Adem Büyük'ün Eşi Merve Büyük: "Adem ne yapsaydı maçı mı satsaydı?"

Kadının tek kabahati sosyal medyadaki çomarları insan yerine koyarak onlara laf anlatmaya kalkması.

Lan ne gerizekalılar var vallahi. Adam attığı gole sevinmedi bile, kendisine koşan takım arkadaşlarını bile geri itekledi. Daha ne yapsaydı? Atınç denilen it gibi maçı mı satsaydı?

Göztepe son dakikada top çevirirken bu Atınç denilen it soyu topu kendi kalecisine atıyordu. Gidin ona hırlayın.

Takımda kalsaydı Falcao denilen hokkabazdan bin kat daha faydası olurdu.

Buldum konuşmayı

Adem Büyük:

"Galatasaray’ın şampiyonluk maçıydı. Öne geçtik ama Türkiye’nin en büyük camiasına karşı oynuyorsunuz. Sezonu iyi mücadele ederek geçirdik. Takıma, teknik ekibe, yönetim ve taraftarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Adam profesyonel futbolcu, bu işten para kazanıyor. Siz nasıl çalıştığınız şirkette aldığınız paranın karşılığını vermek için elinizden geleni yapıyorsanız bu insanlar da aynısını yapıyor.

Kadromuzda bulunan bir çok futbolcudan daha fazla üzülmüştür dün.

Adem Büyük adamdır. Yeni sezonda da geri dönmelidir.

Golü attiktan sonra bazi pozisyonlarda yerlerde sürünüp dakikalari götürmeside cokta iyi niyetli olmadigini gösteriyor. En azindan onlari yapabilirdi hatta tehteh bile ofsayitta kaleye dogru kosunu devam ettirmedi dogrudan disari atti topu.

Şaka mı bu yemin ederim ülkede kuralları takan kimse kalmadı herkes kafasına göre takılıyor

Sen bedava Malatya'ya futbolcu ver ilk sezonu forvetsiz geçir sonra o adam ligde en çok gol atan Türk oyuncu olsun son maçta da sana gol atinca adama kız.
Yok öyle bir olay .
Şu ligde en gıcık ve bizim düşmanımız iki üç başkan var bunlardan ikisi adil gevrek ile Rize'nin başkanı sen iki takımdan da istediğin skorları alamadin.

FT’cilerin Ft yerine Ademe sarması olayı. Ademin suçu ne la? Gidin Akbaba’ya sarın, Arda’ya sarın, en büyük sorumlu olan Ft’ye sarın.
Şu çaba takdire şayan.

Bu tarz mesajlara hayranlıkla bakıyorum. :p

Nasıl bağlıyorsun oradan oraya , büyük maharet.

Geri
Üst Alt