Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Önce Rijkaard gitsin. Bir kaç hafta sonra olağanüstü kongre ile yönetim gitsin. Sezon sonunda da ruhsuz futbolcular gitsin. Ondan sonra herşeye sıfırdan başlayalım..

Bu kadar basit....Sedece ruhsuz değil bu takımda oynayacak düzeyde olmayan kim varsa gönderilsin..

Adnan Polat'ı çok severdim ama bu transfer döneminden söyledikleri beni soğuttu..Hala daha devam ediyor Yok scout mış yok bilmem neymiş..Yok ışığı görmüş..Hep aynı laflar..Sadece günü kurtarma peşinde..Eminimki transfer döneminde paramız yok gençler ile devam edicez..Bu sezon yapılanma içerisindeyiz.Fazla para harcamayız deseydi..Bu taraftar hiç eleştirmezdi..İstifa sesleri çıkmazdı..

Feldkamp, Rijkaard, Gerets, Skibbe bu isimleri sen yedin başkan. Hiç kıvırmayalım. Bu 4 tane iyi teknik adamı sen ve Servet-Barış-Hakan, sonradan gelen Mustafa yedi. Tabi seninde o oyuncular üzerinde ki etkin yedi. Artık hiç bir bahane bulmadan istifanı ver. Ha belki son bir şansın şöyle olabilir, Servet-Barış-Hakan-Mustafa derhal kadro dışı bırakılır devre arası yollanır, yerlerine Türkiye'nin mevkisinde en kaliteli adamları Ceyhun-Selçuk-Nuri gibi alırsın. Başka seçenek yok.

Daha kaç adam harcayacaksın Polat? Hep mi hoca suçlu? Hiç mi topçuna bakmıyorsun yahu? Tez zamanda istifa etmen dileğiyle.

Her gelen başkan kendi TD 'siyle gelmeli. Adnan Polat başkan oldu mu, baktı geldiğinde Skibbe başarılı ben onunla devam edeceğim diyecek 2 yıl daha Skibbe kalacak takımda. Beğenmedi mi diyecek ki sezon sonu görüşelim, teşekkür edip Rijkaard 'ı getirecek sezon sonu 2 yıl onla devam.

İstikrar, alt yapıya yatırım ve geleceği düşünürek transfer yapmak ve en sonunda takım kurmak en kolay böyle yapılır. Her sene TD değiştirmek ile kısa süreli başarılar yaşanır, takımın yıllarca oynayacağı iskeleti kurulamaz.

Bu 45 gün önceki

Hangi teknik direktörle 2 sene çalışacak kadar başarılı oldun? O gelen teknik direktörler geldikleri takımların faydalı adamlarıyken bizde niye hepsi harcandı? Bizden gittikten sonra niye tekrar hepsi çıkışa geçti? Bunları ekürin Sezgin ile iyi düşün Başkan. Sorun her gelen teknik direktörde mi yoksa onuruyla gelip onuruyla istifa etmesi gereken yönetimde mi?

Bu da 60 gün önceki yorumum. Ntv 'ye çıkıp 2 yalan söyleyerek bu taraftarın bir kısmının gözünü 2 ay süreyle boyadın başkan. Rijkaard gidecekse önden sen çık o kapıdan.

Bizi üzüyorsun ya... Sana yakismadi Baskan.

Adnan Polat' ı çok severdim , İnanın son kongrede kazanması için dua ettim ama bu sezon itibarıyla kendisine zerre kadar sevgim , saygım kalmadı. Çünkü kendisinde çok yanlış bir alışkanlık oluşmuş o da taraftarı saf yerine koyuyor açık açık . Diyor ki ben göreve geldğimde kimseye sportif başarı sözü vermedim . Ne kadar vahim ne kadar çapsız bir açıklama siz düşünün . O zaman gideydin Erzurumspor' a başkan olaydın , orada kimse senden başarı beklemezdi , ne ala yan gelir yatardın. Valla Rijkaard gerçekten çok olgun , çok seviyeli adammış , resmen kariyeri ile oynandı . Sarp , Cana , BArış , Servet ile dünya devi yaratma masalına ortak oldu . Kim gelirse gelsin bu yönetim anlayışı ile Avrupa' da gidilebilecek son nokta Edirne olur kanımca . Galatasaray'ın hayrı için Adnan Polat istifaaa

