Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta hakem olarak,Erkan ve engin zaten futbol teroristi onlari ayri tutmak lazim
Ustteki 2 isim gibi hak edenlere tabii ki tepki verilmeli de herkese de tepki verilirse bi anlami kalmiyor isin her hakem aciklandiginda kiyamet kopuyor kim olursa olsun bence sacma.
they have "VAR KARIŞAMAZ"Su saatten sonr cimbomun hakkını yiyenin ters çevirip düz operler
Bu vermese bile yabancı VAR'a güveniyorum , Bahattin çöpüne hakemlik dersi verecektir
ya adam baktı yapacak hiçbir şey yok, bir sürü oyuncu değişikliği + sakatlık vs + 8 gol olan maça 3 dk uzatma verdi yahu. rize'nin gardı düşmüş, gs adım başı pozisyona giriyordu. 1 gol 1 goldür tabi.Rize maçında nasıl başlayıp aportta beklediğini biliyoruz
Çok dikkatli olmalıyız. Tarihimizin en zor şampiyonluğunu kazanmaya çalışırken zerre gevşemeye yer olmamalı.
Zorbay aman ha gelmesin bizim maca.adam vara bile bırakmıyor aleyhimize penaltıyı caliyorTam da beklediğim gibi. Bu olmasa Zorbay'ı bekliyordum. Hiç yanıltmıyorlar.
Zorbay aman ha gelmesin bizim maca.adam vara bile bırakmıyor aleyhimize penaltıyı caliyor