Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Yalnız Adnan Polat, Prekazi olayında hiç Adnan Sezgin'den bahsetmedi. :o

O noktaları bilmiyoruz işte. Örneğin Prekazi para meselesinde orada mıydı ? Herşeyden haberi var mıydı? Bu adam bonservisini almayı direk kabul ediyorsa eğer demekki çok gelmek istiyormuş. Bonservisi elinde adamsın sen menajerlerinin bonservis istemelerine nasıl göz yumuyorsun ? Hayır yahu şu olay için Adnan Polat'a laf atmak kadar saçma bir durum yok. Adam 30 maç için değil para çakallığı için almadık diyor. Gelmiş çakallık yapıyor bizimkiler de dersin veriyor. Nedir yahu Adnan Polat'ın suçu çakallıklarına göz yummamak mı ? Bu mudur terbiyesizlik ?

Bendende sana tavsiyem Fk partizanin RESMI sitesine gir ve 13 numaradaki oyuncunun ismine bak :)

Mustafa bahsedilen adam Branislav Jovanovic. Hala ısrar ediyorsun. Partizan'dan bonservisini alıp geldi zaten. Senin bahsettiğin Marko. Prekazi de maç esnasında Branislav diyor.

Riijkard'ın takımdan memnun ve bahanesinin olmadığını söyledi. Umarım öyledir.

arkadaşlar bırkın Prekazi işini artık ne olmuşsa olmuş.Siz asıl başkanımıza yapılan terbiyesizlikleri görmezden geliyorsunuz.Asıl sorun F.Altaylı , H.Uluç ve A.Çakar.Adamlar resmen G.S başkanına meydan okudu ve başkanımız arslanlar gibi çıktı cevabını verdi.Hatta G.Onay reklama girdi mecburen.Çünkü başkan daha da anlatacaktı hatta reklam dönüşü kapatalım bu konuyu dediler.Kapattılar ama Adnan Başkan her türlü cevabını verdi.Dahası onların tehtit etmeye çalıştıkları konuyu açıkça orda dile getirdi.Siz hala Jovanoviçin peşine düşmüşsünüz

taraftarlarimizin sergiledigi cocukca davranislar futbol takimimizinda icinde bulundugu durumu gosteriyor.. ne zaman butun camia tekrar kenetlenip inanirsak basarilar gelir.. yoksa tribunde taraftar, sahada futbolcular, teknik heyet ve yonetim kendi kafasina gore hareket ederse ne yazikki bu senede husran olur.. atalim su olu topragini uzerimizden.. yeter yahu..

Tünelden çıktık ve koşma zamanı. İki sene sonra çok daha farklı boyutta mali ve idari yapının içinde olduğunu görülecek. Birden fazla adayının olması iyi işler yapılıyor ki iştah kabartıyor demektir. Şimdiden 2-3 tane aday ismi duyuyorum.

Bence burası da çok önemli bir konu rekabet olunca geçte olsa başarılar gelir.

Haklısınız. Adamlar sözde Galatasaraylılar. Çok zarar veriyorlar kulübe ve itibarına.

İçimizde beslediğimiz bu kadar G.Saray düşmanı varken bizim şampiyon olmamız çok daha zorlu oluyor.Ve hata bizde ki biz bu adamların gazına gelip takımımızı yerden yere vuruyoruz.

Orada da çok güzel bir cevap verdi Başkanımız.Beşiktaş deseydi fener medyası yok efendim Adnan Polat feneri rakibi olarak görmüyor diye fenere gaz verrdi.Beşiktaş zaten şimdi gündemde.

Zaten artik isimiz gucumus kalmadi (yani avrupa'dan elendikten sonra) Fenerle ugrasmakmi oldu... Yillardir hep boyle oluyor. Basari Fenerle rekabet etmekmi yoksa artik yeni hedeflere ulasmak mi?

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

ok sana bir soru

menejersin biri sana boyle bir soru soruyor

sen bu soruya ne cevap verirsin

ben soylim, amacim olaydan siyrilmaksa, derimki, TD ile arasi iyi degil hic anlasamiyorlar ama lazim oldugu icin atamiyorlar takimdan.

tatmin oldunmu?

ama hala anlamayin siz

banane jovanovic denen adamdan, proses rezil proses.

kalibimi basarim misimovic olmasa jovanovic bizdeydi:)

Serdar normalde senin eleştirilerini anlarım ama şu konuda hakikaten çok ama çok yanlışsın.

1. Biz Prekazi'nin önerisi ve Rijkaard'ın onayı ile bonservisi sözde elinde olan oyuncuyu bazı haklı çekincelerimizle beraber görüşmeye çağırıyoruz.

2. Soruyoruz çekincemiz şu, ne diyorsunuz?

3. Gelen cevapla tam tatmin olmadığımız için muhtemelen önceden yaptığımız planla, diyoruz ki siz bonservis niteliğindeki menajerlik ücreti için 1m istiyorsunuz (bundan da rahatsızız zaten aslında biraz ama Prekazi'nin de hatrı var ve ona güveniyoruz), biz bu oyuncuyu 1 sene kiralayalım, kiralama ücreti olarak 300.000 verelim, sonra beğenip almak istersek 1m daha verelim, toplam 1.3 milyona halledelim. Ki bence bu teklifi yapma sebebimiz de Prekazi'nin referansına güvendiğimiz için oyuncuyu denemek ve ona bir şans vermek.

