Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Onurunla istifa etmezsen bu durumlara düşersin.Gercekten cok aciz durumlara düştü.Hele dün egemen bağış ın karşısındaki duruşu cok kötüydü.Galatasaray başkanı hiçbir zaman başı eğik gezmez.

Bayraktar konuşmasında özetle şunları söyledi:

Sevgili Galatasaraylılar. Galatasaray yömetimi Ali Sami Yen'le ilgili kiracılık yükümlülüklerini bile yerine getiremezken bize geldi. Hem Ali Sami Yen'de hem de burada yükümlülüklerini yerine getiremedi. Özhan Canaydın'ın karşımıza gelip naif ve sessizce duruşu dün gibi aklımda. Fenerbahçe'ye de Ateşehir'de kapalı spor salonu yapıyoruz..,"

diyen bir adamı yuhlayan taraftarını stada sokmayacakmış

Galatasarayı sen koruyamadın bırak taraftarın korusun

En güzel gecemizde siyasi propagandayı başlatan malesef bizim taraftar oldu beni rahatsız eden bu.Sadece ismi okunduğunda bile siyasi propagandaya giriyorsa algılayış biçimimiz çok farklı o zaman.Kimse kimseyi o gece birilerine zorla alkışlatmaya çalışmadı.Kimse çıkıpta bize stat yaptı diye oyunuzu ona verinde demedi.Alkışlamak istemiyorsan yuhalamanın ne gereği var?Sinan erdemdedemi parti propagandası yaptılar diye yuhalandılar?

Evet o gece bunları yapanlar Galatasaraylı değiller.Çünkü bu siyasi propagandayı başlatanlar Galatasarayın değil kendi menfaatlarinin doğrultusunda bunu yaptılar.O gece Galatasarayımıza zarar verdiler.Benim gözümde bunlar Galatasaraylı olamaz.

Yuhalama suç değil diye düğün gecemizin aynı fikirde olmadığım kişiler tarafından zehir edilmesi haksızlıktır.

Saygılar..

Aynen katılıyorum.

Sen ki Toki başkanına bile cevap veremeyen aciz Adnan Polat, kimin Galatasaray'lı olup olmadığına karar verebileceğini nereden çıkardın? Bkz. "Bunlar Galatasaray'lı değildir, stada almayacağız."

cok ama cok beceriksiz bir insansin yahu

oyle boyle degilllllll

İs ve ticari yonden bu adamın iktidar ile ters dusmemesi gerektigini anlıyorum adamın

ama Galatasaray gibi bir kurumun başında olduğunu unutmadan demecler vermesi gerekiyo.

Yoksa böyle komik durumlara düşeceğini anlamıştır umraım...

Sana söylediklerimizi duvara söylesek; duvar bile utanır, sen daha anlamazsın bile...

Ulan bu olaylar bundan 1 sene önce falan yaşansaydı, Adnan Polat için çoğumuz; "padişahım çok yaşa" diyecektik. Böyle bir problemimiz daha var. Hem de ciddi bir problem.

Baskanlik senin neyine, git milletvekili ol.

Adnan Polat (d. 1953, Aşkale, Erzurum), İş adamı, yönetici ve Galatasaray Spor Kulübü başkanı.[1] Polat Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum ’da doğdu. 1971 yılında Işık Lisesi ’nden, 1976 yılında da Amerika Birleşik Devletleri'nin New York Long Island Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Polat Holding’e bağlı Polat İnşaat Anonim Şirketi’nin şantiyelerinde çalışma hayatına başlayan Polat, 1981 yılından itibaren Polat Holding’in Sanayi Grubu’nun yönetimini üstlendi. Polat, bu süre içinde Sanayi Grubu’nu uluslararası boyuta getirdi. 1992-1996 yıllarında 4 yıl süre ile Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yapan Adnan Polat, 7 Mart 1997 yılında Tayland Fahri Konsolosluk görevini üstendi. Adnan Polat, 1999 yılında CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı oldu fakat seçilemedi. İki yıl sonra SERKAP (Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Birliği) Başkanlığı’na getirilen Adnan Polat, 2002 yılında da Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı seçilmiştir.[2]

