Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Çok şükür gitti

Baskan icin aci bir ayrilik oldu belki de bunca emege degmezmis diyordur bilemiyorum ama su var ki 2-3 yilda beyazlayan saclarinda verdigi her emegin emaraleri var.Bu arada benim forumdaki son mesajim yillarca takip ettigim bu forumu son donemlerde taniyamaz hale geldim .Baskana hakaret etmek beddua etmek serbest olmus arkasindan edilen saygisizca laflarin bini bir para.Bir de bazi modlar uzgunum ki ceza uygulamalarinda standardi yansitmiyor benim defalarca sikayet ettigim biri sirf gunde 100-130 mesaj yaziyor diye veya forumda cevresi oldugu icin ceza almiyor.Eger hakki olan varsa helal etsin saglicakla kalin.

Zaten yönetim kendi içinde birbirine düşmüştü. İstifa ede ede kimse kalmadı yönetimde Adnan Polat ve Işın Çelebi dışında..

Mehmet Helvacı, Cemal Özgörkey, Handun Üstünel vs vs..

Başarısız bulunduğun zaman gitmesini bileceksin gitmiyorsan yolluyorlar..

Mehmet Helvacı?

İLK 11 : De Sanctis - Sabri - Insua - Neill - Meira- Mehmet Topal - Elano - Misimovic - Keita - Arda - Baros

Yedek 11: Ufuk - Ugur - Caglar - Servet -Emre G. - Cana - Yekta - Lincoln - Giovani - Kewell - Jo

Yedek 11: Aykut - Serkan - Gökhan - Hakan - Linderoth - Barıs - Emre - Kazım - Pino - Nonda

Yedek 11: Leo Franco - Volkan Yaman - Emre Asık - Semih Kaya - Barusso - Ayhan - Emre Ç - Caner E. - Serdar E - Umit K.

Yedek 11: Orkun - Cihan - Orhan - Song - Tomas - Mustafa - Mehmet G. - Necati - Aydın - Carrusca - Özgürcan

ben saymaktan bıktım !

Ve daha bir cok Galatasaraydan gelip gecen oyuncu sen bunlardan düzgün bir 11 bile kuramadın A.Polat !!!

Üzülmek istiyorum ama önce Haldun Üstünel'i gönderişi, Keita reisi satması, sonra da Hagi'yi üç kuruşluk adamların diline düşürmesi aklıma gelince seviniyorum. Defol git.

Arkadaşı Keitanın yanına yani Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray tarihi bölümüne alalım.

A.Polatin zekasina hayran kaldim:) ,kendisi istafasini vercene resmen kapi onune koyuldu!

Vekaleten(!) başkan şuan da beyler.Şimdilik durabilir.

Hayırlı olsun iyi oyuncu.

Aslında şu anki nefretimizi bi kenara bırakırsak fena işler yapmadığını söylemek mümkün.Özhan canaydın döneminde milletten para dilendiğimiz unutulmasın.Saçmasapan adamları izliyorduk.Adnan polat geldikten sonra Keita,Baros,Kewell gibi adamları izleyebildik.Hatta geçen seçimde Adnan öztürk aday olduğunda küfürden ceza almıştım galiba o kadar seviyodum Adnan polat'ı:) Yani taraftar onu bu kadar seviyorken nasıl işleri tamamen tersine döndürdü bi düşünmesi gerekir.

Sürekli yalan söyledi.Açıkçası gitmemek için çok kişiyi harcadı.Skibbe'yi,Gerets'i,sevmesem de Hakan şükür'ü bi çok ismi haketmediği şekilde gönderdi.Ama kimse yokken ben geldim buraya,ben sorumluluk aldım,kulüp maddi olarak bitikken bu yükün altına ben girdim şimdi bunları mı hakediyorum diyordur muhtemelen kendi kendine.Tıpkı başkalarına yaptığı gibi kendi de haketmediği şekilde gönderildi maalesef.Yani belki de böyle gitmesi gerekiyordu bilemiyorum:) Hadi bakalım çok sevdiğimiz ama senin harcadığın gerets,Keita gibi isimlerin yanına alalım seni de;)

