Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
Kurtlar vadisinin mühim 1 karakterini takdim ettim Sarper kardeşime.
Serkanlaştın iyice,bir yerine 1 yazmalar falan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurtlar vadisinin mühim 1 karakterini takdim ettim Sarper kardeşime.
Yahu Berat tam Keramettine yazicam saka yapmis aslinda biraz sert girmissin diye ama sende kantarin topuzunu kaciriyorsun be kardesim.ben kuzu gibiymişim
peh peh peh
sanki kendisi kasaptı
:ahahahaha:
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alp kardesimizin yonetime girdikten sonraki degisimini nasil degerlendirirsin? Sizolasti sanki son donemdeBu ne lan şimdi
Nah Refiğindir.Serkandan önce de kullanıyordum ben rakamlı konuşmayı. Telif hakkı Refik Y. Akkülah'ındır.
Hırbonun teki oldu iyice, hele maçlarla ilgili pesimistliği de insanj çıldırtıyor. Kendisine sıvacı diyorlar ortamlarda bir nevi Ertem Şener olarak görebiliriz.Alp kardesimizin yonetime girdikten sonraki degisimini nasil degerlendirirsin? Sizolasti sanki son donemde
Nah Refiğindir.
Serkandan önce de kullanıyordum ben rakamlı konuşmayı. Telif hakkı Refik Y. Akkülah'ındır.
Yalnız asıl sen Serkanizm muridi oldun iyice.![]()
gsaraylılar birbirini dövmez dövmemeliYahu Berat tam Keramettine yazicam saka yapmis aslinda biraz sert girmissin diye ama sende kantarin topuzunu kaciriyorsun be kardesim.
Adam seni dövse yeri var.
Hırbonun teki oldu iyice, hele maçlarla ilgili pesimistliği de insanj çıldırtıyor. Kendisine sıvacı diyorlar ortamlarda bir nevi Ertem Şener olarak görebiliriz.
Bak yine sıvıyor.Hıncal Uluç üstadı her daim idol kabul etmişimdir TOTEM konusunda.
Doğru.
Ne müridi olacağım yav,peşimi bırakmıyor anca kendi dilinden cevap verince susuyor.Yapacak bir şey yok.
Asıl mucidi Hayri olabilir mi ?Nah Refiğindir.
Umut Sezer diye hatırlıyorum.Asıl mucidi Hayri olabilir mi ?
Mert G.Veren flnsa baya sasiririm.
Bak yine sıvıyor.
Sozlesmesi bitiyor sene sonu ,senelik 450 bin euroya oynuyor Goztepe'de