pino gibi adamı galatasaray a transfer eden adamı hala klüpte tutuyorsan kesinlikle bir çıkarının olması lazım

klubu kendinin yonettiginden supheliyim artik.. bir insan bu kadar kendi ayagina kursun sIkmaz.. yazik..

Nerde bu duayen denen adamlar,nerede bu camianın ağır topları denen adamlar hepinize yazıklar olsun..Derhal imzalar toplanıp erken seçime gidilmelidir....Demokrasidir ,zartttur,zurttur bir kenarıya bırakılıp,Galatasaray camiası bir dönemliğinede olsa herkesin üzerinde birleştiği bir yönetim oluşturmalıdır..

Bunu zamanında borç batağında yapmalıydı Galatasaray camiası ama bazı çıkarlar,kıskançlıklar olduğu için yapamadılar.Çünkü Galatasaray kimsenin umurunda değil...

Ondan sonrada tarihi revizyon..Bu kadar basit..

Adnan Polat çok sevdiğin dostun aziz yıldırım asbaşkan arıyormuş....

Tek diyeceğim yazıklar olsun.

Şimdi yolla Rıjkaard ı ki biraz daha o koltukta otur,az zaman kazan.

Ama olmaz o göndermez,gönderir ama o istediği için değil yönetim kurulundaki diğer yöneticiler baskı yaptığı için gönderir,asla onun payı olmaz bu işte.Olur mu? O sonuna kadar arkasındadır(!) nasıl olsa 2 hafta önce çıkıp akladı kendini,melek gibi insan harika bir başkan (!)

Beni bu hayatta yanıltan birkaç insanda biri oldun.

Hiç yakışmadın o koltuğa,camiayı senmi yönetiyorsun medyamı anlamadım gerçekten.

Yazıklar olsun.

Tv'ye çıkıp yarım saat konuşması yeter

Yeni projeler var...

Trt'ye Stadyum'a cikip konusur yakinda, hersey düzelir.

Gittiğin gün çok mutlu olacağım.

hic kimsseden bu kadar nefret etmemistim bu camiada

2 senedir her hareketinle beni hakli cikardigin icin tesekkurler

Vallaha billaha şu sezon başında yaptığı sözde yapılanmayı aziz yapmazdı. Takımın en etkili ikinci oyuncusunu (Keita) çirkef vesaire bahanelerine uydurup satmak.Pino,Serdar,Ali gibi beşinci sınıf oyuncularla doldurmak.Formayı hakeden adamlardan Kewell ile çingene pazarlığı yapmak. Rijkaard'ın arkasındayız diyip, gönderilmesi istediği adamları göndermemek.Takımdaki yerli apaçi mafyasını temizlememek.Söz verip formayı haketmeyenler gidecek denmesine rağmen onları göndermememk.Ortaya Adnan Sezgin'i atıp geri çekilmek. Bir stadyum projesinin arkasına saklanıp takdir beklemek.Basın dört bir yandan saldırırken kedi gibi pusmak.Hakemler haftalardır takımı doğrarken çıkıp kükreyememek.Galatasaray tarihinin en aciz dönemini yaşattın başkanım tebrikler.

şu klübe sportif açıdan verdiğin zararı fenerli biri vermezdi..

1 seneye önceye kadar çok severdim.

6 aydır sportif açıdan yaptığı her hareket yanlış. Haldun Üstünel ile başladı, Keita'yı sattı, transferlerde rezalet devam etti.

153751870a.jpg

Geri
Üst Alt