GSC Scout # Adis Jahović

Serkan kardeşim Adis Jahovic elli gol atsa da PTT topçusudur. Bu kadar basit, 2 penaltı golü attı diye adamı kral ilan etme. Hepi topu Göztepe'de oynayabilir işte ! :D

Bunun için Jahovic seni önce becermesi gerekmez mi?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cd1dd12d80825a21d02507dcf41a7e38.jpg

Bu adam henüz Süper Lig'e alışamadı, biraz heyecan yaptı. Gol vuruşlarından falan belli ama heyecanı atıyor yavaş yavaş. Gerçi Tamer Tuna kanatta falan da oynatıyordu daha önceki haftalar.

Serkan kardeşim Adis Jahovic elli gol atsa da PTT topçusudur. Bu kadar basit, 2 penaltı golü attı diye adamı kral ilan etme. Hepi topu Göztepe'de oynayabilir işte ! :D

Gayet iyi meziyetleri olan bi oyuncu ,kabul et ustad adami dogru durust izlemeden on yargili davrandin ve yanildin cogu kisi icin gecerli bu,Galatasaraya onerme muhabbetimde goygoydu konuyu acarken ama Erenin 4 te 1 i maliyetine olmasina ragmen Erenden her yonu ile daha iyi oldugunu dusunuyorum.

Gayet iyi meziyetleri olan bi oyuncu ,kabul et ustad adami dogru durust izlemeden on yargili davrandin ve yanildin cogu kisi icin gecerli bu,Galatasaraya onerme muhabbetimde goygoydu konuyu acarken ama Erenin 4 te 1 i maliyetine olmasina ragmen Erenden her yonu ile daha iyi oldugunu dusunuyorum.
Gayet de geçen sene takip ettim. PTT'de hatta bir ara alınsa falan mı dedim. Ama o kadar süper bir santrafor değil. Bizim Eren gibi bir şey işte, fazlası değil. Sadece biraz daha hızlı diye düşünüyorum.

Spastik spastik gol sevinçlerine devam ettiği sürece bizim Türkler'den biri yumruğu indirir suratına. Böyle malını ilk defa görüyorum.

2⃣0⃣

Geri
Üst Alt