Mart 2006 tarihinden, adaylığını koyup kazandığı Mart 2008 tarihine kadar Özhan Canaydın dönemi Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş olan Adnan Polat, 2008 yılı Mart ayında yapılan Başkanlık seçimini, tarihi bir oy sayısı ile kazanarak Galatasaray Spor Kulübü 'nün 33. Başkanı olmuştur.[3] Evli ve iki çocuk babası olan Adnan Polat, TÜSİAD, İKV ve İTO üyesidir. [4] Adnan Polat'ın ayrıca, İtalya Cumhurbaşkanı tarafından topluma ve cemiyete hizmet eden isimlere verilen İtalya Devlet Nişanı bulunmaktadır.[5] Adnan Polat, 27 Mart 2010 yılında Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan Galatasaray Spor Kulübü Seçim Genel Kurul Toplantısı sonucunda toplam 5.234 oy sayısının 2.944'ünü alarak diğer başkan adayı Adnan Öztürk'ün önünde seçimi kazanmış ve Galatasaray Spor Kulübü'ne tekrar başkan seçilmiştir.[6]
yazılan yorumları okuyorum yazık diyorum susayım diyorum ama olmuyor adamı diri diri mezara koymadığınız kaldı adnan polat 90 senesinden beri galatasaray yönetiminde yani 21 senedir daha yaşı 21 olmamış insanlar bile atıp tutuyor alın size adnan polatın 57 yıllık hayatı üstte okuyun şimdi bana atıp tutanlar olabilir ben kimsenin avukatı felan değilim bende memnun değilim olanlardan ama birazda mantıklı düşünmek gerekir 22 senelik verilen emekler iki senede heba olamaz adnan başkan bu klübe iyi veya kötü hizmet etmeye çalışmıştır ve eminimki sizdende kötü durumdadır şuanda

millet kombine almış maça almayacakmış.Galatasaray'ın sahibi sen misin?insanlar para vermiş bu takıma katkı olsun destek olsun diye.

Son günleri,ayları ve son başkanlık dönemi. Hakan şükür ne kadar çok haklıymış, Bülent Korkmaz, Hasan Şaş. Bunlara kulak verin. Esas Galatasaraylı bunlar. Yazıklar olsun ya. Ne değerleri harcadılar, daha da harcarlar. Madem stadı Recep yaptı her maç A.Polat'ı maçta ıslık ve yuhalama protestosuna devam edilmeli. Yönetimin büyükleri olaya el atmalı. Gerçekten utanıyorum ya.

Konu basliginin ilk mesajlarina/sayfalarina söyle bir göz attim, "Vay be!" dedim.

[video=youtube;kNVF1IzSE64]https://www.youtube.com/watch?v=kNVF1IzSE64&feature=related[/video]

Hepsini tespit ettim baskanim, tek tek kameralardan incelemene gerek yok. 300- 500 + 40.000 Galatasarayliyi bir daha alma o stada. Sözünün eri ol, sakin bu maca gidenleri bir daha alma, hicbirini. Sayin Basbakanla stadinizda oturur tavla oynarsiniz artik bas basa, zaten bu takim baska türlü de cekilmiyor.

Sabredin gidecek İnan kıraç kırdı kalemini yakındır istifası.

Az önce televizyonda ömer çavuşoğlunu gördüm.Bir zamanlar galatasaray formasını falan yırtmıştı da kıyametler kopmuştu.Şimdi ise devlet bakanlarından kendini yazar sanan insancıklara kadar şerefsizler,ahlaksızlar,terbiyesizler v.s. gibi bir çok lafı yedik.Yedik diyorum bazıları galatasaray taraftarını tenzih etti bazıları etmedi.Ve en acısı bir iki cılız serzeniş hariç bir allahın kulu da çıkıp tepki göstermedi..

yeter adnan polat git artık...

Geri
Üst Alt