Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Başkan D.Kupasında futbolcu izliyorduk en son.

Şimdi Trt 3'ten özetlere başladık herhalde

Ne umutlarla başkan olmanı bekledik. Bu mu olacaktı yani. Yapımı için uğraştığın stadda sana istifa diyecekler...

Adnan Sezgin kardeşine kıyak geçmek için koca takımı ne hale getirdin yazıklar olsun. Gerets, Kalli, Skibbe, B.Korkmaz, Rijkaard... Ama bu sefer işin kolay değil çünkü Rijkaard ile sende gideceksin öyle yağma yok. Ya adam gibi sözünün eri ol ya da kendin de git kovduğun antrenörle birlikte.

sana güvendik adnan öztürk'ü şerefsiz yaptık.

polat'a dokundurtmayız dedik , taraftarın sevdiği başkan diye yerini kaybetmedin.

iyi kafaladın bizi helal olsun.

is bilmedigini ogrenmistik ama korkak oldugunu bilmiyorduk

cikip konussana mactan sonra

desene hadi 1 saat sonrada olur 1 hafta sonrada desene

niye zavalli helvaciyi atiyorsun basinin onune:(

Bizi polıtıkacılar gıbı kandırmayı bırak başkanım bız sana ne kotuluk ettıkde bu ezıyetı cektırıyosun anlatma bana 2012 fılan yemısım 2012 bankasyada ızleyecez nerdeyse Galatasarayımızı köy takımı yaptın başkanım sılkelen kendıne gelmezsen kötü şeyler olacak hem senın hem bızım için.

abdurrahim albayrak ve haldun üstünel gibi samimi ve net adamlar lazım bize.

Kendi ego tatminlerini GALATASARAY üzerinden yapacak tipler değil.

Özhan Canaydını soğukluğu yüzünden sevmezdim ama büyük insanmış,büyük GALATASARAYlıymış.

Adnan polat benim için bitmiştir.Artık kendisine zerre kadar güvenmiyorum.

Eğer adnan polat gerçekten Galatasarayı düşünseydi Kulüp bu kadar yıpranmış bir haldeyken ; bu yıpranmada kendisinden ve yönetiminden kaynaklanıyorken istifa etmesi gerekirdi. Eğer istifa etmiyorsa Kendi çıkarını düşünüyor demektir.

Bizi kandırdın başkan mutlu musun şimdi?

adnan sezgin diye diye hem kendinin hem bizim başımızı yedin. Al şimdi adnan sezgin mübarek olsun sana. Şirket birleşmesi dedin stad dedin herşey güzel olacak dedin bu muydu yani? Şu foruma bile girmeye korkar oldum artık acaba ne gudubet uğursuz birşey geldi gene şu takımın başına diyerek. Zaten çalışan 3 - 5 adam vardı yönetiminde onları da kaçırdın geriye kim kaldı? Ne kaldı?

Attın mı mangalda kül bırakmıyorsun ee ne oldu şimdi? O stada hangi yüzle gireceksin? Bizler hangi hevesle şevkle gireceğiz? Çok teşekkürler başkan mesut bahtiyar ettin bizleri daha 2. haftadan.

Son bir ricam var senden stadın adını da adnan sezgin stadı yap tam olsun...

Her gelen başkan kendi TD 'siyle gelmeli. Adnan Polat başkan oldu mu, baktı geldiğinde Skibbe başarılı ben onunla devam edeceğim diyecek 2 yıl daha Skibbe kalacak takımda. Beğenmedi mi diyecek ki sezon sonu görüşelim, teşekkür edip Rijkaard 'ı getirecek sezon sonu 2 yıl onla devam.

İstikrar, alt yapıya yatırım ve geleceği düşünürek transfer yapmak ve en sonunda takım kurmak en kolay böyle yapılır. Her sene TD değiştirmek ile kısa süreli başarılar yaşanır, takımın yıllarca oynayacağı iskeleti kurulamaz.

sizi aziz yıldırım kadar çok seviyorum adnan polat,adnan sezgin ve mösyö helva

Yönetim bunu sakın UNUTMA !!!!

HERKES GİDER BİZ KALIRIZ,BİZ GALATASARAYLIYIZ !!!!!

Galatasaray AŞKI başarılarda ortaya çıkmaz ! Başarız olduğumuz zaman ZİRVE YAPAR ! O YÜZDEN;

En Kötü Gün Bugün'se Bugün'de GALATASARAY ....!!!

Liseliler göreve alaylılar göreve Kulubümüz elden gidiyor imza toplayın indirin Polat'ı kulubün geleceği için yapın lütfen

dostum neyin peşindesin

niye gizli kapaklı işler yapıyosun

rijkaardın istediği yerlere transferler yapsan başarısız da olsak

şimdi taraftar seni bu kadar suçlamayacaktı

nedeninin neden açıklamazsın birader

NEDEN TRANSFER YAPAMIYOSUN ?

çık dürüstçe deki "bu kulüp batmış ağalar, borçlar bildiğiniz gibi değil, uçan kuşa borcumuz var , transfer yapamayacağız, hatta elimideki para eden adamları satacağız"

lig şampiyonu olup yaklaşık 30 milyon euro gibi paralar kazanabilecekken vasat bir kadro kurup zar atmak niye ?

şu kısa zamanda elde ettiğin sponsor gelirlerini nereye harcadın şunun bi hesabını ver taraftarına

bi çıkarsın 5 kişiyle anlaştık

sonra 3. transfer kewell haberiniz yok mu diye dalga geçersin

şimdi de 1-2 oyuncu transfer edeceğize düştü iş

1-2 ne aga böyle bilinmezlik olur mu ? 1 mi 2 mi?

heralde en son "bibuçuk iskender söyledik 1 saate kalmaz geliyo" dersin

taraftarın gözünde güvenini kabettin benden söylemesi

20.45 adnan ken 2012 adnan oldu namın...

umarım 2012ye kadar kalamazsın o koltukta da bu aldığın önlemlerin(!) hayrını başkaları görür

dostum neyin peşindesin

niye gizli kapaklı işler yapıyosun

rijkaardın istediği yerlere transferler yapsan başarısız da olsak

şimdi taraftar seni bu kadar suçlamayacaktı

nedeninin neden açıklamazsın birader

NEDEN TRANSFER YAPAMIYOSUN ?

çık dürüstçe deki "bu kulüp batmış ağalar, borçlar bildiğiniz gibi değil, uçan kuşa borcumuz var , transfer yapamayacağız, hatta elimideki para eden adamları satacağız"

lig şampiyonu olup yaklaşık 30 milyon euro gibi paralar kazanabilecekken vasat bir kadro kurup zar atmak niye ?

şu kısa zamanda elde ettiğin sponsor gelirlerini nereye harcadın şunun bi hesabını ver taraftarına

bi çıkarsın 5 kişiyle anlaştık

sonra 3. transfer kewell haberiniz yok mu diye dalga geçersin

şimdi de 1-2 oyuncu transfer edeceğize düştü iş

1-2 ne aga böyle bilinmezlik olur mu ? 1 mi 2 mi?

heralde en son "bibuçuk iskender söyledik 1 saate kalmaz geliyo" dersin

taraftarın gözünde güvenini kabettin benden söylemesi

20.45 adnan ken 2012 adnan oldu namın...

umarım 2012ye kadar kalamazsın o koltukta da bu aldığın önlemlerin(!) hayrını başkaları görür

+

Hangi Adnan? 2012 adnan diye hatırlanacak başkanımız unutulmayacak bir lakap aldı kendine

Geri
Üst Alt