Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Kaç kere daha yazacaksın aynı lakırdıyı.?

Prekazi önermiş, Adnan Polatın dilinden düşürmediği Sezgin ya'da klub içinde birileri futbolcunun kaç maç oynadığını araştırmamışlar mı.? Klup Prekazi, menejer ve futbolcuyu iftara mı çağırmış.? Parasal meseleleri halledemedik futbolcuyu alamadık yerine seninle görüşmeye geldikten sonra şu kadar oynamış bunu yapmış demen ve bunu yeni öğreniyor olman saçmalıktır.

Adam geldikten sonra öğrenmedik kaç maç oynadığını, yüzyüze görüşüp sebeplerini detaylı olarak anlamak için çağırdık adamları.

Prekaziye sallamamın sebebi şudur. Menejerlerin dolandırıcılığına rağmen hadi bunu bilmeyebilir, mali konularda anlaşılamamasından dolayı almadık bu adamı. Almadığımız için Galatasaray klübü başkanına çemkiriyor. Doğru mu bu ? Bu kadar çemkirmesi de aklıma başka şüpheler getiriyor.

Nedir yani naapmalıydı Galatasaray klübü. ?

Bu bahsettiğin çemkirmeyi duymadım (radyo'ya çıktı sanırım) ve iç yüzünün sadece futbolcunun alınmaması olduğuna inanmıyorum.

Doğru tartışılır. Sen Adnan Polat'ın söylediklerinden kaçının doğru olduğuna emin olabilirsin.

Yönetimde sorumlu kişi futbolcuyu araştırmalı(kırk maç sallaması) ve Prekazi'yi işin içine sokmamalıydı.

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

ben Adnan Başkanın sözleşme teklif edeceğine eminim ki etmesi de çok doğru olur.Ama böyle bir teknik direktör getiriyosan takımın başına özellikle bu seneki yönetimsel yanlışlıkların tekrar edilmemesi şart.Adam buraya belli bir vizyonla geldi yani kendi futnol mantalitesini getirdi ve ona uygun transferler ve yöneticiler lazım.Kuru kuruya Rijkaard bir işe yaramaz

herhalde rijkaard ofansif orta saha istemiş sadece 3 seçenek varmış ilk tercih misimovic ikinci emana üçüncü ibricic bizde ilk tercihini almışız böyle tahmin ediyorum .

Katılıyorum.Ama Cana ve Pino transfelerinde teknik ekibin isteğiyle yapıldığı konusunda tereddütlerim var.Cana Gerets ve Tugayın tavsiyesi ile yapılmış zaten

vatana laf diyen yok renkdaş haşa ... bazı arkadaşlar tayyip denmesine kızıyor büyük terbiyesizlik diyor nasıl hitap edersin ağzına alırsın diyor. ama Galatasaray kulübü başkanına adnan deyince susuveriyor.. bende diyorumki HANİ GALATASARAY TÜRKİYE'dir LAFINIZ ?

Sadece ben dedim...

Ve Şunu dedim...

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını seversin sevmezsin ama sokak ağzı ile böyle bir platformda hitap edemezsin dedim...:)

Arkadaşımızda Hitabetini düzeltti bu kadar basit...

Uzatmayalım...

Yukarıdaki arkadaş Türkiye'dende ileridir dedi...

Bu alıntılama yaptığın sözümde ona binaen söylendi...:)

Bu bahsettiğin çemkirmeyi duymadım (radyo'ya çıktı sanırım) ve iç yüzünün sadece futbolcunun alınmaması olduğuna inanmıyorum.

Doğru tartışılır. Sen Adnan Polat'ın söylediklerinden kaçının doğru olduğuna emin olabilirsin.

Yönetimde sorumlu kişi futbolcuyu araştırmalı(kırk maç sallaması) ve Prekazi'yi işin içine sokmamalıydı.

Eğer 10 milyon Euro olsaydı alırlardı. Çok büyük terbiyesizlik yaptılar. Adnan Sezgin kendi işi içinde olmadığı için istemedi ve transferi bozdu. Bir daha asla Galatasaray’a yardım etmem.”

Kim ya Prekazi kim yani .. Bu lafları söyleyecek çapı var mı...

Özgür Post Numarası 1073 olan mesaja bir bakarmısın...:)

Ne demek istediğimi anlarsın...

Eğer 10 milyon Euro olsaydı alırlardı. Çok büyük terbiyesizlik yaptılar. Adnan Sezgin kendi işi içinde olmadığı için istemedi ve transferi bozdu. Bir daha asla Galatasaray’a yardım etmem.”

Kim ya Prekazi kim yani .. Bu lafları söyleyecek çapı var mı...

Haklı olsaydı çapı vardı. ama haklı değil :)

Sadece ben dedim...

Ve Şunu dedim...

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını seversin sevmezsin ama sokak ağzı ile böyle bir platformda hitap edemezsin dedim...:)

Uzatmayalım...

Renkdas arkadas gurbetcilerimizden bahsetmek istedi orda haşa kimsenın ülkeyi baska seylerin önüne koyduğu yok :)

Sadece ben dedim...

Ve Şunu dedim...

Uzatmayalım...

Saygı duymak lazım fikirlere,görüşlere. başbakanın sözü benim değil. Hakaret varsa o olmamış.

Prekazi kendi ağzıyla bize terbiyesizlik yapıldı ? Adnan Sezgin telefonlarıma çıkmadı dedi mi ? Bu sözleri duyan var mı ?

Konu nelere geldi abi.

Prekazi kendi ağzıyla bize terbiyesizlik yapıldı ? Adnan Sezgin telefonlarıma çıkmadı dedi mi ? Bu sözleri duyan var mı ?

Radyo sporda söylediği şey; Eğer 10 milyon Euro olsaydı alırlardı. Çok büyük terbiyesizlik yaptılar. Adnan Sezgin kendi işi içinde olmadığı için istemedi ve transferi bozdu. Bir daha asla Galatasaray’a yardım etmem.”

Bir mola verilse konuda iyi olacak galiba azıcık soğuyalım. :D

bu nasil bir yalandir yaaaa

hala siz inanin falan diyorsunuz

guldurmeyin beni

gozunuzu acin

Arkadasim, Gs resmi sitesindeki aciklama Branislav Jovanovic hakkindaydi..

Prekazi'nin getirdigi ve Galatasarayin gorustugu oyuncu Marko Jovanavic.

Umarim simdi neyin dogru ve yalan oldugunu daha iyi anlamisindir.

Geri
Üst Alt