- 20 Haziran 2011
- 57.700
- 63.053
- 4.533
Ariza ve sizolari severim bilirsinTam arıza bu adam hareketlere bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ariza ve sizolari severim bilirsinTam arıza bu adam hareketlere bak.
Arenada yaparsa dalarız kanka.Ariza ve sizolari severim bilirsin
Arenada saplar mi diyorsun ?Arenada yaparsa dalarız kanka.
bir kaç gün önce söyledim Göztepe maçlarında forumda cirit atıp, Galatasaray maçlarında kaybolan saygıdeğer bir şahıs var, isim vermek istemiyorum.Forumda Gs galibiyetine en ufak sevinme emaresi gostermeyen
Gozgoz fanlari var.
Temizlik şart.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin gibi komikli şakalar yapan degerli bir insani Gs saflarinda gorememek uzucu.Arenada saplar mi diyorsun ?
Saplarsa sana saplarım kanka.Arenada saplar mi diyorsun ?
Arenada gol atarsa Serkan Jahovic olarak revize edelimSaplarsa sana saplarım kanka.
Bunun için Jahovic seni önce becermesi gerekmez mi?Arenada gol atarsa Serkan Jahovic olarak revize edelim
Bunun için Jahovic seni önce becermesi gerekmez mi?
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serkan Başşak olarak revize ederim muhtemelen.Arenada gol atarsa Serkan Jahovic olarak revize edelim
Haftalar once dile getirdik bu hususuBu adam henüz Süper Lig'e alışamadı, biraz heyecan yaptı. Gol vuruşlarından falan belli ama heyecanı atıyor yavaş yavaş. Gerçi Tamer Tuna kanatta falan da oynatıyordu daha önceki haftalar.
Mevkisinde oynamadıgi hususunu gozumuzden kacirmayalim
Serkan kardeşim Adis Jahovic elli gol atsa da PTT topçusudur. Bu kadar basit, 2 penaltı golü attı diye adamı kral ilan etme. Hepi topu Göztepe'de oynayabilir işte !![]()
Haftalar once dile getirdik bu hususu
Gayet de geçen sene takip ettim. PTT'de hatta bir ara alınsa falan mı dedim. Ama o kadar süper bir santrafor değil. Bizim Eren gibi bir şey işte, fazlası değil. Sadece biraz daha hızlı diye düşünüyorum.Gayet iyi meziyetleri olan bi oyuncu ,kabul et ustad adami dogru durust izlemeden on yargili davrandin ve yanildin cogu kisi icin gecerli bu,Galatasaraya onerme muhabbetimde goygoydu konuyu acarken ama Erenin 4 te 1 i maliyetine olmasina ragmen Erenden her yonu ile daha iyi oldugunu dusunuyorum.
Bunun için Jahovic seni önce becermesi gerekmez mi?
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi