Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Keita gitmemeliydi diyorsunuzda.Birincisi kewell taa avusturalyadan elano brezilyadan zamanında geliyorda Keita neden fildişinden zamanında gelemiyor? İkincisi zaten Rijkaard istememiş kadroda son zamanlardada biraz sapıtmıştı artık.Maçlarda abuk sabuk şeyler yapıyordu.Ardadan topu aldı frikik kullanıcam diye bunu hiç unutmuyorum.Çok sinir olmuştum.Artık savunmayın şu adamı 1 yıl daha kalsaydı zaten lincoln gibi ucuz bir rakama giderdi.Birde bu adamın zaten hedefi yokmuş ki katara gitti artık bunu anlayın...

Keitayi neden aldiniz peki o zaman, sanki Keitanin boyle bir futbolcu oldugunu bilmiyorlardida aldilar, Lincolnden hic mi ogrenmediler

tabi sende haklısın..şampiyon olamıyorsak tüm futbolcular son günü beklemeden gidebilirler..Artık o kadar saçmalamaya başladınız ki sırf Adnan Polat ve yönetime sallamak için..Ama çok komik durumlara düşüyorsunuz farkında değilsiniz..

Adam kadroda yoksa tabi gider saçmalayan sensin! Adnan Polat ve yönetimi başarılı mı? DEĞİL! Bu halde değilse canımızın istediği gibi eleştiririz saygı sınırları çerçevesinde. Takım şampiyon olamıyor 2 yıldır Avrupa havası alıp geliyoruz bol bol yönetim başarılı yani! İlginç.

Keita gitmemeliydi diyorsunuzda.Birincisi kewell taa avusturalyadan elano brezilyadan zamanında geliyorda Keita neden fildişinden zamanında gelemiyor? İkincisi zaten Rijkaard istememiş kadroda son zamanlardada biraz sapıtmıştı artık.Maçlarda abuk sabuk şeyler yapıyordu.Ardadan topu aldı frikik kullanıcam diye bunu hiç unutmuyorum.Çok sinir olmuştum.Artık savunmayın şu adamı 1 yıl daha kalsaydı zaten lincoln gibi ucuz bir rakama giderdi.Birde bu adamın zaten hedefi yokmuş ki katara gitti artık bunu anlayın...

Katiliyorum

Mac icinde karakterini belli ediyordu zaten. Fener derbisinde gereksiz yere 10 kisi biraktiktan sonra bende 'gicik' olmaya baslamistim

Keitayi neden aldiniz peki o zaman, sanki Keitanin boyle bir futbolcu oldugunu bilmiyorlardida aldilar, Lincolnden hic mi ogrenmediler

Hataları tekrarlamak daha büyük hatadır ama bu hatanın en erken yerinden dönmek de en doğrusudur. Keita bir sene oynadı, bize ne olursa olsun katkı yaptı mı ? Evet. Aldığımız paradan fazlasınada sattık mı ? Evet. O zaman sorun yok ortada.

Adam kadroda yoksa tabi gider saçmalayan sensin! Adnan Polat ve yönetimi başarılı mı? DEĞİL! Bu halde değilse canımızın istediği gibi eleştiririz saygı sınırları çerçevesinde. Takım şampiyon olamıyor 2 yıldır Avrupa havası alıp geliyoruz bol bol yönetim başarılı yani! İlginç.

Sen sadece sportif olarak bakıyorsun yani yüzeysel, o zaman haklısın

Hataları tekrarlamak daha büyük hatadır ama bu hatanın en erken yerinden dönmek de en doğrusudur. Keita bir sene oynadı, bize ne olursa olsun katkı yaptı mı ? Evet. Aldığımız paradan fazlasınada sattık mı ? Evet. O zaman sorun yok ortada.

Şampiyon olsaydık gitmeyecekti ama bide o var.

Adnan polat yönetimi BAŞARILI! Adam bas bas bağırıyor sportif başarı ekonomik başarı sağlandıktan sonra gelecek diye.Ben bir kupa almayı her sene çeyrek final 2. tur maçlarından elenmeye tercih ederim...

adanan polat yönetimi başarılı mı dersen allah çarpar adamı. sportif olarak başarılı mı diyeceksin o zmn tamam. mali ve idari açıdan laf söyleyemezsin

Bu konuları adamı birebir tanımadan anlamak çok kolay olmayabiliyor. Bu şekilde açık vukuatları yoksa oyuncunun birebir heryere yansıyan o zaman bilirsin belki ama ya yoksa? Ayrıca belki adam Türkiye'yi hafife aldı ve Katar gibi zannetti (ki oraya gittiğine göre bize gelirken de düşüncesi aynı olabilir) Bunun için Lyon'da uyduğu disiplini burada sallamadı, zaten baktı ki taraftar seviyor, oyunda zaman zaman fark yaratıyor, salladı bazı şeyleri. Rijkaard'la da bunun için anlaşamadı. Mümkün yani bunlar. Real Madrid, Barcelona bile oyuncu alıp disiplinsizlik sebebi ile yollayabiliyor.

Herkes Adnan Polat'ın masallarına inanmış sanırım. Herkes bir anda Adnan Polat'ı savunmaya başladı. Vay canına !

Hocam bu memleketin insanı böyle balık hafızalı. Politikacılar çok seviyorlar bu özelliğini milletimizin at kurusıkıyı 1 ay sonra hatırlayan yok. Adnan Polat ve yönetim hakkında 10 gün önce ne şekilde düşünüyorduk, bugün nasıl? Misimoviç geldi diye aklandı adeta yönetim hayret ettim.

Adam kadroda olmadığı kesinleşince mi gitti acaba? Ayrıca adama "kadroda yoksun ama Ankara'ya geleceksin" dedilerse kalmak zorunda.

Hocam bu memleketin insanı böyle balık hafızalı. Politikacılar çok seviyorlar bu özelliğini milletimizin at kurusıkıyı 1 ay sonra hatırlayan yok. Adnan Polat ve yönetim hakkında 10 gün önce ne şekilde düşünüyorduk, bugün nasıl? Misimoviç geldi diye aklandı adeta yönetim hayret ettim.

Aynen.

Geri
Üst Alt