- 20 Haziran 2011
- 57.703
- 63.055
- 4.533
Pmdeki gibi munazara edebilsek layklarini yagdirirsin gibime geliyor katilirmisin?Yok öyle beleşe köfte,cidden beğendiğim mesajları layklarım ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pmdeki gibi munazara edebilsek layklarini yagdirirsin gibime geliyor katilirmisin?Yok öyle beleşe köfte,cidden beğendiğim mesajları layklarım ben.
Pmdeki gibi munazara edebilsek layklarini yagdirirsin gibime geliyor katilirmisin?
Dayanamiyorum, feneri marizlersek seni salmak uzucek sahsimiHep bunu diyon ama trollüğe de devam ediyon.
Bunu yapmayacagini cümle alem biliyorDayanamiyorum, feneri marizlersek seni salmak uzucek sahsimi
Bunu yapmayacagini cümle alem biliyor
Kusura bakma, baska yere davetliyim.Seni iyi niyetli olmaya davet ediyorum.
Umut da öyleydi bize geldiğinde. Kafa açma daha fazla.iyi bitirici ve iyi fırsatçı
golü koklayan forvet
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sarper totemimiz basarili oldu, sene sonuna kadar salma beni derse is degisir tabiBunu yapmayacagini cümle alem biliyor
Bence salmani istemiyor.Sarper totemimiz basarili oldu, sene sonuna kadar salma beni derse is degisir tabi
Persembe günü alicam ifadesini.Umut da öyleydi bize geldiğinde. Kafa açma daha fazla.
Yok öyle beleşe köfte,cidden beğendiğim mesajları layklarım ben.
Yüz yüze kuzu yav, geçen maçta yanımdaydı.Persembe günü alicam ifadesini.
Bu ne lan şimdi
Olmuyor bu,bak bu ne kadar güzel oluyor.
![]()
Bu ne lan şimdi
ben kuzu gibiymişimYüz yüze kuzu yav, geçen maçta yanımdaydı.
Sozlesmesi bitiyor sene sonu ,senelik 450 bin euroya oynuyor Goztepe'de9 gol, 2 asist
bunu devre arasında alıp çift forvete dönelim
Yanımda hırboluk yapsaydın muhtemelen aşağı atardım.ben kuzu gibiymişim
peh peh peh
sanki kendisi kasaptı
:ahahahaha:
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi