Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.781
- 8.317
- 1.818
Mertens görmekten bıktım. Bir takım 37 yaşındaki adama bel bağlamamali yaa vallahi yeter artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhtemelen ben. MYC yerim. Ama bu yüzsüzler gitmez. Yenmişliği var, hepsi 'gülerek' koltuklarında oturuyorlar.5 yiyince kim gidecek mesela?
FenaHislerini paylaş bizlerle
yahu Metehan a şans vermek istiyorsan kaç maçtır sahaya bırakan abdül ün yerine ver.Parada anlaşılmıyorsa, yönetimce sıkıntı varsa kasıkta sıkıntı oluyor.
Okan kendisi itlik yapıyorsa ayakta ufak ağrı oluyor. Okanda yalan bitmiyor. Niye Adanaya götürdün demezler mi sakat adamı? Hoş bu herif Dubois ide götürmüştü![]()
Baskı yapan takımlara karşı ayağı iyi olan biriyle oynamak için kesse gıkımı çıkarmam. Örneğin young boys karşısına koysa, helal olsun iyi cesaret bile derim. Adana karşısında neyin güç gösterisi bu? Ayrıca dediğin gibi Apo maçlarda bıraka bıraka geziyor son dönemde, keseceksen onu kes değil mi?yahu Metehan a şans vermek istiyorsan kaç maçtır sahaya bırakan abdül ün yerine ver.
gece gece ölü mü gömülür laCenaze merasimine gidicem. Dolayisiyla maci izleyemeyecegim. Benim yerime de kufur edin please.
gece gece ölü mü gömülür la
Global kriz var diyorlar yav kimle konuşsam para yok diyor sende durumlar nasıl
gece gece ölü mü gömülür la
Başınız sağolsunCenaze merasimine gidicem. Dolayisiyla maci izleyemeyecegim. Benim yerime de kufur edin please.
eşi doğum yaptı izin aldı18 milyonluk orta saha nerde yine taktı mı acaba okan buruk...
birde *su *durum *kritik kanimca sevgili mustafa ,Mertens görmekten bıktım. Bir takım *37 yaşındaki adama bel bağlamamali yaa vallahi yeter artık.
hava sıcaklığı ve nemin yüksek olduğu yer. zemin çok iyi gözükmüyor.