- 29 Ocak 2011
- 45.787
- 17.264
- 2.748
vedad muriçi kaçırdık bunu kapalım bari gs standardında bir topçu zira
işte vizyon işte öngörü yeteneği!!!1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vedad muriçi kaçırdık bunu kapalım bari gs standardında bir topçu zira
Jahovic Keramettini sasirtmaya devam ediyorBu adamın abartıldığı elbet ortaya çıkacaktır.
Hele de Galatasaray'a önerenlerin adı hırbo olarak değiştirilmeli.
Gol yemeyen iki takım bu hafta ve o 2 takımdan bir tane defans oyuncusu yok bu 11'de Denayer kesinlikle olmalıydıJahovic Keramettini sasirtmaya devam ediyor
![]()
Allah'ın malı o kadar bir halttan anlıyorsan anlat bakayım özellikleri neymiş bu adamın? Sana bin kere saygılı ol dedim hala gerizekalı taklidi yapma derdindesin.keramettin: adis jahovic umut vari adam
forum ahalisi: gülek sıçak yarılak
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah'ın malı o kadar bir halttan anlıyorsan anlat bakayım özellikleri neymiş bu adamın? Sana bin kere saygılı ol dedim hala gerizekalı taklidi yapma derdindesin.
Scouting basarim ile ilgili hala kutlamadin beniİstediği kadar seçilsin Umut Bulut tarzı bir adam işte.
iyi bitirici ve iyi fırsatçıAllah'ın malı o kadar bir halttan anlıyorsan anlat bakayım özellikleri neymiş bu adamın? Sana bin kere saygılı ol dedim hala gerizekalı taklidi yapma derdindesin.
Keramettin kankamdir, postlarini her daim layklarim senin gibi kero degiliz senede 1 kez layk atiyosun oda gergin olup ciddi postlar attigim vakitSerkan Şafak Keramettin'in mesajını beğendiğine göre Jahovic'in boktan bir topçu olduğunda hemfikirsin?
Ustad seninle sonunda fikir birligine varabilmek hos ,thy ile ucabilirim artikdevre arası ereni gönderip jahovici alsak iyi olur tam makine
Keramettin kankamdir, postlarini her daim layklarim senin gibi kero degiliz senede 1 kez layk atiyosun oda gergin olup ciddi postlar attigim vakit