https://www.gscimbom.com/forum/gunduz-kilic-sanli-galatasaray-tarihi-forumu/

Aslında şu anki nefretimizi bi kenara bırakırsak fena işler yapmadığını söylemek mümkün.Özhan canaydın döneminde milletten para dilendiğimiz unutulmasın.Saçmasapan adamları izliyorduk.Adnan polat geldikten sonra Keita,Baros,Kewell gibi adamları izleyebildik.Hatta geçen seçimde Adnan öztürk aday olduğunda küfürden ceza almıştım galiba o kadar seviyodum Adnan polat'ı:) Yani taraftar onu bu kadar seviyorken nasıl işleri tamamen tersine döndürdü bi düşünmesi gerekir.

Sürekli yalan söyledi.Açıkçası gitmemek için çok kişiyi harcadı.Skibbe'yi,Gerets'i,sevmesem de Hakan şükür'ü bi çok ismi haketmediği şekilde gönderdi.Ama kimse yokken ben geldim buraya,ben sorumluluk aldım,kulüp maddi olarak bitikken bu yükün altına ben girdim şimdi bunları mı hakediyorum diyordur muhtemelen kendi kendine.Tıpkı başkalarına yaptığı gibi kendi de haketmediği şekilde gönderildi maalesef.Yani belki de böyle gitmesi gerekiyordu bilemiyorum:)

saka yapiyorsun kardes :)

Yoo objektif bakıyorum sadece:)

Oyuncu kalitemizi yükseltmişti umarım canaydın dönemine dönmeyiz(Lukunkular falan)

Baskanligi bu yaza kadar iyiydi aradaki Lincoln yanlisini saymazsak sonra ne olduysa sapit di

Adnan Polat öncesi;

Bayan basketbol takımı küme düşmüştü, Erkek takımı düşmemek için play off maçları oynayıp son anda kurtarmıştı.

Adnan Polat sonrası;

Bayan basketbol takımı avrupa şampiyonu oldu, Erkek takımı uleb cup'ta ilk kez yarı finale çıkma başarısını gösterdi.

Baskanligi bu yaza kadar iyiydi aradaki Lincoln yanlisini saymazsak sonra ne olduysa sapit di

Bak bu doğru. Son zamanlardaki açıklama ve hareketlerine bende fena uyuz olmuştum.

Sürekli yalan söyledi.Açıkçası gitmemek için çok kişiyi harcadı.Skibbe'yi,Gerets'i,sevmesem de Hakan şükür'ü bi çok ismi haketmediği şekilde gönderdi.Ama kimse yokken ben geldim buraya,ben sorumluluk aldım,kulüp maddi olarak bitikken bu yükün altına ben girdim şimdi bunları mı hakediyorum diyordur muhtemelen kendi kendine.Tıpkı başkalarına yaptığı gibi kendi de haketmediği şekilde gönderildi maalesef.Yani belki de böyle gitmesi gerekiyordu bilemiyorum:) Hadi bakalım çok sevdiğimiz ama senin harcadığın gerets,Keita gibi isimlerin yanına alalım seni de;)

https://www.gscimbom.com/forum/gunduz-kilic-sanli-galatasaray-tarihi-forumu/

Adama büyü müyü falan yaptılar çok değişti, aslında her şey Haldun Üstünel'i kovması ve gereksiz yere Adnan Sezgin'i futboldan sorumlu kılması sebebiyle oldu. Futbolu yanlış ellere emanet etti ayrıca dediğin gibi çok ah aldı, çok kişiyi haketmediği şekilde gönderdi, Gerets, Skibbe, Rijkaard, Hagi, Bülent, Cevat Güler, Kalli. Yani bazılarını getirmesi yanlıştı bazılarını kovması.

[video=youtube;n2kSq8VGNfE]https://www.youtube.com/watch?v=n2kSq8VGNfE[/video]

Gitmesini istiyordum ama bu şekilde gitmesine üzüldüm kendi hatası ...

Geri
Üst Alt