Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.635
- 94.773
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim ki bu ilk defa duydum.Hüseyin Eroğlu imiş. Bu arkadaş mı yani tüm futbolu planlayacak kişi? Hadi altyapı olsa sadece tamam ama A takım ile de ilgilenecek dedi bu mudur çok önemli isim?
kim ki bu ilk defa duydum.
Altınordu TD'si 10 sene orada çalıştı alt yapı için doğru isim olabilir ama alt yapının başına getirilmelidir. Futbol aklı A takım için de akıl olacak bir isim olamaz.kim ki bu ilk defa duydum.
bizim camiadan biri zannettim. altınordu eski t.direktörü olan hüseyin eroğlu olabileceği aklımdan bile geçmedi. bunlar bizi ligin altınordusu yapma niyetinde belli ki şampiyonluk,başarı falan hayal dünyalarında bile yok.altinordu da 10 sene tdlik yapmisti
Heo luzumsuz basket subesi er ya da gec kapatilacak. nokta.
Çarşamba günü açıklamalar bu günkü röportaj minvalinde olursa büyük hayal kırıklığı. Ne borçları ödeme için yaptıkları bir çalışma var ne de başka bir şey. Ne zaman yapılabileceği belli olmayan Yatılı spor lisesi ve ilk okulu falan var sadece. Ödenmesi gereken paralara hazır dedi ama nasıl hazır olduğunu söylemedi ne yönetimin ne de kendisinin öyle paraları var. Çarşamba günkü sunumda çıkarlar para koyacak sponsorları ve koyacağı paraları açıklarlar borcu azaltmak için projelerini ve spor lisesi için izinleri aldık derler o zaman ciddiye alınırlar hatta farkla da kazanırlar ama yine bu günkü röportajı gibi olursa hayal kırıklığı.bizim camiadan biri zannettim. altınordu eski t.direktörü olan hüseyin eroğlu olabileceği aklımdan bile geçmedi. bunlar bizi ligin altınordusu yapma niyetinde belli ki şampiyonluk,başarı falan hayal dünyalarında bile yok.
Buna hiç katılmıyorum. Eğer baskette - voleybolda sürdürülebilir bir yapı istiyorsan salon şart + olarak çatı yerine salon yapacağız taahhütlümüzde var.Salon bence de iptal edilmeli. O kadar külfete girmenin alemi yok. Sonuçta basketteki gelirlerin mac hali belli. Hiç 24 saat yaşayan bir tesis olacak demesin kimse, öyle bir şey mümkün değil, attığın taş ürküttüğün kuşa değmeyecek bi yatırım
Basketle voleybolun her tarafı sürdürülebilir olsa ne olur ya, kulübe yükten başka bişey değilBuna hiç katılmıyorum. Eğer baskette - voleybolda sürdürülebilir bir yapı istiyorsan salon şart + olarak çatı yerine salon yapacağız taahhütlümüzde var.
pep den once - mancity'e yaptiklarini takdir edenler coktur. bende dahil. dolayisiyla buyuk kucuk kanimca fark etmez , kalitesi ve beyin caliskanligi bam baska bir hoca. mancity den real madride bilumum takimi buyuk takim calistirip basarili olmus ,yetmemis daha onceden orta sira takimlari tepeye cikarmis. futbol tarihinde onemli esiktir kulupsel bazda villareali alip tepeye cikarmasi. <> villarreal adeta resmen cinderella story gibi mucize basari yapilanmasi yasadi bu hoca onderliginde...Pellegrini bizde 4 sene kalsa , 2 kez çeyrek final oynatır
hastasıyım onun , ve nispeten orta ayar takımlarda basarili olan birisi (avrupa bazında orta sınıf -belkide altında bir takimiz neticede)
erden timura sözlü övgüler dizmiş ama projelerine turt demiş dinlediğim kadarıyla
Bu maya tutmadi galiba. Bugun de Erden Timur kutuplasma olmamali ulke o yuzden bu halde falan dedi.Bir de şu var.
Eşref tarafı muhalif, Dursun tarafı iktidara yakın bir görüntü çiziyor. Bu da oy akışına sebep olur diyordum da muhalif Hayri Bey, Dursun Özbek'in yanında gibi.
Bilmiyorum Adnan da istediğim bakanla istediğim zaman görüşürüm dedi bugün.Bu maya tutmadi galiba. Bugun de Erden Timur kutuplasma olmamali ulke o yuzden bu halde falan dedi.
Yine de Dursun'a asla guven olmaz demek gerekir ha?