Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.810
- 109.643
- 4.878
mertens ve yunus'un kıpırdaması lazım biraz artıkMitço-Torreira başlamamız iyi oldu bu maç için. Mertens de hücumdaki etkinliğini arttırır inş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens ve yunus'un kıpırdaması lazım biraz artıkMitço-Torreira başlamamız iyi oldu bu maç için. Mertens de hücumdaki etkinliğini arttırır inş.
Tam tersi Gomis yerine Mata olmalıydı. Mertens de orijinal yerine geçseydi. Gözler forvet görürdü cidden.Mertens yerine mata olaydı iyiydi, neyse 11de 1 fire iyidir ne kadrolar gördük geçmişte
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mertens ve yunus'un kıpırdaması lazım biraz artık
yav mertens-mata yapmak neden bu kadar zorSebebi neydi ki hocam? Kaç maçtır çekirge gibi gidiyoruz, bir yerde patlayacağız bu Kerem ve Gomis ısrarından dolayı
Ben bu kadar sabit fikirli olduğunu bilmiyordum Okan hocanın. Takımda futbolcu olsam severler, ne yaparsam yapayım oynayamayacağım, X oyuncu 55 milyon top kaybetse yine oynayacak derim. Can sıkıyor.yav mertens-mata yapmak neden bu kadar zor
gomis bize ne katacak hucumda top mu ındırebılıyor
Aynen öyleGomis'i ilk 11 de başlatmak ne olursa olsun hata sonradan girdiğinde yararlı oluyor
Danyal sen misinİcardi niye yedek değil
Admirim adam sakat wanda sakatlamişİcardi niye yedek değil
sakatım demişİcardi niye yedek değil