adana Demir, işte orda Livorno. Sağ-Sol işlemez burada. Galatasaray en büyük aristokratında takımıdır en büyük burjuvanında, İşçinin de. İstanbul'un da takımıdır Diyarbakır'ın da.

Başkan'da buna göre davranıp bir an önce bizi yukarılara taşımalı. Dediği gibi futbola yoğunlaşmalı!

Buraya son kez yazıyorum son kez söylüyorum. Kimisi duygulu desin kimisi samimi değil desin. Herkesin kendi görüşü ama anlatmak istediğim şuydu aslında çokta basitti.

Adnan Polat geldiğinden beri ilk defa bu sezon istifa sesleri duyulmaya başlandı. Bundan öncesinden herşey normal gidiyorken tek bu sezon hayal kırıklığı yaşadık ve biz Galatasaray taraftarı olarak ciddi sınavımızı atlatamadık. Ya da atlatmaya çalışıyoruz. Bu kara günde bizleri tarihimizin en karanlık dönemlerinde yalnız bırakmayan Adnan Polatı yalnız mı bırakıcaz yoksa küllerimizden yeniden doğup bugün verdiği masadaki sözleri yerine getirmesi için destek mi olucaz ?

Ve en önemlisi sözleri yerine getirmesi için başkan bu vereceğimiz zamanı ve desteği sizce hak etmiyor mu? Sadece söyleyin hak etmiyor mu?

İlkkez bu sezon duyarsın istifa seslerini tabi klübün en zor zamanında başlayan projelerin hepsi bitti bunadan sonra klübe para yağacak para yağmurdan çok para yağacak bunu görenler adamın altını sağlam oydular adamın yanında durmadılar destek olmadılar herzamn diyorum bugün konuştu diye demiyorum Adnan Polat yanındaki arkadaşlarını eskiden başında bulunan yöneticiler gibi sandı Alp Yalman Özhan Canaydın gibi menfaatten öte saf seyler uğruna mücadele eden adamlarla çalıştı adam baba evinde holdinginde babasından dolayı kazık yemedi böyle bir ortam görmedi klüpte az önceki isimlerden dolayı kazık nedir görmdi menfaat nedir görmedi ancak şimdi cadı kazanında olduğunu yeni farketti.Çoğu bilinçli taraftar bunun farkında o yeni uyandı.Polat yöneticilik işinde harika 2. adamdı 1.adamlığı yani başkanlığı acemiliklerle doluydu bi sakata gelmezse daha iyi olacak tam bizlik başkan dediğimiz adamlara bir bakın ılk senelerine neler yaşamışlar ve yaşatmışlar. Bugünkü konuşmasına gelirsek doğruları söledi ama hala eksik söyledi Polatın 1 numaralı gizli düşmanı Yiğit Sardandır ve başkan hala ona deli gibi güveniyor...

Neyse başkana tepkimizi belli ediceğiz tabiki ama kellesi koparılacak adam değil sabredilecek inanılacak adam okadar.

Düşünclerim herzamn olan düşüncelerimin aynısı şimdi biri çıkıpta demesin başkanın 2 lafına fikirlerinizi değiştirdiniz diye.Ne transfere nede konuşmalara fikirlerimi değiştirmem olanı biteni zaten görüyorum.

Nerden geliyor bu bilgiler yumurta falan yok böyle birşey? Orayı siyasi mitinge çevirdiler ve ıslıklandılar.Bir ıslıklamadan bu kadar olay çıkarılıp, taraftarını hançerleyen Polat ve bunun gibilere şakşak tutan Ua'ya tepkim bitmeyecek.İstediğin kadar yaz.

yumurta olayini o grubun sözcüsü KENDISI bir haber programinda söylemistir ! ayrica o olayi önceden planladiklarinda kendisi söylemistir"

Geri
Üst Alt