4. Adamlar karşı teklif olarak 500.000 + 1m diyorlar, biz de zaten bonservisi sözde elinde olan oyuncuya para vermek konusundan rahatsız olduğumuz için üstüne bir de aşırı fiyat talep edince olmaz diyoruz.

5. Ayrıca Misimovic ile ne alakası var? Onun yedekleri hazırdı diyor Polat, ikisi farklı mevki oyuncuları, seviyeleri de farklı. Maliyetleri de farklı.

Zaten artik isimiz gucumus kalmadi (yani avrupa'dan elendikten sonra) Fenerle ugrasmakmi oldu... Yillardir hep boyle oluyor. Basari Fenerle rekabet etmekmi yoksa artik yeni hedeflere ulasmak mi?

Kendi göbeğimizi kesmemiz lazım artık. Rakibimiz olmamalı.

Bu gibi platformlarda biz G.S taraftarının asıl tartışma konusu f5 li spor medyasına karşı çözümler üretmek olmalı.Geçen sene kaçan şampiyonluktaki en büyük sebeplerden birisidir bu f5 medyası.Ama biz hala kalkmış nelerden bahsediyoru<.

Ben gördümki medya çoğu konuda bizi yanıltmış ve yalan yanlış bilgiler vermiş.Çoğu konuyu saptırmış.Adnan Polat'ın samimiyetine inanıyorum.Bazı konular bildiğimizin çok aksine gelişmiş meğer.Medyaya inanmamak gerektiğini anladım.Bizi yıpratmaktan başka bir işe yaramazlar...

Şimdi destek zamanıdır...

Programin tekrarini izliyebilirmiyim biryerden acaba ?

Ben gördümki medya çoğu konuda bizi yanıltmış ve yalan yanlış bilgiler vermiş.Çoğu konuyu saptırmış.Adnan Polat'ın samimiyetine inanıyorum.Bazı konular bildiğimizin çok aksine gelişmiş meğer.Medyaya inanmamak gerektiğini anladım.Bizi yıpratmaktan başka bir işe yaramazlar...
Fener medyası diyoruz hem inanıyoruz nabarsın işte:o

Kendi göbeğimizi kesmemiz lazım artık. Rakibimiz olmamalı.

Bencede. Ve ne yazikki surekli basarisiz olduktan sonra Fener maclari (Fener icinde Gs maclari ) bir ilac gibidir.. Ama ben buna daha cok 'kendimizi kandirmak' amacli oldugunu dusunuyorum.

Fenerbahce maclari her sene oynanir, yenersin veya yenilirsin.. Artik 'aliskanlik' oldu. Tabiki dunya derbisi, ama bence birazda gercekci olmaliyiz. Galatasaray'in tek hedefi Fenerbahceyle rekabet etmekse, vay halimize.. :)

Altaylı, Uluç, Çakar konusu çok çirkindi. Ama bu adamlardan bu komployu, iftarayı, çamuru duymak tabiki hiçbir Galatasaraylıyı şaşırtmadı. Bu adamları lütfen dinleyip neredeyse aynı cümlelerle Rijkaard 'a saydırmayalım. Çok kansız adamlar bu tip herifler. Rıdvan 'ı da sevmem ama melek kalır bunların yanında.

Başarı için en büyük rakibimiz fener değil mi yıllardır?Üstelik fener ile uğraşmak diye bişey yok ki burada.Fener medyası bizimle yıllardır uğraşıyor.

en güzel sözleri.beşiktaş hakkında oldu.adeta küçümsedi beşiktaşı.fenerbahçenin en büyük rakibimiz oldugunu tekrarladı.

aziz yıldırımla planları var ortak hareket edip 2 büyükle devam edip yönetecekler futbolu.......

Yüzeysel, çelişkili ve bazı soruları geçiştirerek cevaplar verdi. Kaçırmış olabilirim ama Yiğit Şardan ile ilgili hiç soru duymadım. Bu konuda yayından önce konuşmuş olabileceklerini düşünmeden edemedim.

Altaylı, Uluç, Çakar konusu çok çirkindi. Ama bu adamlardan bu komployu, iftarayı, çamuru duymak tabiki hiçbir Galatasaraylıyı şaşırtmadı. Bu adamları lütfen dinleyip neredeyse aynı cümlelerle Rijkaard 'a saydırmayalım. Çok kansız adamlar bu tip herifler. Rıdvan 'ı da sevmem ama melek kalır bunların yanında.

Hiçbirinin bitarafı yemedi canlı yayına bağlanmaya....

Adnan Polat başkan olduğu zaman kimse olmak istemiyordu .. Adnan öztürk hatırlıyorum o zaman istemiyordu klüp düzelmeye başladığında adaylar geldi ''karga'' gibi üşüştüler GALATASARAY eskiden petre bratu inamoto lukunku'ları alıyordu Adnan Polat getirdi takımı bu seviyeye ben çok samimi buldum Adnan Polat'ın cevaplarını içim rahatladı .. ve Baros gibi geleceği olan scouting ekibimizle çalışmaları başlattık devre arasında 20 yaşlarında bir genç oyuncu alıcaz demeside sevindirdi umarım alınır ..

Geri
Üst Alt