Adana Demirspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Mata #10 Mertens #9 olsaydı sanki daha güzel olurdu.

Hem gole ihtiyaç olursa Gomis'i sonradan ADS'nin üstüne salma gibi bir silahımız olurdu.

Maç başlamadan yazayım da sonra skora göre konuşmuş olmayalım. Yanlış 11 olduğunu düşünüyorum. Bu deplasmandan çıkabileceğimizi de sanmıyorum.
En başta yapılan hata Gomiş tercihi. Pres yok, adam geçme yok, dripling yok. Evet yaşı-tecrübesi gereği doğru zamanda doğru yerde bulunabiliyor ve skor katkısı üretebiliyor. Ancak eksikleri büyük eksikler, bu eksikler de ilk 60 dakika oyunda istediklerimizi yapamamamızı sağlayacak. Son 30 dakika doğru şekilde kullanmalıyız kendisini. İleride top tutmada sıkıntı yaşayıp , önemli bir baskı yiyeceğiz diye düşünüyorum. Hücum 4’lümüzün uygun olmaması dolayısıyla da aynı baskı ile rakibe cevap veremeyeceğiz.

Sebebi neydi ki hocam? Kaç maçtır çekirge gibi gidiyoruz, bir yerde patlayacağız bu Kerem ve Gomis ısrarından dolayı

İyi en azından Defans ve orta saha tahmin ettiğimiz gibi

Mata sefer 2. Yarı girer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aanholt'un atletizm olarak savunmada ADS kanatlarına karşı daha doğru bir tercih olduğunu düşünüyordum.

yav mertens-mata yapmak neden bu kadar zor

gomis bize ne katacak hucumda top mu ındırebılıyor
Ben bu kadar sabit fikirli olduğunu bilmiyordum Okan hocanın. Takımda futbolcu olsam severler, ne yaparsam yapayım oynayamayacağım, X oyuncu 55 milyon top kaybetse yine oynayacak derim. Can sıkıyor.

Aanholt bu maç oynayabilirdi bence Dubois yanlış seçim. Onun dışında kadro iyi gibi.

Geri
Üst Alt